Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 139)

milanhanic 

všechny recenze uživatele

Až na ten konec, kdy mozek té skupiny lupičů jako jediný přežije se mi film až na pár drobností líbil. Jedno je jistě a toho si je vědom snad každý, Ben je lepší režisér než herec. Doufám, že díky jeho práci nám zde přibyde ještě dost kvalitních snímků, jako byl tento. ()

kaapaa 

všechny recenze uživatele

Vydařené, pěkné. Ale Gone, baby, gone přece jen o fous povedenější. Boston Benovi prostě a jednoduše prospívá:) ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Bene Gezo Afflecku - vždycky jsem se tě zastával, když říkali, že nestojíš za nic. A ty mi to teď vracíš. Už druhým filmem mi dáváš za pravdu, že v tobě něco je. Že toho je v tobě tolik, to jsem ani já nečekal, ale o to větší mám radost. Vyrostl z tebe režisér s velkým R a já už se těším na další tvůj film ()

john.doe 

všechny recenze uživatele

párádni filmeček,který má spád má své drobné mouchy,ale to mi nakonec u hodnocení bylo jedno já se skvěle bavil a to Afflecka kdovíjak nemusím,měl by si sednout na režisérskou židli častěji.. doporučuji takový mix nelitostného souboje a bod zlomu :-) ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Podle mě se Affleck posunul režijně kupředu. The Town je sice objektivně asi ideově slabší film než Gone, Baby, Gone, ale mě oslovil o fous víc. Řemeslně dobrá práce, k tomu příjemní herci. Slabší čtyři. ()

Daxus 

všechny recenze uživatele

Vynikající film. Pro mně špička ve své třídě. Kde se Di Caprio pochlapil před kamerou, Affleck to dal za ní. Kdo by to do nich před pár lety řekl. 99% za květináře a jeho airiš eksent. ()

Maw 

všechny recenze uživatele

Po Daredevilovi jsem si řekl, že Afflecka už ne. Ale nějak mi to nedalo a pustit jsem si město, a musím říct, že jsem nadmíru spojen. Grandiózní příběh perfektně Affleckem zrežírovaný a navíc s úžasným Jeremy Rennerem, který mě svým hereckým výkonem naprosto uchvátil a zadupal ostatní herce včetně Afflecka do země. Město si klidně pustíte i několikrát a nepřestane vás bavit. ()

Eilem 

všechny recenze uživatele

8/10 Vo filme citit typicke Afleckove zmyslanie. Postavy vybrate na mieru tak aby to sedelo.,Dej rozdeleny pekne na akcne a kludne casti.A konecne som videl aj zaver ktory mi nevadil. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Slušné akční krimi s dobrým scénářem a výbornými herci. Předtím než jsem si to pustil, tak jsem tajně doufal, že by se to mohlo přiblížit co do kvalit Nelitostnému souboji. Ale naděje se nevyplnily. Možnám změním názor až uvidím režiserskou verzi. ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Z Bena Afflecka sa nám tu pomaly stáva druhý Clint Eastwood. Ten tiež ak si chcel zahrať v niečom poriadnom, tak si to musel zrežírovať sám... Afflect u mňa teda pekne boduje ako režisér, popravde oveľa viac ako herec. Film má síce už na 500x obohratý rovnaký dej a zápletku a všetko naokolo, ale aj tak má niečo "affleckovské", a práve kvôli tomu sa The Town oplatí vidieť. ()

HChinaski 

všechny recenze uživatele

Bena sralo stejně jako mě, když Al Pacino rozstřílel v Heat Roberta De Nira. Natočil skvělý krimi thriller se vším co od něj očekávám s krásnou pomstou lidem z FBI za už zmíněný Mannův benchmark všech krimi filmů. Že z průměrného herce vyrostl výborný režisér už celý svět ví. Těšme se, co tenhle Bostonský patriot předvede dál... ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Moc se těším na další Affleckův film - jako režisér se docela překonává (a v policejní uniformě budí fakt respekt). Čisté čtyři body - hlavně za napětí a kameru. A Rebecca je jako třešnička na dortu perfektní. "A když ti neuvěřím?" "Uvěříš." "Proč?" "Ty odpovědi se ti vůbec nebudou líbit!" ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Což o to, vymyšlené a natočené je to hezky. Chybí tomu ale emoce nebo aspoň nějaká nezapomenutelná scéna. Výsledek působí, jako kdyby byl Affleck celé natáčení na antidepresivech. ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck ako režisér??? Trochu úlet nie? Práve že vôbec! Skvelé, a právom mu patrí moja poklona :) Ten film mal všetko! Akciu, napätie, zápletku, kopec reality, nepredvídateľnosť a na koniec rozuzlenie ....... 95% ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem odkládal tento film, bál jsem se po Gone Baby Gone zklamání, bál jsem se zcela zbytečně. Ben opět dokázal natočit velmi dobrý film, ač to není zrovna třikrát kvalitní herec, jako režisérovi mu začínám věřit daleko víc. Ve Městě mi nevadil ani moc jako herec, ikdyž jeho dvojitý herecký výraz ( zamračené čelo, a spadlá pusa při smutku a srdcervoucích scénách ) je pořád stejný. Prakticky nemám co vytknout, malinko mi vadily někdy až moc na srdce útočící dialogy, jinak prakticky bez výhrad...finální útěk ze stadionu dramaticky skvěle zvládnut. I na podruhé dávám plné hodnocení, Bene jen tak dál ( myšleno režijně ) ! ....86% ()

tombarider 

všechny recenze uživatele

Afleck zraje...film má děj, spoustu akce a nekončí moc dobře, takže se mi líbíl :D vzhledem k tomu, že to Afleck i režíroval, musim mu smeknout před obsazením rolí, ()

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

13.04.2016

Internet se momentálně raduje z teaseru Doctora Strange, tím ale comicsové zprávy nekončí. Dočkali jsme se totiž potvrzení dvou zvěstí, které fanoušky "trápily" řadu měsíců. Tou méně významnou… (více)

Reklama

Reklama