Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (305)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddechová podívaná ocejchovaná komediálním a romantickým žánrem. Samotná zápletka - vztah na dálku - je zajímavá, ovšem humor, který vsazí pouze na sex, je tu už trochu moc. Sice se díky tomu divák pobaví a zasměje, ale přijít i s něčím jiným by neškodilo. Lepší průměr, lepší 3*. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ďalšia romantická tuctovka, kde absolutne nefunguje základná chémia u hlavných postáv, scenár je jednoduchý a prehľadný a v kope vtípkov hľadáte aspoň 2-3 momenty, v ktorých sa aj reálne zasmejete. Stále som čakala niečo výrazné, čím by bol tento film iný ako ostatné, no počas 103 minút k tomu nedošlo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dobrý dej, fajn zábava a sympatické duo, ale vidím to len na lepší priemer. Pár momentov bolo fakt dobrých a celkom som sa zasmial no s celkového konceptu mi to prišlo aj tak ako keby nám tvorcovia dokopy nič nové nepriniesli. No v danom žánri rozhodne jeden s tých lepších kúskov. 65% - 3* ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě hodně dobrých fóru a vtipných situacích. Navíc velmi přirozené,vkusně natočené a příjemně obsazené. I mezi ústřední dvojicí to funguje ( jak se bohužel často u podobných filmů stava) a skutečný vztah, který mezi herci tu dobu byl se přesunul i na plátno. překvapení v mnoha ohledech! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebolo také zlé, ako to vyzeralo. Celkom fajn vykreslený vzťah na diaľku, pár skutočne vtipných scén a celkom dobré tempo filmu, ktoré nenudí. No vôbec nerozumiem postave Drew Barrymore: ako preboha môže hrať 40 ročná žena čerstvú absolventku vysokej školy? Viac film pre ženy ako pre mužov... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Justin Long je mi děsně nesympatickej a na můj vkus byl ve filmu až moc, navíc nechápu, co na něm Drew viděla v reálu, nesluší jim to ani na plátně, každopádně jsem ho zkousla, protože film je tak prošpikovaný hláškama, že jsem se prostě jednoznačně bavila a dávám silnější tři hvězdy, lepší nadprůměr, který mi sedl, pobavil, ale na druhou stranu byl film vlastně o ničem a ten Long, z něj skřípu zubama ještě teď... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, že aj láska na diaľku má zmysel, a často je ešte lepšia a krajšia ako tá normálna. Je tu síce veľa klišé momentov podľa zaužívaných romantických šablón, no v tomto prípade mi to ani tak neprišlo - veľmi dobre sa na tú dvojicu pozeralo. A do toho veľa humoru, vysvetlenie na čo sú fúzy vlastne dobré a samozrejme scéna na stole, ktorú by som okamžite vyhlásil za kultovnú. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me dostalo, doslova! Dlouho jsem se k tomu odhodlavala, nechtela jsem videt dalsi tuctovou romantarnu... ale tohle vazne neni ten pripad. Je to jedna z nejlepsich romantaren, jake jsem videla (a ze jich bylo nepocitane). Nejvetsim plus je tema samotne, ktere neni tak ohrane, troufam si rict, ze tu v tehle podobe jeste nebylo. Jde o to, ze ten pribeh je tak opravdovy a tak krasne a chytre napsany, ze hlavnim hrdinum hltate kazde slovo. Drew a Justin jako by pro sebe byli stvoreni. A co vic, je to tak kouzelne vtipne! A tim nemyslim trapne oplzle vtipky, ale uzasne nevtiravy a prirozeny humor, ktery mi ve vetsine romantaren chybel. Pro to vsechno a pro trochu nostalgie (protoze jsem vztah na dalku uspesne absolvovala) se tenhle film elegantne a pravem zaradi mezi me petihvezdickove oblibence. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem Dru neměl moc rád (ani nevím proč), postupně se to změnilo a jsem rád, že i tady dokázala, jaká je excelentní herečka - výraz, pohyb, řeč... krása. JInak - film o vztahu dvou lidí na dálku - neurazí, nenadchne. působí dobře. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Obvykle by som začal "romantickou sračkou" samozrejme nebude tomu inak ani tentokrát. Len dodám, že Drew Barrymore fakt nemusím, neviem prečo, ale tak nejak mám alergiu na toto nežné "žieňa". Ale aj napriek tomu, že som bol už v úvode takpovediac "zaujatý" (nebol:) V rámci žánru 6/10. Bavil som sa, zasmial som sa a ako oddychovka veľmi fajn. CH. Applegate bola super... ()

oje 

všechny recenze uživatele

Příjemná vztahová záležitost tvářící se ze začátku jako oddychová a chvílemi perverzní komedie, která sebejistě drží v každé konverzaci obstojnou hladinku humoru, aby se z ní postupem času stal film, u kterého už nevyhlížíme další vtipné fráze, ale napjatě čekáme rozuzlení zápletky a sledujeme, jak si láska a osud navzájem podtrhují nohy. Sympatičtí herci, fungující komediální poloha a zvládnuté hlubší momenty z dusivé fáze vztahu, tak proč nepřihodit půlhvězdu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá romcom s největším počtem použitých "fuck", co jsem za poslední dobu viděla. Ani nevím kolikrát jsem svým smíchem musela vzbudit sousedy, protože vtipných scén tu bylo jako máku. Ústřední duo bylo perfektní a ten vztah na dálku jsem jim věřila - asi proto, že to pro ně platilo i ve skutečnosti. Svěží oddechovka, na kterou se ráda podívám kdykoliv znova. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A máme tu další romantickou komedii, tentokrát se podíváme na to, jak to funguje nebo by mohlo fungovat, když jsou si dva zamilovaní na tisíce kilometrů vzdáleni. Začátek je zobrazením ideálního vztahu a občas fungují i vtípky, především Garrettových kamarádů. Pak ale dojde k onomu odloučení a hraje se na romantickou notu, která se mi zdála dosti vlažná. Ale dobře to dopadlo, sympatické dvojici Barrymore-Long jsem jejich city věřil a na sobotní večer to nebylo špatné. 48% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantika, která nijak netlačí na pilu, vyhýbá se většině tradičních žánrových klišé a většinou jede v příjemně civilním módu. Občas ji osvěží, a občas ruší kromě samoúčelné vulgarity taky dva více méně trapní týpci, kteří tou svou oplzlostí naopak tlačí na pilu až moc a kdyby jich nebylo, bylo by to minimálně o stupěň lepší. Drew je opět výborná, s Justinem tvoří výbornou dvojku a dobře jim to spolu hraje. Občas se vydaří skvělá a zábavná scéna, občas padne skvělý vtípek. Rozhodne překvapilo v dobrém. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s luxusní Drew Barrymore. Dokonce jsem překousl, že hlavní roli dostal Justin Long, kterého moc nemusím. U filmu se dost zasmějete a po promítání budete odcházet asi spokojeni. Některé scénky byli dokonalé a hlavně některé dialogy nebyli vůbec na tenhle žánr špatné. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Moje modrý koule mají naběhlý žíly, a dám si ptáka do svěráku. Miláčku, já ale nechci bejt zasraná od toho modrýho svinstva.." Asi stačí, český dabing se mimořádně "povedl", ale na jeho obranu, tentokrát asi nebylo kde brát. Drew Barrymore by měla vzpomínat na Music and lyrics a už nikdy v ničem podobně žánrově laděném nehrát. Má to dobrej konec, ale zabijte Zdeňka Mahdala. ()

Reklama

Reklama