Reklama

Reklama

Film o filmu: Zemský ráj to napohled

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčení nového českého filmu I. Pavláskové. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

hippyman 

všechny recenze uživatele

normální film o filmu, trochu navnadí, trochu přiblíží, prostě spíš taková reklama než nějaká zajímavost... ale aspoň že tam byla ta térezka, mmm... 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klasický podprůměrný film o filmu s mluvícíma hlavama, který se chválej, jaký měly bezva role a jak se dobře dělalo s paní rejžisérkou, a paní režisérka a paní scenáristka se chválej, jak dobrej film udělaly. ()

Robbi

všechny recenze uživatele

Oliver Stone jednou řekl: "Ten, kdo chválí film, který natočil nebo ve kterém hraje, nejspíš cítí, že není dobrý a zoufale se snaží přesvědčit lidi o opaku." Tady se bohužel jen a jen chválí. Je samozřejmě velice "záslužné" připomínat, co bylo před dvaceti a více lety, ale jak řekl pan Vetchý, ono by se taky mělo nezapomínat na dobu nedávno minulou. Tak jsem zvědav, kdy se konečně začne točit o tom, že, řečeno slovy pana Kryla: "Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou, ti, co tu kradli po léta, teď dvojnásobně kradou, ti, co nás léta týrali, nás vyhazují z práce, a z těch, co pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce..." Jinými slovy - zamysleme se nad tím, jestli za to zlo může režim nebo lidé, jak se praví v Krylově odkazu. ()

Reklama

Reklama