Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (171)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Príjemná snímka z kategórie Chipmunkovia či hraní Smolkovia. Vždy ked je tam kombinácia animovaný hraný film je to záruka úspechu. Koniec koncov #SpaceJam naštartoval túto úspešnú éru. Je to dobrá oddychovka s dobrým hereckým obsadením a dokonca i dobrou hudbou, no viac by som vychytal humor a dramatickejšie spracoval zaverecne vyústenie. Pôsobilo to trochu tuctovo a opozerane. V celku vsak dobrý dojem. ()

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Taková velikonoční kokotinka :) Ale vzhledem k počasí a výběru v TV sem to zkouk celkem obstojně ale nafetovanej sem bejt musel fest :D ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trošku oříšek. Animace byla super, zajíčci i kuřátka byli strašně roztomilí. Takoví načechraní k pomuchlání. Mým oblíbencem bylo tančící kuřátko Phil a trojice Růžových baretů s jejich nejmenší astmatickou zaječinkou. Show Hoff knows talent s Davidem Hasselhoffem a jeho hláškou o mluvícím autě z Knight Ridera byla tím nej, co se týče dialogů. Herecká sestava ušla tak nějak polovičatě. Hlavní hrdina bohužel děsně přehrával. Obličej měl snad gumový a byl tak děsně nesympatický. Ostatně ani Zajda mi moc nepřirostl k srdci, stejně jako polovina rodiny Freda. Záporácké kuře Carlos nemělo chybu, i ta závěrečná proměna byla srandovní. Jen to bylo všechno děsně na sílu a vlastně úplně mimo oblast základního logického myšlení. Mluvící zajíc v restauraci a nikdo se tomu nediví. Vlastně vůbec nikdo se tomu nediví kromě samotného hlavního hrdiny. O Velikonocích je natočeno málo filmů, přitom je to roztomilé a hravé období. U nás jen bez zajíčka, ale i tak. Bylo by fajn, kdyby se natočilo něco pořádného velikonočního. Tohle sice nebylo úplně špatné, ale chtělo by to něco pořádného. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Ubohé, slaboduché a tristní. Tu jednu hvězdičku jen za Davida a kuře. Jinak animace nic moc, hraný pasáže naprostý průšvih a celková pointa filmu je tak na jednostránkovou slohovku žáka 4 třídy. (a to tomu ještě fandím) ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie ... veskrze sympatické postavičky, herci výborně vybraní. Dostává se mi pocitu, že diváci nějak nezvládají propojení animace a hrajících herců (příkladem může být kocour Garfild a méďa Béďa). U naprosto komerčního Avatara ale divák infantilně slintá blahem u něčeho, co by tady ohodnotil nejhůře. A ruku na srdce, Avatar je jen skvělá záplava barev, které nějakou tragičnost nevěřím ani omylem. To už jsem se víc zapotil tady nad představou, že velikonoční vejce bude roznášet zmutované kuře ... ()

notor.69 

všechny recenze uživatele

Film určený převážně dětem, ale pobaví se u něj i dospělí. 3 hvězdičky - 1. za Davida Hasselhoffa, 2. za britský akcent hlavního hrdiny a 3. za rockový soundtrack ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Amerika s toho doslova sálá. Pro nás kteří jsme na zahradě nehledali vajíčka, docela nepochopitelné. Postava Zajdy je docela vtipná, asi nejlepší je růžové komando i když málo použité, po pravdě hodně připomínali tučňáky z madagaskaru v ženském provedení. Tak 30 procent. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychovka, pri ktorej sa dalo dobre zrelaxovať. Inak príbeh dosť nedomyslený, ale v podstate mi to nevadilo a vcelku sa mi to páčilo. ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Toto nie je sranda ani pre malých ani pre veľkých. Môžeme sa vyvarovať slován ako zábava, smiech, logika, nezabudnuteľné,... Škoda peňazí a Fred bol vyslovene nesympatický. 25% ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Je to pro prcky a to asi především pro ty západní, k nám snad ještě velikonoční skokan nedošel, ale tohle se líbilo i mě. Oba hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí, negramotný děj válcuje celá řada vtípků a postav (Hof a Boss kuře vedou) a nikdy bych nevěřil, že rád uslyším We no speak Americano. Jako sváteční jednohubka v poho. ()

Kinderr 

všechny recenze uživatele

Jediné co je ve filmu vtipné je to zlé kuře:-D jinak je to teda slabší film, který má docela průměrný děj, který bohužel zas tak neohromí a herecké výkony taky žádná sláva. Jednou kouknout a dost no. ()

Ignitus.C 

všechny recenze uživatele

Docela milý! Docela jsem se zasmál. Nemyslím takovýto, Každý je něčím výjmečný!🌈 Já jsem opravdu výjmečný! Nebo ta scéna s Playboyem. Taky dobrý. ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodina byla strhující a film měl potenciál na skvělou rodinnou komedii. Bohužel ve chvíli, kdy se oba hrdinové setkají, jde všechno do kytek. Nabízelo se nejedno originální řešení, které nutně nemuselo končit tím, čím to skončilo. Místo toho šli tvůrci osvědčenou cestou plnou klišé a trapasů plynoucích především z rozdílnosti světů a povah obou hrdinů. Otravný je i motiv zlouna Karlose a stokrát ohraný Hasselhoff. Pro mne to nebylo nekonečně dlouhé a nestravitelné. Jinak mám tyhle filmy docela ráda, ale zůstanu radši u chipmunků. ()

stepka1978 

všechny recenze uživatele

Dávám 5 ani ne tak kůli sobě, ale proto že si tenhle film zamilovali moje děti a právě o tom to je není to film pro dospělé, ale pro děti a těm se líbí. Akorát nechápu proč se film jmenuje hop a proč v textu distributora se mluví o zajíčkovi Hop když ve filmu se jmenuje Zajda... no nic. Doporučuji všem dětem a dospělí buď to vytrpí nebo ne... Bodovatelnost filmů pro děti by se měli dát bodovat dětmi ne dospělími. ()

Aesthetic 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných okamžiků film jen tak, tak drží u dvou hvězd.. Něco do sebe to má, každopádně celkový výsledek je "ucházející" Co se týče herců tak je to hrůza, ani Kaley Cuoco to nezachraňuje.. ()

Fleur F. 

všechny recenze uživatele

Pokaždé se kolem svátků objeví desítky filmů, které mají podpořit atmosféru. Většinou si filmaři vyberou Vánoce ( Čtvery Vánoce, Vánoce na ruby...), tentokrát "vsadili" na Velikonoce. Společným znakem těchto titulů je však nekončící nuda, žádný obsah a upocené fórky, které nikoho nepobaví. Z mého pohledu už použití poloanimovaného stylu je vkročení na tenký led, který se dokáže udržet v mezích jen někdy ( např. Enchanted). ()

9J9 

všechny recenze uživatele

Těžší začátek ale jak uhodil kouzelný králíček před Hoffem do bubnů dostalo mě to. A i když mi děj připomíná jiné pohádky, nikdy mě nepřestanou bavit! :) ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama