Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (170)

enjoi 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty komentáře o nesympatickém králíkovi :D. Vždyť to bylo roztomilé. Hlas Russella Branda byl super, kuře s jihoamerickým přízvukem, přeměněné na králíka taky. Já dávám 3* a tu jednu navíc za ty RayBany na konci, narážky na americkou kulturu a soundtrack. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Poloanimák, který má sice zajímavý nápad, ale nějak mu to nevyšlo. Tentokrát tam nebyla žádná postava, která by učarovala. Cameo D. Hasselhoffa pobavilo. Na Marsdena jsem se těšil, od Interstate 60 mě baví, ale tady hrál takovýho troubu, že se mi prostě nemohl líbit. Ale na odreagování to stačí, je to naprostý průměr a bavil mě víc než podobný Méďa Béďa. ()

campix 

všechny recenze uživatele

''Já jsem výjimečný. No a co, všichni jsem výjimeční. Ne, já jsem výjimečný. Vidíš ? No a co, tak mluvíš a kakáš bonbóny. '' . Nijak nefandím poloanimovaným filmům a ani Hop na tom nic nezmění. Nemyslím si, že by to byl vhodný kariérní krok pro nikoho. Nikdo z trojice Marsden, Brand, Cuoco se k ničemu takovému snižovat nemusel, ale peníze jsou hold peníze. Malé děti Hop možná potěší, ale já jsem se nijak nebavil. Korunu všemu nasadil Hasselhoff - proč ho tam proboha perou a také opravdu hloupý, ale opravdu mega maxi super hloupý konec. Navíc mi Brand vůbec neseděl do role mladého králíčka. Koukat se na to dá, zas takový průšvih to není, ale tady jde prostě jen o ždímání peněz z lidí. Alternativy: Alvin a Chipmunkové , Karlík a továrna na čokoládu. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že na téma Velikonoc je tak málo filmů... Toto je taková roztomilá pohádka pro děti. Scénka, kdy si zajda hraje na plyšáka je fakt povedená. Dospělákům ovšem doporučuji snímek Hank a Mike, to je zcela jiné kafe! ;-) ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem jednoduchou komedii o americkém způsobu velikonoc, no, bylo to lehce infantilnější, než jsem čekala, navíc jsem z traileru získala pocit, že Kayley a James tu jsou pár, a když na mě vybaflo, že jsou sourozenci, o poznání mě to přestalo bavit, ale dokoukala jsem to a celkem jsem se i bavila, i když opáčko v dohledné době určitě něbude. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľkonočná hovadinka hlavne pre to mladé publikum, ktoré sa síce dobre pobaví, no starší pri tom bud zaspia alebo od toho odídu. Zajac je veľmi milý, ako aj veľkonočné sliepky, no to nestačí. Digitálne sú na úrovni a aj to je v takomto filme podstatné. Pár krát som sa pousmial, ale to je tak všetko. 49% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, z tohoto animáku jsem měl už od začátku smíšené pocity a trochu jsem se ho obával. Ovšem nakonec jsem se obstojně pobavil a dokonce se to vejde do 70%. Sázka na hraný film kombinovaný s animací opět nezklamala. Příběh je vtipný, děti určitě nebudou zklamané, přece jenom, i mě se to docela líbilo. Animace je velice povedená, Zajda je roztomilý a Carlos je jedním slovem geniální. Příjemným zpestřením je i výborná role Davida Hasselhoffa a jeho narážka na K.I.T.T.A. Finále bylo sice očekávané, ale výsledek filmu to nijak nezkazí. Celkově to podle mě je příjemný rodinný film, který rozhodně nezklame. ()

P@3ck 

všechny recenze uživatele

Pekne spracovane,krasna animacia preto 2 hviezdicky. Pribeh bol o nicom, ziadne prekvapenie, miestami som mal chut to vypnut. A celkovo prislo mi to az prehnane detinske. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

uvítal jsem několik vtípků a popkulturních narážek, ale jinak mi velikonoční varianta santaclausovskýho světa k srdci nepřirostla... především pro americkopopcornovou pachuť (růžový barety jsem zkrátka nepobral)... i tak jsem byl odhodlanej pro průměr, do poslední čtvrthodinky, ve který jsem se marně snažil pochopit, co vedlo marsdena (podle mě na roli dost přerostlej) vzít roli týpka, jehož snem je stát se velikonočním zajíčkem... stupidní i na dětskej film... ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Velikonoční zajíček, který hraje na bubny, poté co vyhraje casting talentů Davida Hasselhoffa? To si snad děláte srandu, ne? Já to chápu ale co si ti mladší mají myslet? Jediné na co se dá dívat je grafické ztvárnění. Jinak je to napodobenina filmu Alvin a Chipmunkové s odlišným obsahem! 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem to čekal daleko horší teda. Je jasné že ten film je tak stupidní až to bolí ale jako na odreagování to docela funguje. Navíc jsem se docela několikrát i zasmál což je plus. Já osobně mám tyto filmy, které jsou kombinací animovaného a lidského světa rád. Úplně nejlepší jsou ty kuřata ty nemají fakt chybu. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

E.B. je síce sympaťák, ktorého dabuje Russel Brand a Kaley Cuoco je na zjedenie, ale to je tak všetko... nemôžem si pomôcť, ale rovnako ako pri Yogi Bear - spojenie animácie a hrania mi proste nereže... 3/10 ()

potas 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak Méďa Béďa a Chipmunci dohromady a za tu "hot" Kaley to stálo:-) a nějaká ta vtipná hláška se taky objevila. Na odreagování jsem s tím neměl větší problém. James Marsden by měl dostat zlatou malinu jak vyšitou! ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Docela uchazejici pohadka, skoda jen ze kraliky nedali trosku do dustojnejsiho prostredi...preci jen Ruzove barety jsou urazka kraliku. Ale jinak 2 hvezdicky za zpracovani a 1 hvezdicka za to ze kralik je moje oblibene zvire. :) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo přeslazené k nesnesení, ale od té doby, kdy hlavního nekresleného hrdinu vyhodí z domova, to nabralo grády a já se výborně bavil. Marsden to hrál pěkně a je dojemné sledovat, jak si splnil sen všech správných malých kluků - stát se velikonočním zajíčkem. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mám strašně rád svátky. A toto byla taková velikonoční poloanimovaná pohádka, polofilm. A proto mě celkem urazilo, že byla strašně laciná a udělaná zřejmě jen proto, aby prostě vzniklo něco velikonočního. Zde se dostáváme k tomu, co je to americké klišé. Je to zřejmě tento film, který se snaží vydělat na jednom z nejkrásnějších svátků roku - a to za každou cenu. Myslím si, že trocha úcty k tomuto svátku by vůbec nebyla na škodu. Zajíček byl sice roztomilý, ale celkový dojem z tohoto nicneříkajícího kýče už tak pěkný nebyl. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Hodně přeslazená komedie. Ve filmu se objevili snad jen tři scény u kterých jsem se opravdu zasmál na plno. Jinak jde jen pro děti určenou pohádku. 55% ()

marie.en 

všechny recenze uživatele

Průměrný až podprůměrný pokus o vtipnou pohádku. V porovnání s peckami jako je Madagaskar, Doba Ledová nebo třeba Shrek je to naprostá ubohost. Spoustu laciných vtipů, které pobaví opravdu jen publikum do 10 let,pokud jim ovšem porozumí (a i potom bůhví jestli). Jediným vtipným prvkem je tu David Hazelhoff, který se opravdu povedl a který byl překvapivě opravdu vtipný. Možná i díky němu dávám filmu dvě hvězdičky. ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama