Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (171)

marek29 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že u filmu i když ne zrovna hodně, jsem usínal a to jsem zastáncem animáků a v čele Shrekoidních fanatiků s dobře umístěnými hláškami ale tady se nic nedělo :( Akce málo, mix s pohádkou sice fajn ale na víc než 3 z 5 to nejde. Podle mě ani děti by to nějak extra nebralo. Nevím, nemohu posoudit.. Oprava děcka budou rády za všecko ale tohle he Hollywoodskej patos. Nebrat pokud neohrozí smrt ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Celkom sa to dalo. Hláška od kuraťa Carlosa o vzatí osudu do naších rúk bola dobrá, keďže kury nemajú ruky ale krídla :D ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hop je odpovědí na dvě otázky. Kolik ještě bizarností jsou schopni v USA vymyslet a zda se plní americký sen. Plní. S notnou dávkou štěstí se může jednomu amíkovi splnit sen být velikonočním zajíčkem. Musíte mít ovšem štěstí a srazit ho autem. Chybí větší dávka dramatu a slepice, toužící převzít místo ve fabrice na Velikonoce, toto uspokojení fakt nepřinese. Možná kdyby zůstalo u zajíce, jež se dostal do našeho světa a rozhodl se ho poznat, bylo by líp. Ale zápletka s člověkem, který taktéž neví co se sebou, je už trochu moc. A není zrovna originální námět, že někdo někomu hlídá mega vilu a u toho zažije dobrodůžo. A tak pamětníky devadesátek potěší třeba David Hasselhoff: "Chlapče, mým nejlepším přítelem je mluvící auto." Tím odkazuje samozřejmě na legendární Knight Rider. Občas mám pocit, že filmaři zkoušejí, kam až mohou zajít a co ještě divák vydrží. A on toho vydrží proklatě hodně. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá a příjemná komedie ve stylu Alvina a chipmunků s velikonočním dekorem a příběhem. Obsahuje klasická šablonovitá klišé, ale průměrně pobaví a neurazí. Ani dabing film nijak neshazuje. Roztomilý hlavní hrdina tvoří skvělý páreček s přiblblým člověkem a záporáckým španělským kuřetem. ()

Ruud36 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jsou možná až moc, jelikož to byla americká ujetina. Na druhou stranu jsem se párkrát zasmál a věřím, že děti to musí bavit. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Podobne ako chipmunkovia totalna moderna nepozeratelna mizeria. Z kazdeho rohu citit ameriku, a z kazdej sceny srsi trapnost. James Marsden ako hlavna postava nevyrazny, to ma uz viac zaujal Hasselhoff, aj ked bol na platne sotva dve minuty. "Vam sa nezda cudne, ze vidite hovoriaceho zajaca?"-"Ani nie, moj najlepsi kamos je hovoriace auto", hlaska filmu. ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

Vcelku jednoduchá, pohodová pohádka. Atraktivní hudba, herci a spousta odkazů na slavnější filmy. Rozhodně pěkná oddychovka pro nenáročné. (50%) ()

Miueczka 

všechny recenze uživatele

Větší hloupost jsem snad v životě neviděla. Tohle bych v životě svému dítěti nepustila. 1 hvězdička...pouze z milosti. Nikdy se nenechte donutit malou sestřenicí na film, který už svým názvem zavání přílišnou bezduchostí. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Na půl animák, který je rozhodně snesitelnější než Alvin a jeho otravný, ukňučený veverky. Takový ten film na večer, kdy vypnete mozek a koukáte na hezký barvičky na obrazovce. *No tak mluvíš a kadíš bonbony.* ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo nastal taký boom s poloanimovanými filmami. Zatiaľ všetky pokusy, ktoré v poslednom období uzreli svetlo sveta, by podľa mňa oveľa viac zafungovali ako celé animované príbehy. Možno je to aj tým, že reálni herci sú väčšinou veľmi slabí a otravní. Hop je príjemná záležitosť, hlavne v dvoch prípadoch. Ak ste dieťa, a zajtra sa chystáte vyšibať svoje kamarátky zo škôlky...50% ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě ten animovanej zajíček prostě byl sympatickej. Samozřejmě to není nijak závratně zábavné, jako oddychovka na nedělní odpoledne to ale bohatě vystačí. Potěšilo mě pár detailů, třeba globus ve tvaru vajíčka byl originálním nápadem. ()

Kubík 

všechny recenze uživatele

Pouze pro děti do 6 let, žádnou rodinnou komedii nečekejte. Takových roztomilých zvířátek už tu bylo a bude... ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Milé potvorky, hlavne kuriatka. Ale na tvorcov Despicable me 2 by som čakal oveľa viac, nehovoriac o tom, že som počas filmu 3x zaspal. ()

CrashONE odpad!

všechny recenze uživatele

Ztráta 95 minut mého života. Blbost, blbost a blbost. Tenhle film mohl pobavit děti maximálně do 15 let a mě moc mrzí, že jsem si tenhle film pustil. Celý příběh stál za nic. „zajíc který chce prorazit v bubnování v normálním světě. Kuře, které chce ovládnout velikonoce a hlavní postava se které se stane velikonoční „zajíc“ a odletí ve velikonoční lodi“ – Už nikdy víc. ()

Prothean

všechny recenze uživatele

Ani nevím jak tento film chápat, nejlepší charakteristika je asi ''Americká'' slátanina s dobrým nápadem, ale naprosto katastrofickým zpracováním. Nevím jestli to jsem jen já ale ve všem tam vidím vánoční prvky místo elfů jsou zajíčci místo sobů jsou kuřata a že velikonoční zajíček létá na velikonočních sáních ? tohle se dá opravdu jen vidět v Americe. Navíc 3/4 filmu se vám akorát bude motat dohromady a aby si po hodině hrdina konečně uvědomil to o čem měl být tento film tedy o tom jak se stát velikonočním zajíčkem, naprosto to nechápu takže na filmu je jen hezký a roztomilý velikonoční zajíček který je výtvorem grafiků a závěrem se tento film jeví jako špatný, rodinný vánoční snímek akorát ve velikonočním přesně tyto filmy se používají na zaplnění televizních programů. ()

Retimo odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tomu zajícovi může vůbec někdo přát splnění jeho snů.Tak otravnou postavu jsem ještě nikdy neviděl..... ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

To že tenhle film existuje jsem se dozvěděl z filmografie Kaley Cuoco. Ta se ale bohužel před kamerou moc neohřála. Hlavní animovaný hrdina na mě nepůsobí tak nesympaticky jako na většinu zdejšího diváctva. I ostatní animované postavy (růžové barety a hlavně kuře Carlos) byly koukatelné. Zato hlavní lidský hrdina mi vyloženě vadil.. Nenáročný a místy bohužel nevtipný filmík pro rodinu s malými prcky. Svůj účel (pobavit dítko) ale splnil na jedničku. :) ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama