Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se mi Méďa Béďa a jeho malý kamarád Bubu líbil. Největší problém je samozřejmě ve scénáři, který už jsme viděli minimálně desetkrát. Zklamala mě taky Anna Faris, kterou jsem nejdříve ani nepoznala. Souhlasím s tím, že ani Tom Cavanagh nebyl nic moc. Naopak Justin TImberlake válel! Příjemně krátké, pestré a docela i vtipné. Vidím to jako průměrný film na všech frontách. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Blbost na kvadrát! Tohle je přesně ten důkaz, že animovat a přetvářet se klasické animované přiběhy nemají. Jednak to do rukou dostali lidi co sotva prolezli mateřskou školkou. Tipuji, že si jí do svých 18ti tak desetkrát zopakovali. Animace děsná, nechat to celé klasicky animovat by vyšlo levněji a líp. O tom, že Anna Faris zde celou dobu hraje a tváři se jako jelen se střevní chřipkou nemluvě. Průser se vším všudy! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa je dalším z řady filmů, který se vedle Scoobyho a Šmoulů (které jsem naštěstí neviděl) snažil procpat z čistě animované verze do té spíše hrané. Výsledkem je podprůměrný a rádoby vtipný rodinný film, který je založený na trapných scénách a přihlouplých hereckých výkonech, přičemž má člověk během sledování pocit, že mu pomalu klesá IQ na hranici pokojové teploty. Jediné, co by snad stálo za pozitivní zmínku, je pěkná příroda a slušně udělaný Béďa a Bubu. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Film se ke mně dostal krkolomným způsobem zahrnujícím kamarádovu tchyni ignorující rozdíl mezi Bluray a DVD, co chtěla vnučkám pořídit pohádku. Byl jsem napružený předem, protože původní klasický Méďa Béďa z r. 1964 byl jeden ze zásadních filmů mého dětství (ne že bych byl takový stařík, za mého dětství o nějaké ty roky později šel nějak záhadně v kině a rodiče mě po prvotním úspěchu na něj vzali ještě několikrát). Během sledování moje předpojatost zmizela, film pro malé děti je to povedený, je přiměřeně vtipný, s docela pěknou stavbou příběhu. Klad je v mých očích Cavanagh, tomu rangera věřím. Zbytek je digitální a trochu nekomentovatelný, ale na druhou stranu proč ne. Samozřejmě sympaťák želva potěšila :) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

S kresleným seriálovým Méďou Béďou jež doprovázel mé dětství, jako spousta výborných animovaných seriálů se to nedá srovnávat. Béďa a Bubu mě docela bavily, i když moc prostoru zde nedostali. Ale to samé se nedá říci o ostatních hercích kteří byli otravní a nudní. Věřím že děti si určitě najdou své a pobaví se. Sečteno podtrženo podprůměrný film. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama