Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 139)

Insomnia.k 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck se mi vryl do paměti jako herec přepatriotizovaných amerických rolí, přišel mi nemastný, neslaný. Když jsem ale zkoukl jeho režijní repertoar příjemně mě překvapil, The Town: sice žádný supr příběh ale skvělá atmosféra, výborná hudba i poutavé akční scény. Zkrátka skvěle natočený film ze života Bostonských zlodějů ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck má sice koule na to natočit drsnou krimi-thrilerárnu, už ale nemá koule na to, udělat z hlavního hrdiny trochu rozporuplnější postavu, nemá koule na to, aby ve filmu umřelo pár policajtů a nemá na to vysrat se na romantickou blbolinii, která je tam pro to aby se pár zaláskovaných druhých poloviček u filmu nenudilo.... ()

Wartord 

všechny recenze uživatele

Co je to za zvláštní zvyk, že si Affleck musí zahrát ve filmu který režíruje? Nebýt toho, že režíruje, tak upadne v zapomnění, protože on fakt hrát neumí. Ale abychom nebyli zlí, tady mu to celkem šlo. Je to sice takový příběh holka je svědkem loupeže, bla bla, on ji stalkuje, bla bla, až se do ní zamiluje, bla bla, končí to, jak by všichni čekali. Nevím jak je na tom klasická verze, ale extended je podívaná tak akorát. ()

otecBobby 

všechny recenze uživatele

Tohle se Benu Affleckovi povedlo. Na Město se můžu dívat opakovaně a vždycky mě vtáhne. Takhle si představuju krimithriller! Na závěr se omlouvám všem řeholnicím, ale střílející jeptišky jsou fakt cool. ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru trochu nadhodnocený film. Scénář rovnající se průměrnému béčkovévu akčňáku, který je relativně dobře zrežírován. Největší slabinou jsou ale herecké výkony dvou hlavních postav, které nezvládly zpracovat svůj charakter a emoční stánku postav, tak aby z toho béčkový film nebyl. Velké plus si ale zaslouží Jeremy Renner, kterému se tak povedlo, jenže to nestačí na nadprůměrné hodnocení. ()

sluza 

všechny recenze uživatele

Tento film mě docela nadchnul akorát se musím přiznat že některé scény by si zasloužily trošku více rozvést.Co se týče konce filmu tak mi připadlo jako by nevěděl kudy kam,je to škoda ale určitě doporučuji. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Všechno už tu bylo od Bezva finty po Shawshank, ale jako celek Město přesto obstálo. Film funguje hlavně díky prostředí, do nějž je zasazeno a syrovým hereckým výkonům v tom nejlepším slova smyslu. ()

bodo1 

všechny recenze uživatele

Dobrý lúpežník, z Sherwoodskeho lesa, len jeden lúpežník je neudržateľný. Krásna Marianna a odporný Nothingemský šerif, ináč vskutku oslizlý policajtský kokot pár exelán. Dobre rabovačky a jediný pozitívny moment v celom tom romantickodobrodružnom filme bol, keď odjebal toho rachytického Íra a ešte mu ustrelil gule. Troška sa to hralo na Neľútostný súboj, ale iba trošilinku. Za dobré spracovanie a aj herecké držky dosť dobré tri zvezdy. Ináč ten koniec som myslel, že sa rozplačem ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ben ukázal, že nakonec to i herec bude, a navíc zavřel hubu všem posměváčkům tím, jak skvělý umí být i režisér. Film je to v rámci žánru naprosto dokonalý. Postavy jsou živé a příběh táhne. Rebecca Hall a Blake Lively jsou kočky, které taky dobře hrají. Jako ukázka kriminalitou rozložené Amerika je to perfektní. Až se vám z těch samopalů a toho střílení po nevinných policajtech udělá blbě. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní film o loupežích, střílení a lásce ;) Rozhodně nemá chybu a 5hvězd si zaslouží bez větších problémů... ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Affleck sa rokmi vybudoval na kvalitného viac režiséra ako herca. Suprová krimi, ktorá v druhej polovici trochu stráca dych, ale v tomto prípade to krásne zakončuje tým, síce klišoidným, no akceptovateľným záverom. Akcia je viac než dobrá, príbeh premyslený, Renner výborný a Rebecca poteší oko diváka. Slušné. ()

Bednaa 

všechny recenze uživatele

Poctivá krimi podívaná, kterou táhne přesná režie, ta správná špinavá atmosféra a výborná akce. Affleck podal skvělý režijní výkon, herecky si ale pro sebe každou scénu ukradl Renner. Frajer. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Zdařilý, dobře rozvinutý příběh o lupičích peněz z Bostnu. Dobré syrové akce bez zbytečného patosu a béčkových pyrotechnických prskavkových efektů. Píše dobré scénáře a i režie se mu daří. Jen tak dál! ()

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

13.04.2016

Internet se momentálně raduje z teaseru Doctora Strange, tím ale comicsové zprávy nekončí. Dočkali jsme se totiž potvrzení dvou zvěstí, které fanoušky "trápily" řadu měsíců. Tou méně významnou… (více)

Reklama

Reklama