Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (170)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Zas takový krucifix to nebyl.Děcka tu mají roztomilého ''Zazu'' a já roztomilou Kaley (tulituli),bez které bych ten film ani nekopl do vajec.Abych to taky jednou vzal za pozitivní konec,tak je to určitě lepší než ruinovat děcka ne(po)řádem Teletubbies...pápálálá.Hm,tak to moc pozitivní nebylo. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Nenechte se mást krátkou scénkou Mimoňů v úvodních titulcích, Hop má k filmu Já, padouch daleko. Je určen více dětem, hýří spíš lacinějšími vtipy (a je jich méně), zato je plný amerického klišé. Alespoň film nepřekypuje hloupostí či stupidními gagy typickými pro americké kasovní trháky v tento žánru, dokonce sem tam přichází s originálním nápadem. Podtrženo, sečteno: dobrým film pro děti (předškolního věku), ale není to moderní film pro celou rodinu. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: z pohledu dospělého diváka, byť vycepovaného hafem animáků, které shlédnul s dětmi, je to veliká, americká ptákovina, tak strašně typicky blbá, že jinde by to vzniknout nemohlo. Ovšem bráno optikou mých dcer (8 a 6 let) - evidentně se velmi dobře bavili. Takže pro cílovou skupinu to tak pitomé asi nebude, protože děcka v tomhle věku milují ducárny a bicí a hopsání, a to tam je. Trochu málo na film, ale vězte, že holky hopsaly, zpívaly a rozhodně je to bavilo .o) ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tento film je i docela pěkný díky Zajdovi nebo díky občasnému skvělému soundtracku, ale postrádá něco, co by diváka více zaujalo a co by mu zůstalo v paměti. Obyčejný konec mě navíc celkem zklamal, proto dávám průměrné tři hvězdičky. (55%) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro dospělé příliš infantilní, pro děti příliš vatovité…..ale možná by jsme mohli něco vytřískal ze současné popularity Teorie velkého třesku a nepodstatnou rolí pro Kaley Cuoco nahnat nějaké plusové body. Ne vážně, nejde o úplně spatně vyzdobenou kraslici a třebas zrovna o velikonočním pondělku si po řízku se salátem dovedu trojkombinaci já, gauč a Hop docela jasně představit. Varoval bych spíše Jamese Marsdena, tudy chlapče cesta na hollywoodský Olymp nevede….ostatně to samé platí pro již zmiňovanou Kaley. ()

Desdemone 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem to pořádně zdůvodnit, ale jelikož mě animáky neberou a tohle je asi první, který jsem viděla od jedničky Shreka, je můj názor patrně silně ovlivněn tímto faktem- protože mě se to docela líbilo. To, že je to poloanimák, zmírňuje mé znechucení infantilností toho, že se na to vůbec dívám a David Haselhoff, který by se klidně nechal natáčet na záchodě a dělal si z toho srandu, jen aby se na něj nezapomnělo, hraje docela důvěryhodně, že mu to věčné zesměšňování fakt vůbec nevadí, a tak mě to vždycky pobaví. (A mimochodem, vedle blonďaté hvězdy TBBT, která přesvědčila, že má asi deset hereckých gest, která bude opakovat asi ve všem, v čem kdy bude hrát, by působilo i to zlý španělský kuře jako žhavý kandidát na Oskara.) ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní slátanina, ze které si milé děti vezmete ponaučení, že snem každého dospělého muže je stát se velikonočním králíčkem. No není to super? A celá tato moudrost je zabalena do hodiny a půl nudy a trapných scén, kdy z mluvícího králíčka je na prášky jen a pouze hlavní hrdina, ostatním zas tak divný nepřijde a berou jej jako samozřejmost. Jednu hvězdičku dávám za Hasselhoffovu hlášku na téma mluvících věcí (jedinou skutečně vtipnou větu za celý film). ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadne terno, ale celkom som sa bavil. Rozhodne je zaujímavé vidieť hoffa s odkazom na KITTa. No a druhá vec, pre ktorú ten film stojí vidieť (počuť), je dokonalý Hank Azaria. Ten znova dokázal, že keď mu dajú priestor a dostatočne pokrútený charakter on dotvorí ten zbytok. Carlos s jeho hlasom je luxusný. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu strašně hloupé a naivní. Nesympatický animovaný hrdina, nohy podrážející si Mardsen a Cuoco a naprosto vylízanej Hasselhof tomu přidal třešničku na dortu. Od začátku dokonce je to neuvěřitelná nuda. Co stojí za zmínku je animace a soundtrack jinak je to brak a chudáci děti. Nikdy jsem moc tyhle hraný animáče nemusel vyjímku tvoří Space Jam kterej se mi líbil... ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka ve stylu Santy Clause, jen s velikonočním zajíčkem.... I když on ten zajíček zase až tak velikonoční není, ale to bych moc prozrazoval !!!! ()

denisavary 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi ztvárnění animovaného světa do normálního a ta animace byla hrozně roztomilá, tančící kuřátko či k pomuchlání zajíčci:).. Není to žádná pecka, ale je to příjemná komedie, která má úžasnou jarní atmosféru. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Podle mého úsudku je film Hop režiséra Tima Hilla originální ve svém nápadu místo Santy Clause zpracovat téma velikonočních zajíčků, které se sice tomu santovskému systému hodně podobá, ale málokdy se s ním setkáváme. Střetává se zde svět animovaný a reálný. Konečné smíření hlavního hrdiny s otcem je sice trapné, ale myslím, že film až tak nekazí. Hodnotila bych ho průměrně, dle mého soudu by se mohl líbit hlavně dětem, pro které je i určený ()

Cheeker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už se mi dlouho nestalo. Fakt je to dlouho, co jsem film nedokoukal, protože bych u toho umřel nudou. Viděl jsem přesně hodinu a pak jsem si řekl, že to už stačilo. Protivnějšího animáka jako je ten zajíc, jsem taky neviděl. ()

palmrus 

všechny recenze uživatele

Holt se člověk musí přenést do svých velmi mladých let. Já jsem to udělal a film se mi líbil. Občas trošku větší ptákovina ale i tak 4*. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Jednym slovom - des! Takto zufalu kombinaciu hraneho a animovaneho filmu som snad este nevidel. A takeho nesympatickeho zajaca uz vobec nie. V spojitosti s krcovitym Marsdenom a absolutne nudnym dejom vzniklo cosi, co mi z hlavy (nastastie) vyfuci neskutocne rychlo a zostane len pachut nepodarenej zajaciny. Pri Hop plati zhodou okolnosti to iste ako pri Pirani 3DD - ak jeho najsvetlejsim momentom je Hasselhoff, tak s filmom musi byt nieco velmi zle... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Nie príliš vtipná polo animovaná rozprávka s dosť otravným rockerským zajacom. Miestami otravná, sem tam nejaký svetlesvetlejší okamžik, no celkovo pôsobí tuctovo a postupom času zapadne prachom a nikto si na ňu ani nespomenie. Jedna hviezdička za Kaley-Couco, druhá za Davida Hasselhoffa. ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama