Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle pan Procházka, můj oblíbenec, dopustit neměl. A co hůř, ještě se toho účastní. Nedávám ani ň hlavně proto, že divadelní hru znám skoro nazpaměť a královsky se u ní bavím. Zde slovní humor zmizel do nenávratna a jestli jsem se zasmál dvakrát tak je to moc. A Mádl to celé podrbal naprosto dokonale. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra mohla být fajn. Vážně jsem chtěla ke všemu na obrazovce přistupovat pozitivně a ten nechutný product placement brát jako recesi (což asi částečně byla), ale provedení prostě pokulhávalo. Neseděl mi ani Mádl, ani jeho slovenská nanynka a už vůbec ne Kaňkovský. Pochválit snad můžu jedině výkon Vilmy Cibulkové, která by si zasloužila lépe napsanou roli v lepším filmu, a taky Holinywood, to byl dobrý vtípek. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už na začátku jsem si říkal, že tohle bude velmi hloupá záležitost, avšak slibné herecké obsazení mi dávalo alespoň malou naději, že bych se teoreticky mohl mýlit. Celebrity je klasická česká komedie, která má jednoduchý příběh, mizerný humor a herce, kteří se sice snaží seč můžou, hloupý scénář jim však žádné velké zázraky neumožňuje. Postavy se chovají mimořádně stupidně, děj mi přišel víceméně o ničem, logika šla zcela stranou, mohly se alespoň podařit nějaké vtipy, ale bohužel, i zde tvůrci totálně selhali. Snad jen ta uvolněná atmosféra stojí za řeč. Jinak klasická, nicneříkající česká komedie, na kterou raději rychle zapomenout. 2/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jako odlehčená komedie ukazující dění na druhé straně kamery během natáčení seriálu by se to mohlo přijmout, ale nic naplat, film tradičně trpí současným filmovým vypravěčským neduhem a tím je značně pomalé tempo. Sem tam nějaký ten vtip pobaví a vykouzlí onen odlehčený úsměv, což lze však snad považovat i za zázrak. Krimi zápletka je celkově nepromyšlená, bez logiky, tudíž v tomto směru naprosto zbytečná. Příběhu to nic výrazného nepřineslo. Námět dobrý, ale chtělo by to daleko více crazy. Nic naplat, jako k Vorlíčkovým komediím se k tomuto těžko bude honosně vracet. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Celebrity s.r.o. a Dvojníci. Dvě naprosto odlišný český komedie. V hlavní roli Jirka Mádl vs. Ondra Sokol. Oba maj svý charisma, ale jakmile je špatnej scénář, tak to může jít rovnou do kopru. Zpočátku to mohlo vypadat zajímavě, to zákulisní dění kolem seriálu, kdy se to prolínalo s osobním životem. Ale po pár minutách už to začalo tak nudit, že jsem si přál, aby byl konec. Opravdu ani ta romantická pasáž to neměla šanci zachránit, protože to mezi nima prostě nejiskřilo. Ke konci, když začal režírovat ty pohřby, tak už jsem jenom kroutil znechuceně hlavou. Ale tak hlavně že si to díky komerci na sebe vydělalo. Hvězdu si zaslouží jenom Andrea Kerestešová a její akční scéna s tapetou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)
  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama