Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (305)

Terva 

všechny recenze uživatele

Píšou, že je to romantická komedie. Já o tom však pochybuju. Každý si pod pojmem romantika představuje něco jiného. A co teprve pojem komedie. Tento film kolem humoru jenom projel když ho vezli do střižny. Slabota. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Příjemná romanticky laděná komedie se sympatickým obsazením. Drew a Christina jsou sympaťandy, Justin L. též. Dobře jsem se bavil. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Na čistých pět to není ale mě to neuvěřitelně sedlo a přesně jako v Hudbu složil, slova napsal se mi Drew moc líbila :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je ze mě takový skeptik nebo realista, anebo jenom postrádám svůj smysl pro romantiku, ale mě to neohromilo, ani nepobavilo, ani nerozesmutnělo. Taky mě hrozně štve, že ženy musí stárnou! Drew tady vypadala trochu mdle a unaveně.. Nechtěla jsem se toho moc účastnit a přihlížet tomu. Je to ne fér, že muži jsou s přibývajícími roky přitažlivější, ale ženy prostě jen stárnou. F*ck! ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Na 5* to sice není, ale stejně jako Kleopatra jednu hvězdu přihazuju, protože tahle komedie si to prostě a jednoduše vzhledem ke zde nízkému hodnocení (64%) zaslouží. Čekal jsem klasické trapné fórky a scény propletené klišé. Místo toho jsem však dostal pořádnou dávku inteligentního humoru, který mi sedl jako málokterý a příběh při kterém jsem téměř ani na minutu dopředu netroufal předvídat. K tomu všemu ještě sympaťák Justin Long a jako vždy úžasná Drew Barrymore...nemám co dodat, v rámci žánru velmi příjemné zpestření. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

I když je to svým pojetím mnohem víc břiblíženo realitě, než většina podobých romanťáren a nevyzní to ani tak přehnaně sladce, tak nemůžu hodonit víc jak 3*. V rámci žánru mě tam chybělo více komediálních prvků. Vyloženě zábavný byl snad jenom Garrettův spolubydlící. Osobně mi ani moc neseděl Justin k Drew. Neni to špatné, ale přišlo mi to takové prázdné a samotný problém toho stěhování je taky trošku přitažený za vlasy. V reálu by se tahle situace podle mě řešila mnohem snadněji. Příjemný film s neokoukaným obsazením. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka filmu spica, fakt ze jo. Clovek to hlta, skvele se bavi nad vtipnymi scenami a hlaskami a rika si, ze konecne zase komedie jak ma byt...navic jeste vzpomina na sve stare casy, kdy neco podobneho zazil (i kdyz vzdalenost byla ve stovkach km a nikoliv v tisicich mil :D ). Jenze jakmile se Garrett vrati z prvni navstevy u Erin doma, zacina cely film zklouzavat do jednoho velkeho klise, vtip se pomalu vytraci a vse upada do tradicni nudy :(. Skoda toho, prvni pulka je opravdu skvela, hudebni vyber taky bombasticky....jen mozna Barrymore je uz na takove role trochu stara, ale to ji odpustite, s Justinem tvori skvely par.. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dějová linie je více či méně tuctová, tak film mě něčím strašně chytil za srdíčko. Něco na pojetí a naservírování příběhu je jinak, a to jinak je moc dobře jinak. Super živé vtipné dialogy, bomba herecké výkony. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Justin Long mi v tomto filmu až neskutečně hodně připomíná mne samotného. Až je to neuvěřitelný! :) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh o lásce na dálku. Bohužel se moc nevyvedla pointa a závěr, ale prvních osmdesát minut se mi líbilo. Hlavně scéna na stole, scény s nepřítomným spolubydlícím a seznámení těch dvou, kdy se ukazuje, že láska opravdu přichází často nečekaně a na místech, kde byste ji nečekali. Zvláštní pozornost si zaslouží určitě i Christina Applegate a její role starší ségry. Mrcha jedna. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě, obyčejný příběh o možnostech vztahu na dálku. Velmi příjemné obsazení a některé opravdu povedné scénky (sex na jídelním stole - takhle jsem se dlouho nenasmál a vskutku mě to odrovnalo). Určitě to lepší z romantických filmů roku 2010! 8/10! ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna hraje pro romantickou komedii oproti žánrovým kolegům. Dýchla na mě reálná atmosféra a myslí i skutečné dialogy. Scénář poté nepůsobí jako kopie jiné komedie se stejnou kostrou. První minuty vás posadí na zadek, protože Going the distance začíná opravdu s vtipem, bohužel si neudržel laťku po celou dobu filmu. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hezká svižná romantická komedie s krásnou Drew Barrymore! Co víc si přát?!? Asi o něco více nápaditější zápletku. Sice je pravda, že příběh jen tupě nekopíruje veškeré romantické komedie co známe, ale pořád mi zde chybělo to něco, co by tento snímek vyzdvihlo nad průměr! Celkově vzato - spokojenost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film se drží klasického schématu jako všechny romantické komedie, ale z té nekonečné řady, kterou tvoří zástupci romantických komedií, docela vybočuje, protože se vydal odvážnějším směrem. To se týká používané mluvy a chování postav. Hlavní dvojice byla více než sympatická, asi za to mohl skutečný fakt, že Drew a Justin byli pár i ve skutečnosti. Dál než se zdálo sice není kdovíjaký skvost, ale ta svěžest, která je z filmu cítit, je téměř hmatatelná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie. 1) Pěkný Garrett (32letý (!) Justin Long) žije na blahobytném Manhattanu. Je zdravý, vše mu zatím vychází, má zajímavou práci a dva milé poněkud excentrické přátele. A teď to vypadá, že získal i holku, se kterou si opravdu rozumí. 2) O světových problémech se tu tedy nedozvíte nic, zato si můžete vychutnat pohodu prosluněných manhattanských ulic. 3) Po skvělém nástupu však tvůrci neudrželi tempo a snímek po první půlhodině sklouzl do rutinního klišé, které neurazí, ale ani nepotěší. 4) Alespoň jsme se dozvěděli zajímavou charakteristiku švýcarského armádního nože: You cut your own hair and you suck your own dick. You're like a Swiss army knife. ()

Reklama

Reklama