Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 139)

doriang 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck jako reziser opet nezklamal. Kdy ten chlap pochopi, ze udela lip, kdyz herectvi povesi na hrebicek a bude se venovat jen psani a rezii... ()

JIRKKA 

všechny recenze uživatele

kdybych nevěděl, že to režíroval Ben Affleck, tak bych tipoval Scorseseho nebo Finchera, nadprůměrné 4 hvězdičky, Bena Afflecka navíc můžu i jako herce. ()

Calvus77 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo moc. Prakticky jsem netušil co si to pouštím a o to příjemnější podívaná to byla. Thriller, romanťárna a v neposlední řadě sociální drama... Hm, silný koktejl, který mě sednul. Mívám vždycky rozporuplné pocity, když držím palce záporákovi a tady to zavánělo i jánošíkovstvím, ale Ben to pěkně a pohodově ukočíroval. Opět jeden z filmů, který ukazuje, že nic není černobílé. Tady ta paleta barev nebyla tak široká jako v "Gone, Baby, Gone", a skutečně je to uhlazenější (nevim jak prodloužená verze), ale přisaje vás to k obrazovce, že ani nemrknete, no a mě to v tomto případě stačí. PS: je to nesrovnatelné, ale připomnělo mi to film "Butch Cassidy a Sundance Kid" ()

AlmightyM 

všechny recenze uživatele

Town chytne hned na začátku a po celé dvě hodiny nepustí a tak by měl výborný film fungovat... Ben Affleck je doopravdy skvělý režisér, už se těším na jeho další film... ()

RonnieR 

všechny recenze uživatele

Druhý Affleckov režisérsky počin a Tadá opäť palce nahor! Predpovedám o pár rôčkov - and the oscar goes too... best director - Ben Affleck. A aby som nezabudol Jeremy Renner Rulez. 85%. ()

soulless 

všechny recenze uživatele

"A máš po fotbale." Parádní akční podívaná s vynikajícím obsazením a velmi dobrým scénářem. Taková novodobá gangsterka, okořeněná Rennerovými hláškama, s špetkou romantiky v podání Afflecka a Hall, fůrou akce, nutné automobilové honičce, happy endem a samozřejmě kvalitním soundtrackem. Prostě všechno, co si od filmu tohodle žánru představuju. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Scéna,pri ktorej chalani vyskáču z auta vo svojom mníšskom prezlečku a uvidia policajta v aute, je mojou najobľúbenejšou. Doteraz sa mi pri nej tají dych. A hudba, tá tiež nemá chyby. Super film po super dlhej dobe. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Opravdu líbilo. Tak na 4 a půl hvězdičky. Na nejlepší filmy podle mého gusta to sice nemá, ale jako žánrová poctivá gangsterka, kde se hodně střílí a není pitomě překombinovaná prostě jednoznačně funguje. Celý film jsem doslova nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Velice příjemné překvapení a podle mého názoru krok dopředu od Gone Baby Gone, které bylo trochu umělé přeplácané (ale pořád nadstandardní), Srovnání s Nelítostným soubojem (Heat) je na místě a já bych oba filmy zařadil na stejnou úroveň. DOPORUČUJI. Ale upozorňuji, že film není pro něžnější polovičku publika. ()

MATG 

všechny recenze uživatele

Poriadny materiál a veľmi slušné hodnotenie. Podobné typy som už videl len problém bol vždy dokonalom súlade a tento krát sa to poradilo. Nebudem písať nič nové čo sa tu v komentároch už popísalo. Tento film 100% stojí za oko diváka a jednoznačne odporúčam. Názor si spravíte sami. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Stále dobře vypadající Ben Afflek - co by vůdce gangu, který profesionálním způsobem vykrádá banky a auta převážející peníze. Film má napětí, drive, ale i emoce. Můžu s jistotou říct, že jsem celou dobu fandil lupičskému gangu. Dokonce jsem si i přál, aby někdo ukázal, že je lepší a chytřejší než policie v jednoznačné přesile..... Nakonec se to částečně i povedlo. ()

vadas 

všechny recenze uživatele

jednoducho super. affleck je asi lepsi reziser ako herec, mam z neho pocit ze celu svoju karieru hra jeden a ten isty film, ale nejak som si uz zvykol. zato jeremy renner, to je zaporak ako bic. film nema ziadne slabe alebo hluche miesta, dostatok akcie aj bez specialnych vizualnych efektov, film ktory si pozriem aj viackrat. ()

Konstrukter 

všechny recenze uživatele

Mam rád tyhle nezávislé filmy nebo aspoň filmy, které si na onu nezávislost hrají, ale nic méně abych přistoupil k hodnocení tohoto filmu tak musim říci, že mě i přes některé dějové nelogičnosti zaujal. Líbilo se mi ono mlhavě vykreslené bostonské podsvětí a herecký výkon Jeremyho Rennera , jehož jsem si poprvé všiml v oskarem ověnčeném válečném dramatu Smrt čeká všude. ()

mma.ba 

všechny recenze uživatele

moj oblubenec ben affleck,moje oblubene mesto boston,celkom zaujimavy dej ajked pomerne obohrana storyline. namiesane v skvely koktail.nekriticky vdaka viacerym pre mna pozitivnym veciam za 5 ()

triscimy 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní žánrovka, člověk se ani minutu nenudí. Jedna hvězda dolů za trochu šablonovitosti, chvílemi jako bych koukal na Nelítostný souboj 2. ()

zmirix 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařená akční kriminálka která člověka ihned vtáhne,žádná dlouhá předehra rovnou to šlape a šlape to až do konce.Vynikající režie zajímavá zápletka a skvělá atmosféra. Romantická linka nevadí protože dává celému filmu smysl.Jediné co mi trochu vadilo byla velká dávka štěstí na straně hlavních hrdinů ale v tomto žánru to asi jinak nejde tak to člověk odpustí . 95% ()

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

13.04.2016

Internet se momentálně raduje z teaseru Doctora Strange, tím ale comicsové zprávy nekončí. Dočkali jsme se totiž potvrzení dvou zvěstí, které fanoušky "trápily" řadu měsíců. Tou méně významnou… (více)

Reklama

Reklama