Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Recenze (171)

rhodos 

všechny recenze uživatele

Film "Hop" je kombinací 3D animace a živé akce, což je po podobném "Méďovi Béďovi" už neoriginální. Tento film je originální jen svým velikonočním nápadem. Zaujalo mne pouze cameo Davida Hasselhoffa, na scény s ním jsem se přímo těšila. Tento film je proto pouze mírně podprůměrný. ()

Viollence 

všechny recenze uživatele

On je tak roztomiloučkej......... a to je asi tak všechno. Zajda sice na bicí fakt válí, ale je to nuda a Hasselhoff ani naštvaný kuře to nespraví. ()

Senátor 

všechny recenze uživatele

Děti tato průměrná kombinace animace a hraného filmu, Velikonoc a talentmánie bavila - ještě asi hodinu usilovně bubnovaly do všeho co v bytě vydávalo zvuk! Osobně mi chyběl příběh, humor a vlastně i smysl tohoto počinu. Nicméně proč HOPa stojí za to vidět, je tato hláška exMichaela Knighta: "E.B.: Hey, wait. You're not surprised I'm a talking rabbit. David Hasselhoff: Little man, my best friend is a talking car." ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, ktorý neurazí ale ani príliš nenadchne. K veľkonočnej atmosfére sa celkom hodí, hoci je pravda, že príliš nezapadá do našich tradícií a zvykov.... Napriek tomu hodnotím celkom pozitívne :-) ()

Sissussina 

všechny recenze uživatele

Soudě podle ostatních reakcí mi Hop připadá neskutečně podceněný. Neříkám, že to je nejlepší film, co kdy v životě uvidíte, ale k zahození taky není. Je to skvělá oddychovka, pro mě jako dělaná (zbožňuju zajíce). Pobavilo mě to a film jsem si užila. Nevadilo by mi pustit si ho znovu. Někdy se v Hopovi děly krásně absurdní věci, které mi však nepřipadaly pitomé, nýbrž mě dost pobavily. A to už nejsem dítě do 6 let. Zajda byl sice někdy trochu na ránu, ale pořád byl hrozně roztomilý a na nervy mi nelezl (btw scéna, kdy dělá plyšáka je jedna z nejlepších ever). Hlavní lidský protagonista byl taky sympaťák. Přijde mi, že dost lidí, co Hopa kritizují, se na to prostě nedokáže dívat se špetkou nadhledu... ()

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama