Reklama

Reklama

Len jeden jediný americký hrdina získal hodnosti v špeciálnych vojenských jednotkách Zelené barety, elitných jednotkách námorného vojska SEAL aj ľahkej pechoty Army Rangers. Len jednému udelili postupne 16 ocenení Purpurové srdce, tri Kongresové medaily cti a sedem medailí prezidenta za statočnosť. Tým hrdinom je MacGruber (Will Forte). Pred desiatimi rokmi, keď zahynula jeho snúbenica rukou zloducha Cuntha, s bojom proti zločinu skončil. Ale keď sa dozvie, že ho krajina potrebuje, aby našiel jadrovú hlavicu, ktorú ukradol jeho úhlavný nepriateľ Dieter Von Cunth (Val Kilmer), neváha a vyráža do akcie. Jedine MacGruber totiž dokáže Cuntha zastaviť. Zostaví elitný tím odborníkov, medzi ktorými nechýba poručík Piper Dixon (Ryan Phillippe) a Vicki St. Elmová (Kristen Wiigová). Pod jeho velením vyrážajú dopadnúť zloducha Cuntha, aby ho doviedli pred spravodlivý súd. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (235)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokud budete mít nějaký problém s někým, kdo vás neskutečně sere, povolejte na to MacGrubera. Ten totiž zaručeně zvládne i nezvládnutelné. Je to parodie na dnes už kultovního MacGyvera, a ten jak víme, udělá z ničeho pořádnou bombu. MacGruber je ale spíše přes hubu. Nevím jak ostatní, ale byly tady momenty, u kterých jsem se smál, a to hodně. Tudíž celý film funguje jen jako odreagovačka plná humoru. Jinak je to ale volovina nad voloviny. Tolik nesmyslů a nelogičností jsem snad ještě neviděl. A pravda, má to být hlavně sranda, ale přesto byly některé chyby až vraždící. Ale abych řekl pravdu, podíval jsem se na to jen skrz herce. Val Kilmer působil se svým vypaseným prasečím tělem ne moc hrozivě. A Ryan Phillippe toho prostoru taky neměl dost. Ale zato Fill Forte mě překvapil, a především o něm je celý film. Je to něco mezi 2 a 3*. Ale ani ten srandykopec to nezachrání - 49%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pubertální pokus o parodii na MacGyvera a Ramba. Jenže jenom tím, že pořád budete hláškovat o ptácích, kouření a prdelích a chodit s chřestem v zadku, z filmu parodii neuděláte. Solidní parodií jsou Žhavé výstřely. Ale tohle prostě pubertálně zamindrákovaný film, kde jsou slušně natočené jen ty akční scény, až je škoda, že byly využity v tak pitomoučkém filmu. Docela by mě zajímalo, za co dostal MacGruber tolik ocenění, a jak přežil všechen ten výcvik, když nedokáže odpálit ani tenisák, natož podržet pušku v ruce. Je to prostě přiblble trapný humor, jaký se provozuje o přestávce na školních záchodcích, ale někteří už z něho prostě vyrostli. Co tam dělá Val Kilmer nebo Powers Boothe, to je mi záhadou. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pevne verím, že snaha bola... pár scén sa ozaj podarilo, no prevláda nepodarené množstvo scén, ktoré dopĺňa tradičný americký humor. "Paródia" viacmenej na MacGyvera, čo k tomu? ako obvykle vadil mi ten tzv. "humor" (metóda odlákania pozornosti, zronený MacGruber) bez týchto zbytočnosti by celkový dojem určite vyzeral inak. 4/10 Po veľkých očakávaniach, sklamanie... Poviem to asi takto: "stačí pozrieť trailer", to naj z tohto snímku tam všetko je... škoda no. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Další infantilní krávovina, která vylezla na světlo boží. Prvky Ramba a MacGyvera jsou tady více než zřejmé, ovšem nijak účinné. Jestli tohle má být nová generace komedií (parodií), tak to se máme na co těšit. Dějově, herecky a hlavně nápadově to ani nepokulhává, spíše se plazí po zemi. Autoři tohoto snímku by si měli zajít na výplach mozku, protože tohle je opravdu síla. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá a nenápaditá parodie, která se sice chválihodně nesnaží jít ve stopách Scary Movie, ale Žhavých výstřelů, nicméně nezná důkladně svůj objekt výsměchu a svou přehnanou dvojitou hrou na trapnost mě přestala bavit už před půlkou. ____ (Btw, B!shop ***** "...vsichni tu blejou sracky, ja se naprosto kurevsky bavil..." -Ano, TO je ideální divák MacGrubera!) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objaví šesť, v dobe natáčania aktívnych wrestlerov: Dalip Singh, Glen Jacobs, Paul Wight, Mark Henry, Chris Jericho a Antonio Banks. (m.a.t.o.)
  • Jorma Taccone predpokladal, že kvôli sexuálnym scénam dostane film rating NC-17. Nakoniec dostal miernejší rating R. (m.a.t.o.)
  • Podľa vyjadrenia režiséra Jorma Tacconeho mala prvá verzia scenára 175 strán. (m.a.t.o.)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama