Reklama

Reklama

VOD (1)

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Skvělé, skvělý romantický filmek - znáte ještě něco s Katherine Heigl ?? Klidně i něco dramatickýho... Chirurgy NEE - uznávám, že to je kvalitní, ale hodně epizod na dohnání :-)

A komu se líbil závěrečný song, tak zde : https://www.youtube.com/watch?v=5HTTpG0Z3c0

 (hodnocení, recenze)

Já věděl, že ji tam bude čekat, když ho nezastihla na letišti :)
Příjemný :-)

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Ne nijak složitý scénář s opět jasným koncem a nejistá režie začínajícího Grega Berlantiho jsou jediné zápory této romantické komedie.jinak jsem docela spokojen.Katherine Heigl je dobrá herečka o tom není pochyb, a takový typ filmů ji vyloženě sedí!Hudba taky velmi dobře padnoucí.Když je nuda,tak si nemusíte kupovat medvídka mívala,ale  se svým miláčkem si pusťte tuhle béčkovou mírně připálenou rakvičku.60%.

cubto

cubto (hodnocení, recenze)

pre mna je to najkrajsi film roka.Pokial milujete romanticke komedie a vsetko co k nim patri tak neni o com.Life as We Know it je u mna osobne to najlepsie z tohto zanru pre rok 2010 :DDD

BlackNinja

BlackNinja (hodnocení, recenze)

Pro mě to byl docela příjemný odpočinkový film. Konečně něco trochu realističtějšího než všechny přeslazené romány plné vysněných hrdinů které ani nedávají smys. Lidi jsou dnes posedlí sami sebou a svou kariérou a nakonec zapomenou že chtěli rodiny. Je to film o tom jak dva lidé kteří se k sobě hodí, donutí pozůstalé dítě jejich přátel aby se vzbudili, trochu dospěli a začli být rodinou, protože to je život po kterém v nitru touží, jen si to naplánovali trochu pohádkověji a neustále ho odsouvají na "až jednou". Film ukazuje že naiít toho pravého není osud ale hlavně rozhodnutí. Pro české diváky jsou některé ftipy trochu dost přízemí. Je vidět že byl film natočen pro američany. Kdo čeká idelistickou romantiku od Harlekýna, tady ji nenajde . Je tu ale vidět jak je život plný nedorozumění a jak jsou lidi tvrdohlaví a nedokáží se podívat na situaci s nadhledem, aby zjistili že řešení je přece tak jasné.

jsed

jsed (hodnocení, recenze)

Skoda, ze sa este nemoze hodnotit. ZIjem v Juznej Amerike a tu to uz dávajú. Cakal som vacsí trapas. Asi za 3* pre mna aj ked Heigl nie je velmi presvedcivá...

odia

odia (hodnocení, recenze)

Tomuto filmu se raději vyhnu, málokterá komedie mi sedne a tahle pro mě znamená pouze nudu, nudu a zase nudu.

Evandulik

Evandulik (hodnocení, recenze)

trailer sa mi páči, vyzerá to na oddychovku, Kat mám rada, Josh vyzerá príjemne..len dúfam, že ma to neunudí k smrti ako Did you hear about the Morgans..

tufr

tufr (hodnocení, recenze)

ten trailer vypadá vcelku vtipně...a duhamel je čím dál tim víc moje star....takže uvidíme...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Jediné co na tom filmu vítám, je fakt, že zrovna z Joshe Duhamela pomaličkou dělají áčkovou hvězdu. A vůbec! O tomhle klukovi ještě uslyšíme.

Reklama

Reklama