Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (171)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem to čekal daleko horší teda. Je jasné že ten film je tak stupidní až to bolí ale jako na odreagování to docela funguje. Navíc jsem se docela několikrát i zasmál což je plus. Já osobně mám tyto filmy, které jsou kombinací animovaného a lidského světa rád. Úplně nejlepší jsou ty kuřata ty nemají fakt chybu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velikonoční zajíček Hop z tohoto filmu je zřejmě jediným svého druhu, který odmítá po svém otci přebrat kouzelné žezlo pro zajíčka roznášejícího velikonoční nadílku ve voze taženém kuřaty, a raději sní o kariéře bubeníka v rockové kapele. Tím si ovšem zadělá na problémy. Z Velikonočního ostrova pláchne magickou zaječí dírou rovnou do Hollywoodu, kde se skamarádí s Fredem. S tak trochu potrhlým mladíkem, toho času bez práce, který se přímo nabízí jako adekvátní náhrada v roznášení velikonoční nadílky za vzpurného zajíčka. A když je za uprchlíkem vyslána speciální zaječí jednotka Růžové barety chytající podobně neposlušné zajíčky, David Hasselhoff hledá ve své soutěži mimořádné talenty a na ostrově velikonoční kuřata chystají převrat pod vedením zlotřilého Carlose s legračním španělským přízvukem, jež by měl definitivně ukončit dlouhodobou zaječí nadvládu, je zaděláno na pořádně praštěné dobrodružství. Animace je odvedena na velmi dobré úrovni a hlavně herci takzvaně "nečumí" do prázdna, když rozmlouvají s animovanými postavičkami. Kombinace hraného filmu s animovaným dopadla skvěle. James Marsden v hlavní roli dokazuje, že se svým komickým talentem dokáže zastínit i animovaná zvířátka. Je obklopen herci známých jmen (Kaley Cuoco, Gary Cole nebo David Hasselhoff), ale nikdo z nich nedostane větší prostor, aby na sebe výrazně upozornil. Filmem zní kapely Good Charlotte, Poison nebo i Taio Cruz. Do Velikonoc je sice ještě daleko, ale kdo se chce příjemně pobavit a pustit dětem něco méně obehraného, až dejme tomu originálního, tak tenhle film je přímo ideální rodinnou zábavou. 90% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc na celém filmu bylo to tančící kuře, jednoznačně:) Jinak zbytek je takový ten trošku slabší průměr. Beru to jako animák pro děti, ale hlavní hraná postava byla strašně nesympatická a blbá (vážně člověk velikonočním zajíčkem?), králík byl v pohodě a parádní byly ještě růžové barety. Každopádně znova to vidět nepotřebuju, třeba jako Tangled (což považuju za jeden z nejlepší filmů tohoto žánru v poslední době), takže takové 2*. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Podle mého úsudku je film Hop režiséra Tima Hilla originální ve svém nápadu místo Santy Clause zpracovat téma velikonočních zajíčků, které se sice tomu santovskému systému hodně podobá, ale málokdy se s ním setkáváme. Střetává se zde svět animovaný a reálný. Konečné smíření hlavního hrdiny s otcem je sice trapné, ale myslím, že film až tak nekazí. Hodnotila bych ho průměrně, dle mého soudu by se mohl líbit hlavně dětem, pro které je i určený ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tak nesympatického kresleného hrdinu jsem ve filmu snad ještě neviděl. V mnoha ohledech otravný poloanimák, který obsahuje minimum fórků pro malé i velké. Většinu času je to utahaná nuda s pár vychytávkami (globus ve tvaru vajíčka, těžební vrt má kloub ve tvaru králičí hlavy), dvěma geniálními vtipy (E.B. předstírá panenku a David Hasselhoff utrousí dost možná nejlepší hlášku své kariéry) a tunou vaty, díky které se zdá podívaná minimálně dvakrát delší, než je. Výchozí, ne úplně marný nápad o králíkovi, kterému se nechce převzít rodinný podnik, se nepovedlo pořádně rozpracovat. Děti to nezabaví, protože se málokdy něco opravdu děje, dospělý bude vyloženě frustrovaný z toho, jak nelogicky je film poskládán (na jednu stranu nemá E.B.ho nikdo vidět, na tu druhou ho Fred klidně vezme na jídlo do restaurace). V podstatě průser, který se zaplatí jenom proto, že králík vypadá na plakátech docela roztomile. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Garda velikonočního zajíčka „Růžové barety“ používá ve filmu k vystopování zajíčka Hopa mobily se znakem mrkve. Jde o parodii na iPhone od firmy Apple, která má ve znaku nakousnuté jablko. (TwoFace)
  • Pred premiérou rozpútali tvorcovia veľkú reklamnú kampaň - na trh sa dostala aj videohra Hop a päť kníh inšpirovaných filmom. [Zdroj: FilmMax] (ash99)
  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama