Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (305)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Miluju Drew a i toto téma mi bylo blízké, samozřejmě to není plnohodnotná 4*, ale i tak, film se mi líbil a nemám mu ani co vytknout. Max. občansou kameru, která na mě působila strašně amatérsky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na obsadenie a existenciu NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF a HUDBA A TEXT, som skrátka očakával viac. Pár scénok pobaví, ale inak obyčajný romantický film. NÁVRH bol romantickejší aj vtipnejší... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek byl super vtipnej, jenže pak se humor kamsi vytratí a celý je to takový romantický film, který nikam nevede, nic extra se neděje a ti dva začnou po půl hodině sledování už vyloženě jen nudit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes hollywoodské obsazení se jedná o překvapivě nehollywoodskou romantickou komedii, která je nahony vzdálená ostatním žánrově podobným filmům titulních herců. I přesto, že se k sobě úvodní představitelé vzhledově příliš nehodí, hrají velice dobře a na žánr i překvapivě svěže, čemuž pomáhá i civilní, uvěřitelný příběh o úzkostech vztahu na dálku. Pokud divák připočte fakt, že se zde nevyskytují žádné křečovité vtípky ale naopak svěží a občas i opravdu vtipné dialogy, vznikne nenápadná ale překvapivě kvalitní podívaná, na kterou se sice rychle zapomene ale rozhodně nenudí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá romantická komedie podle americký šablonky, která měla kliku na sympatické obsazení a pohodový scénář.Tyhle sladký americký sračky sem tam s chutí můžu.Tahle je zrovna jedna z těch povedenějších.70%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pěkný odpočinkový film. Sice je pravda, že nemá nějaké výraznější momenty, a je dost možné, že si za pár dní už na nic pořádně nevzpomenu. Na druhou stranu splnil vše, co jsem chtěl. Odpočinul jsem si, pobavil jsem se a viděl jsem moji milovanou Drew, navíc se film vyhnul mnoha běžným klišé. Takže za mě spokojenost. 75% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu šlo vytěžit mnohem víc. Vděčné a nevyčerpatelné téma vztahů na dálku sice funguje na sto procent, stejně jako v ostatních x filmech, ale neobsahuje žádný motiv nebo něco zapamatováníhodného, co by jej vystřelilo nad tuto mírně nadprůměrnou rutinu. Šablonovitá režie, většina fórků ohraných, stejný vývoj postav a takhle můžeme pokračovat dále. Jenže na rozdíl od ostatních je ukořeněna v realitě, což jí připisuje mnoho bodů navíc. Ale i přesto, že se jedná o zdaleka jednu z nejsnesitelnějších "barrymoreovek", její vytoužený cíl je však dál než se zdálo. 5/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Budem úprimný a možno neprimerane tvrdý, ale... Drew Barrymore je mi nesympatická ako pondelňajšia ranná cesta do roboty počas mrazivej zimy, tej osudovej romanci som neveril ani trochu (asi sto krát som si položil otázku, prečo sa teda kua nepresťahovali, buď jeden alebo druhý, keď sú taký presvedčený o svojej fatálnej láske?!), celé mi to prišlo ako kompilát citácií a inšpirácií z iných, lepších filmov. Ono je fajn, že sa to snaží byť akože "true", ale cítim z toho chlad, kalkul a je mi jedno, že tí dvaja boli v tom čase aj pár, pretože mi boli ukradnutí, chémia žiadna... Pre objektivitu, pár scén (cca tri) bolo vynikajúcich, napr. sex v kuchyni:) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli ženský pohled filmu uškodil než prospěl, každopádně to byla pohodovka. A to díky pořád skvělé a usměvavé Drew a sympatickému Justinovi, kterým to dohromady hezky klapalo. Takže oddychovka na zvednutí nálady zafungovala, čili není proč hledat mouchy, komáry, vši ani jinou havěť, když jeden hledá ždibek pozitivismu v dnešní prašivině. Scény o sexu byly tradičně po americku trapné, ono skákat od puritanismu k benevolenci není snadné normálně, natož pro pošuky jejich typu. S tím se holt nedá nic dělat, buď se budu dívat, nebo to vypnu a já to nevypla.☺ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Marná snaha o humor – jehož zdrojem asi mají být buranští hrdinovi kamarádi - a ani romantika se nevyvedla. Spíš je to otravný film o lidech, co si telefonují, aby za sebou občas přiletěli a pak se vytáhne jeden nepravděpodobný konflikt – jak se dalo čekat – který je tu scenáristicky vklíněný zcela násilně. SHRNUTÍ: Kdo to neuvidí, o nic nepřijde. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Milá a zábavná oddechovka. Samozřejmě trošku předvídatelná a ten konec je nakonec takový nemastný neslaný, ale faktem je, že mezi Justinem a Drew to fakt fungovalo. Drew navíc herecky Justina docela převálcovala, byla tu prostě skvělá. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komedie tohle se povedlo hodně, humorem se nešetřilo a to bilo jenom dobře. Zápletka výborná cely průběh toho zpracováni náramný. Prostě hodně povedeny páreček. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úsměvná romantika tentokráte na téma vztah na dálku. Drew je rozkošná, ale Longovi nemůžu přijít na jméno. Připadá mi jako slizká kopie Davida Schwimmera. Ale koukat se na to každopádně dalo. 60% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zábavná komedie, která vážně pobaví. Ze začátku jsem od toho nečekala vůbec nic a jsem po shlídnutí mile překvapená. Neřekla bych, že zrovna Justin Long a Drew Barrymore k sobě budou tak ladit. Fakt pěkný. Dávám 75%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne zabavna romanticka komedia, ktora oplyva originalnou zapletkou, neskutocne sympatickymi postavami (Justin a Drew tvoria dokonaly par, vedlajsie komicke postavy su konecne zase raz komicke a nie otravne) a inteligentnymi dialogmi s mnozstvom popkulturnych odkazov. Fakt to vyzera ake keby niekto nasiel zapotroseny scenar kevina Smitha. Vysledok je ale lepsi ako keby ho sfilmoval on sam (napriklad jeho pokus o cistokrvnu mainstremovu romantiku Jersey Girl). Nechybalo vela a dal by som aj piatu hviezdu, ale v zavere tvorcovia trochu zbabelo cuvli späť a vysledok je tym padom len kvalitnym naplnenim zanrovej skatulky. Keby mali trochu viac odvahy zakoncit to netradicne, tak to mohl byt vo svojom zanri vynimocny film. 8/10. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na čtyři hvězdy, ale záměrně jednu nadsadím, páč zdejší hodnocení (65%) je neobjektivně přísné. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vtipná, volně plynoucí romantická komedie, která splňuje mé očekávání od tohoto žánru... To, že Barrymore umí přesvědčivě zahrát romanťárnu víme, Justin Long to k mému překvapení zahrál též dobře... S příběhem samotným se nejvíce musí ztotožnit Ty, kteří taktéž mají vztah na dálku a jsou tak odloučeni od své milované polovičky... Nicméně až na jeden či dva zvraty (dobře, jeden větší, jen nebyl podán tak intenzivně, jak bych od něj čekal, což je škoda), snímek jede v zavedeném rytmu s vtipnými scénkami, dobrou kamerou a příšernou kapelou... :) Nicméně, té hodiny čtyřicet nelituji, jelikož jsem se nenudil... ()

Reklama

Reklama