Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (268)

Earl10 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Další zneuctění animované klasiky mého dětství. Je pravda, že to mohlo dopadnout ještě hůř, ale už ne o moc. Kombinace živých herců a animace není zrovna nejlepší volba, ale časem se to dá překousnout. Příběh je přizpůsoben malým dětem, ale je až moc jednoduchý a naivní. Výběr herců nebyl nejšťastnější, nejvíc potěší má oblíbenkyně Anna Faris. Režisér Eric Brevig zrežíroval to co mu ostatní připravili, takže moc nezkazil. Celkem slušnej českej dabing, ve kterém asi nejvíc zazářil Hádek jako Boo Boo. Já jsem zklamanej, ale pro děti je to ideální! Původní seriál je prostě klasika! [viděl v kině 3D verzi] [35%] ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se mi Méďa Béďa a jeho malý kamarád Bubu líbil. Největší problém je samozřejmě ve scénáři, který už jsme viděli minimálně desetkrát. Zklamala mě taky Anna Faris, kterou jsem nejdříve ani nepoznala. Souhlasím s tím, že ani Tom Cavanagh nebyl nic moc. Naopak Justin TImberlake válel! Příjemně krátké, pestré a docela i vtipné. Vidím to jako průměrný film na všech frontách. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Ach jo, serial byl perfektni a oni z toho udelaj tohle... Pribeh je hloupej, postavy jeste vic, graficky zpracovani bedi a budu celkem slo, ale celkove spatny. Annu mam rada, ale jeji postava me iritovala a spravce parku byl teda taky neco. Proste se to nepovedlo... no uvidime co udelaj ze smoulu, po tomhle fiasku mam docela strach. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle blábol s klidem trumfne i nechvalně známý fenomén "upištěná česká pohádka po roce 2000". Pokusy o humor byly tak prvoplánové, že se jim člověk skoro musel smát, nevím ale, zda se to dá zařadit ke kladům snímku. Nelíbila se mi ani kombinace lidských herců a animace. Béďa mi navíc připomínal takovou tu opičku na dřevě, co za mého dětství prodávali na každé pouti. Sumasumárum, nebyla jsem schopna se dodívat a zhruba po půlce filmu jsem televizi vypnula. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na renderech Anny Faris se příliš nezapracovalo... Doporučuji si k ní přečíst i samostatné vlákno na IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1302067/board/nest/175742007. "She looks ten years freaker in this movie. She sure did something stupid to her face. She lost the movements of her brows and the V on the top of her nose - the gap between her eyebrows. She used to be really cute, but now... gee... what a shame." Také mě to vyděsilo, Anička už není co bývala. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)

Reklama

Reklama