Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (170)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tak nesympatického kresleného hrdinu jsem ve filmu snad ještě neviděl. V mnoha ohledech otravný poloanimák, který obsahuje minimum fórků pro malé i velké. Většinu času je to utahaná nuda s pár vychytávkami (globus ve tvaru vajíčka, těžební vrt má kloub ve tvaru králičí hlavy), dvěma geniálními vtipy (E.B. předstírá panenku a David Hasselhoff utrousí dost možná nejlepší hlášku své kariéry) a tunou vaty, díky které se zdá podívaná minimálně dvakrát delší, než je. Výchozí, ne úplně marný nápad o králíkovi, kterému se nechce převzít rodinný podnik, se nepovedlo pořádně rozpracovat. Děti to nezabaví, protože se málokdy něco opravdu děje, dospělý bude vyloženě frustrovaný z toho, jak nelogicky je film poskládán (na jednu stranu nemá E.B.ho nikdo vidět, na tu druhou ho Fred klidně vezme na jídlo do restaurace). V podstatě průser, který se zaplatí jenom proto, že králík vypadá na plakátech docela roztomile. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sobota dopoledne. Pohádka na obzoru. Ze začátku kreslená, později hraná a nakonec kombinovaná. Herci v pohodě, příběh klasicky pohádkovej. Animace bez problémů. Tři hvězdy naprosto adekvátní. Jasná hodina a půl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $63miliónovTržby USA $108,085,305Tržby Celosvetovo $183,953,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,301,976Tržby za predaj DVD v USA $46,176,815║ Pásový vývar ako sa patrí, suchý nezáživný humor, fakt otras, herecké výkony ako z telenoveli všetci absolútne v úlohách prehrávajú,... aspoň počítačová animácia ako tak obstojí, a jediné čo skutočné pobavilo boli dvaja minionsi(Ja Zloduch) ktorý sa tam ukážu na pár sekúnd pri úvodných spotoch filmových štúdií robiacich na tomto zbytočnom paškvíli, pri ktorom sa mi podarilo aspoň na 10minút zadriemat(aspoň niečo keď nič viac). /videl v kine: 35%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,616 // Otvárací Víkend v USA: $37,543,710 // ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vkusné a neškodné, což je základní výhoda oproti některým souputníkům (v čele s Chipmunky)... Fakt, že hlavní hrdina je po většinu stopáže poněkud nesnesitelný už přehlížím a považuji to za součást "žánru"... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející, ale trochu infantilnější zábava. Děcka asi budou v sedmém nebi, ale mě Hop příliš neoslovil. Objevilo se pár scén, u kterých jsem se hlasitě zasmál, ale vzhledem ke stopáži (nekonečné) hodiny a půl, je to příliš málo. Hop mi nestojí ani za delší komentář, nemám k němu co dodat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Ken Daurio, Brian Lynch, Cinco Paul / Story by John Cohen, Angus Cleveland, Janet Healy | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Chris Meledandri | Distribúcia: Universal Pictures, Relativity Media | Štúdio: Illumination Entertainment | Rozpočet: 63 miliónov $ | Tržby: 183,807,417 $ || Chad Smithovský zajac plus Hoff sa rovná slušná zábava. Nečakal som, že ma to tak pobaví. Posledná tretina slabšia kôli kuraťu, ktoré chcelo ovládnuť svet. Hups, sorry, spoiler jak delo! 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tohle "HOP"tak trochu neví čím být.. komedií,pohádkou,rodinným pořadem.. Mám z toho trochu rozpačité pocity,každopádně jsem se přenesla přes logické mezery v příběhu a nesympatického Zajdu a celkem jsem se pobavila.Je tu samozřejmě několik scén,které jsou opravdu trapné (Jáá chci bonbóón),ale najde se i pár vtipných momentů..a co musím zmínit je i soundtrack,který se mi celkem trefil do noty (až na I want candy).No jo,žádný trhák to není,ale potěšila ne moc častá tématika Velikonoc a také milá Kaley Cuoco :)Pro mě určitě stále lepší,než Sajrajt (ač srovnávám jablka a hrušky). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zajíček, kterej kadí bonbóny? Neuvěřitelně se přetvařující James Marsden v nejhorší roli své kariéry? A to tyhle debilní zápletky s tím nejinfantilnějším humorem ještě někoho baví? No pravděpodobně jo, když je Tim Hill, pro mě jeden z největších satanů Hollywoodu, pořád točí. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ako blbina pre 6 ročné deti môže byť ale nevidím dôvod prečo by mal na to kukať niekto starší ako 7+ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel se mi tenhle animák moc nelíbil. Není ničím originální a možná tomu i docela uškodilo propletení s reálným světem. Tuctový scénář, kde vlastně nemůžete čekat žádné zvraty. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to děsně infantilní, ale já si nemůžu pomoct, ten králíček byl tak roztomilej, a to trsající kuře taky. Čekala jsem něco horšího, takže jsem vlastně byla i docela příjemně překvapená. Když tak o tom přemýšlím, tak je to snad první animák s Velikonoční tématikou co jsem viděla. Samozřejmě je ten film jedno velké klišé, ale děti se u toho pobaví a i já, když mám infantilní náladu tak to snesu. 3* Snad jediné co mi na tom filmu vyloženě vadilo byl James Marsden v hlavní roli, já většinou nepoznám když někdo neumí pořádně hrát, ale tohle byla taková síla, že i já jsem viděla, že je to snad ten nejhorší herec v historii. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek celkovej trápnosti (z pohľadu dospelého) sa na tom moje baby veľmi dobre bavili, páčila sa im aj animácia zvieratiek... návšteva Zverimexu našťastie zažehnaná.... Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velikonoční zajíček Hop z tohoto filmu je zřejmě jediným svého druhu, který odmítá po svém otci přebrat kouzelné žezlo pro zajíčka roznášejícího velikonoční nadílku ve voze taženém kuřaty, a raději sní o kariéře bubeníka v rockové kapele. Tím si ovšem zadělá na problémy. Z Velikonočního ostrova pláchne magickou zaječí dírou rovnou do Hollywoodu, kde se skamarádí s Fredem. S tak trochu potrhlým mladíkem, toho času bez práce, který se přímo nabízí jako adekvátní náhrada v roznášení velikonoční nadílky za vzpurného zajíčka. A když je za uprchlíkem vyslána speciální zaječí jednotka Růžové barety chytající podobně neposlušné zajíčky, David Hasselhoff hledá ve své soutěži mimořádné talenty a na ostrově velikonoční kuřata chystají převrat pod vedením zlotřilého Carlose s legračním španělským přízvukem, jež by měl definitivně ukončit dlouhodobou zaječí nadvládu, je zaděláno na pořádně praštěné dobrodružství. Animace je odvedena na velmi dobré úrovni a hlavně herci takzvaně "nečumí" do prázdna, když rozmlouvají s animovanými postavičkami. Kombinace hraného filmu s animovaným dopadla skvěle. James Marsden v hlavní roli dokazuje, že se svým komickým talentem dokáže zastínit i animovaná zvířátka. Je obklopen herci známých jmen (Kaley Cuoco, Gary Cole nebo David Hasselhoff), ale nikdo z nich nedostane větší prostor, aby na sebe výrazně upozornil. Filmem zní kapely Good Charlotte, Poison nebo i Taio Cruz. Do Velikonoc je sice ještě daleko, ale kdo se chce příjemně pobavit a pustit dětem něco méně obehraného, až dejme tomu originálního, tak tenhle film je přímo ideální rodinnou zábavou. 90% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Rodinná oddychovka..no mě to zase tak nezaujalo ale dětem do 6 let by se to mohlo líbit. Libí se mi jak zajíc sere vajíčka a ty tři zajdy jak po něm šli to mě samou roztomilostí rozesmálo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dětem se bude líbit horečnatě zběsilé bubnování na buben jako vrchol hudebního vkusu, dospělí ocení pár vtipů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už mi pomalu ale jistě táhne na čtyřicet a jsem rád, že za mého dětství byly pohádky skutečně pohádkami, na které se dalo dívat, animované kousky rovněž měli své kouzlo a i jejich hrdinové se stali pro mnohé vzory, režiséři a scénáristé tvořili velmi kvalitní filmy/zápletky – dneska člověk jen tupě zírá na polovinu filmů, které mají neskutečné rozpočty, nejmodernější triky, stupidní scénář a debilní postavy (samozřejmě existuje i řada kvalitních kousků). Tenhle však mezi ně rozhodně nepatří. Velikonoce jsou za rohem a tenhle příběh o zajícovi byl tak stupidní a blbý, že jsem nevěřícně kroutil hlavou. Srandovní rodinný film…? Ty vole kde? To už děckám člověk raději pustí Krtečka, Toma a Jerryho, Rychlou rotu a jim podobné, než tyhle sračky… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nad míru spokojeny taky umím kakat bombonky :-) Vtipné roztomile srandovní podle mně to nemělo chybu . Co se tyče příběhu uspokojivé a malého kuřátka výborné. Krasný velikonoční zážitek :-) Marsden zas nebyl až tak špatný ale zachránily to zajíci a s kuřetem. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Slušný animo-reálný film (nevím, jak popsat tento filmový styl jinak :-)). Zajda je roztomilý a vtipný. Sympatický James Marsden se evidentně do takového filmu hodí. Hodně jsem se nasmál a to značí, že záměr se povedl. Trochu mne mrzelo posledních asi 15 minut, které už tak dobré nebyly a sešlo se v nich i několik nelogických chyb a klišé. Příkladem může být scéna, kdy Fred osvobodí velikonočního zajíce (Zajdova otce) a oba se chystají na pomoc Zajdovi proti krutému :-) kuřeti. Scéna ale nějak stagnuje a Zajda se s kuřetem vyrovnává sám - kde je v tu chvíli Fred, to je mi záhadou. No ale takovému filmu lze odpustit, nelze ho brát moc perfekcionalisticky. ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama