Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (171)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto filmu je hlavně námět. Když si někdo usmyslí, že natočí film o tom, že existují velikonoční zajíčci a ovlivňují reálný svět, tak je jistý, že spousta lidí bude film za debilní považovat už kvůli tomuto. Už za tohle tedy mírný mínus. No a když už si existenci takového světa připustíme, tak se můžeme bavit o tom, jak moc tu klapaly různé fórky a podobné, a z tohoto pohledu je to spíš průměr. Zábavných scén tu moc není. Proč by hlavní hrdina neměl mít chuť hlavního zajíčka hned přizabít (kvůli potížím, co mu vytváří), tu taky není ztvárněno věrohodně. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Oh boy... prázdný film. Příběhově velmi slabý, humorem spíš jen lehce ovanutý. Obecně jsou kombinace hraného a animovaného problémové a Hop to jen plně dokazuje. Jedna hvězdička za Davida, který slušně hláškuje a druhá za kuřata. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Skoro 40-rocny Marsden hra skoro 30-rocneho typka chovajuceho sa (s prizmurenim oboch oci) skoro na 20. Detom je to ale asi jedno, dospely ako dospely. Cakala som viac vtipov. Aspon 10. :) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Mám ráda roztomilé věci a kýčové animované zajíčky, k tomu ještě zlý kuře Karlos :D člověk by nevěřil, že se tohle dá vnímat, i když není na tripu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Detičky v tom určite nebudú hľadať komerčnú vypočítavosť hollywoodskeho štúdia a ani potlačené skutočné ľudské hodnoty. A práve táto najpodstatnejšia divácka skupina tohto filmu, bude s týmto ´´posolstvom´´ najspokojnejšia. My ostatný, si v tomto musíme každý nájsť niečo iné. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jediný film, který jsem v tu osudovou chvíli doma měl, byl právě Hop. A je to teda pekelná kravina. Méďa béďa je určitě lepší a zábavnější než tohle. Pro dospělé je to fakt stupidní, ale děcka se asi budou bavit. Navíc Hopa si opravdu nezamilujete. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nešťastné ubohé dětičky, jak MOC (!!!) je mi jich líto! Zřejmě ani nejvěhlasnějším genetickým inženýrům by se nepodařilo tak umně skloubit trapnost, zbytečnost a nevkus, jako se to podařilo autorům Hopa. 0,75* za roztomilost některých animovaných zvířátek, zbytek patří kamsi do hnoje, kde už by správně měla tlít i rozkládající se hnijící těla autorů téhle pitomosti. Budiž jim země těžká. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Zklamání prakticky ve všech směrech. Příběh prostinký, sice nesoucí jisté morální poselství a možná i ponaučení, ale chybí nějaký nápad či hlubší myšlenka. Navíc je to zoufale nevtipné, přičemž vybočují asi 3 až 4 situace (plyšák, Carlos si hraje na králíka, Hasselhoff servíruje hlášku o Knight Rideru), které jsou sice vtipné, ale to je opravdu málo. Malinko nad vodou to drží krásná animace králička, který je roztomilost sama a docela povedený záporák v podobě "latino" kuřete, který tu a tam něco zahlásí. Jinak ovšem bída a nevyužitý potenciál. Škoda. 4/10! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc na celém filmu bylo to tančící kuře, jednoznačně:) Jinak zbytek je takový ten trošku slabší průměr. Beru to jako animák pro děti, ale hlavní hraná postava byla strašně nesympatická a blbá (vážně člověk velikonočním zajíčkem?), králík byl v pohodě a parádní byly ještě růžové barety. Každopádně znova to vidět nepotřebuju, třeba jako Tangled (což považuju za jeden z nejlepší filmů tohoto žánru v poslední době), takže takové 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem na tenhle film šel do kina. Snad kvůli Kaley Cuoco, ale ani v tomhle případě nebyla má očekávání naplněna. Stupidní velikonoční film o tom, jak je těžké být velikonočním králíkem. Film, kdy jsou animované postavy v jinak skutečném prostředí, nikdy nebyly moc úspěšné. Králíka Rogera hned tak něco nepřekoná. Tenhle nevtipný a nezajímavý pokus určitě ne. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Můj synovec tenhle velikonoční příběh miluje. Já ho s ním bez problému přežiju. i když není zrovna moc originální a ten lidský hrdina je trošku otravný, ale co nadělám. David Hasselhof vypadal trošku umělohmotně. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Byly tam někdy tak vtipné hlášky a utajeně nastrčenéf finty, až mě to rozesmálo. velikonoční zajda,jménem Hop, ten vyvolený, co letos musí provést velikonoční nadílku, radši buší doma do bicích . Kombinace hraného filmu a animáku se povedla a vznikl tenhle úsměvný rodinný film. Fakt je, že jsem netušila, co velikonoční zajda dokáže mít místo trusu a že kuřata jsou také pěkní křiváci, scéna s vymalováváním kraslic, kdy se muselo přidat v tempu, ta byla taky dobrá. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Nebylo to takové zlo, jakého jsem se bál, přesto je to spíš pro děti. Infantilní a takové nic moc. Scénky s králíčky ujdou a sem tam je to vtipné i pro dospělé. Hrané pasáže mi ale přijdou tragické a o ničem. Navíc mě děsně štval Marsden, protože neumí hrát. Fakt někdy přehrával a celkově mi tam nesedl. Někdy bylo taky vidět, že herci koukají do prázdna a vše je až dodatečně přidané. Výborný je ale Hasselhoff, u jeho scén jsem se fakt smál kvalitně. Celé si to užil, škoda, že tam není víckrát. Jinak to teda nějak neurazí, ale ani nenadchne. Nic moc. 40% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Zajačik bol nakreslený naozaj pekne ale to je málo ak je film hlúpy a bez vtipu ... dospelý chlap čo sa hrá na veľkonočného krália ... omg ()

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Nevkusná slátanina, která snad nemůže bavit ani děti. Odporně sladký velikonoční příběh o zajíci, který mi šel věčně na nervy a tvůrci si s jeho postavou dvakrát hlavu nelámali, prostě vsadili na jednoduchý humor, který tu už byl několikrát a ne vždy stačí – co na tom, že to má být film „jen“ pro děti. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

ultra kýčovina - natočeno pro velikonoční dopoledne na komerčních kanálech. Nedokoukáno, ale věřím, že jsem o nic nepřišel ;-) Dětem prosím nepouštějte, už stačí co vyrostlo z nás!!! ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Jasně, je to strašná kravina, ale dívat se na to celkem dalo, párkrát jsem se i zasmál (což je celkem úspěch, existuje dost animáků, kde jsem se ani jednou nepousmál a strašně jsem se u nich nudil) a na rozdíl od většiny uživatelů mi Hop nebyl nesympatický. Ano, je to sobec a manipulativní hovado, ale tam uvnitř zas takový nebyl... Celkem vtipný, že zrovna u tohohle filmu charakterizuji postavu. Tak jako tak je Hop sympatičtější, než libovolný z Chipmunků nebo otravné rodiny Croodsových... Znova už bych si to nepustil, ale na jedno zhlédnutí to špatné nebylo. Jen těch písniček bylo teda přehršel... Slabé 3* ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama