Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Recenze (179)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to už len varenie z vody, ale náramne vrejúce. Nekorektný Santa a jeho čokoládový škriatok sú späť s guľometom hlášok a do toho podobne svätá Santova mamička. Vianočná komédia, ktorá opäť dokazuje, že sviatky niesu len nažehleným komerčným sviatkom plným radosti a porozumenia, ale prinášajú aj svoje tienisté stránky. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě skoro kultovní záležitostí, která má šmrnc, vulgární, ale ještě únosný humor a k tomu vánoční kouzlo, které tomu dodává ten malý tlouštík. Dvojka je ale jen zábavou pro ožraly a už po 10 minutách mě to začalo nudit a celý film se nesl v podstatě ve stejném duchu. Ani zápletka s loupeží, ani Brett Kelly (tlouštík) nijak úroveň nezvedli. Jedním slovem - zklamání. Nebýt dabingu, kde byl pan Mahdal stejně jako v jedničce skvělou volbou, šel bych určitě pod 50%. Takto alespoň ten průměr. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Santa je pořád úchyl - a ten český název je pořád blbý - ale navíc je dobrý úchyl i jeho máma. Snímek stojí na tom, že je zde Kathy Bates, která je naprosto skvělá. Jinak je to... jinak je to naprosto to samé jako první film, jen Billy Bob už je prostě trochu okoukaný a krimi zápletka je prostě nuda, protože se odvíjí v zajetých kolejích. Jinak je to místy pořád krásně politicky nekorektní. A to je asi vše. ()

Reesam odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl úlet. Vtipy mi přišly jako pro publikum 16 let a níž. Vesměs pointa žádná, ačkoliv kdo by ji u komedie očekával. Ale ani herecké obsazení nebo důvtip to nezachránil. Chvilku jsem přemýšlela, že z toho sálu i odejdu. Nicméně lístek do kina bych za to nedala, a ani bych se na to podruhé nepodívala. Nechápu, proč má někdo potřebu točit film s naprosto podprůměrnými vtipy. Jediné, co bylo vtipné, bylo to jednadvacetileté dítě, na jehož jméno si nevzpomenu. Bože, to bylo fakt špatný. Eh. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Skvělá fekalitka :) jednička je jednička, ale takhle zvrhle jsem se naposledy bavil u Grimsby !!! 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku si vůbec nepamatuju,takže nemám moc srovnání,každopádně dvojka nezklamala.Není to sice úplně vtipné,ale jako neortodoxní a vulgární "jiný" vánoční" film to celkem funguje a nenudí.Billy Bob Thornton se pro podobné role narodil...60% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dvojka se mi líbila ještě víc než jednička. Stále je to smršť nadávek, hlášek, šukání a zase těch nadávek a hlášek, navíc je tu ale Kathy Bates, jejíž postava posunula film na vyšší úroveň. Konečná smršť fotek mi však přišla zbytečná - defacto to byla snaha napodobit Hangover, ale to se hrubě nepovedlo. Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Což vo to,fekálmní humor my neva,mám ho rád,ale Kathy "Rosemary"Bates v tomhle filmu mě přiváděla k šílenství.Já se pořád cejtil při vyprávění tý potetovaný krávy v těle Billyho,a v tu chvíli bych jí praštil popelníkem,máma nemáma.40%. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejočekávánější komedie za poslední roky.. hned co jsem uviděl trailer tak jsem se nemohl dočkat protože 1čku miluju, ale jak už to většinou bejvá - 1čka zůstala nepřekonaná, protože to se překonat nedá.. Bad Santa 2 je ale pořád dobrá zábava pro lidi kterým nevadí tenhle humor.. Bret Kelly za ty leta vyrostl do vejšky, ale jinak vypadá v podstatě stejně.. pořád to samý, ale funguje to.. ()

charge 

všechny recenze uživatele

Když vznikne dvojka geniálního filmu po deseti a více letech, obvykle to bejvá průser a ani moc nezáleží na tom, zda se režie ujme totožnej tým, třeba jako u Návratu blbýho a blbějšího, tohle bylo ale snad ještě horší. Thornton je sice dobrej i některý jeho hlášky, ale divák udrží pozornost v podstatě jen kvůli němu, ostatní postavy o hovně - tentokrát dost nudnej leprechaun, Batesová, která se pro tuhle roli absolutně nehodí a nejde jí věřit, stejně tak jako u sádelnatýho anděla, kterýho by ve fastfoodu pro jeho retardaci nezaměstnali ani jako leštiče hajzlů a Christina Hendricks sice vypadá svůdně, ale s nějakym charismatem a herectvím je na tom bídně, i přes nějakou tu rebélii je její role dost nevýrazná a vedlejší postavy nemá cenu ani zmiňovat, už tady zkrátka neni černoch loupající pomeranče. Zkopírovanej příběh v novým a o dost horším kabátu nemajíc už co originálního nabídnout, humor vulgární za každou cenu, často i hodně křečovitej, stejně tak i dialogy a nejmíň úchylnej mi tady ze všech připadá paradoxně samotnej Thornton. Hodně velká slabina, která neměla nikdy vzniknout, všem muselo bejt už ze začátku jasný, že z původního nápadu se víc vytěžit prostě nedá a koule v závěru byly akorát hodně ubohou tečkou za neúspěšným projektem Bad Santa 2. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

skoro stejny jak jednicka..takovy proste cool vpohode...jak ten kokot de poprve do prace a de si pro oblek santy a vlepi granat ty babe jak mu dava ty hadry :D:D a nebo jeste sem chcal jak domlouval sexik tomu neschopnymu,tlustymu zmrdovi a ta negrice na nej na to ti seru debile posledne sem nemohla 2tejdny sedet jak me bolela prdel di do prdele :D:D skvela sleha ! o vanocich si to davam k cukrovi oba dva! ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě skoro kultovní záležitostí, která má šmrnc, vulgární, ale ještě únosný humor a k tomu vánoční kouzlo, které tomu dodává ten malý tlouštík. Dvojka už je víc trapná než vtipná. Už po 10 minutách mě to začalo nudit a celý film se nesl v podstatě ve stejném duchu. Hrozně velká blbost a nebýt Billyho Boba Thorntona, asi by se na to dívat nedalo. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Ani prvý film ma nebavil, no toto už je úplné dno. Fekálny humor ktorým sú presýtené aj scény kam sa nehodí, scenár od základov hlúpy, plný klíše a otravných vedľajších postáv. Komédia kde sa ani raz nezasmejem si lepšie hodnotenie nezaslúži. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Billy Bob neztratil nic ze své zvrácenosti a i když je film ve většině situací přitažený za vlasy, jako zpestření do vánoční atmosféry zapadá výborně. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování, které zdaleka nemělo kouzlo prvního dílu, ale překvapivě pořád dobře fungovalo na poli chemie mezi postavou Willieho a Thurmana. Zbytek byla jedna velká břečka zabývající se rádoby sofistikovanou krádeží, štrejchů do rektálu a podobných prasáren. První díl jsem měl celkem rád, tohle být nemuselo, ale budiž. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Santa je snad ještě větší úchyl než byl napoprvý. Vlastně mi není jasné, pro jakou skupinu lidí je tento snímek určený. Je to asi jedno. Nicméně celé to suma sumárum dává relativně hlavu a patu a má to i pár vyloženě vtipných momentů. Thornton je hnusák až to bolí a ostatní tam přicmrndávají, co to jde. Doufám, že nevznikne trojka, protože to už by šla kvalita asi hodně dolů, ale tohle není vyloženě hrozné. Důstojné pokračování. ()

Reklama

Reklama