Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Recenze (180)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Když zůstanu u terminologie celého filmu, tak je to nehorázná a bohužel taky velmi nevtipná sračka. Nechápu, jak na takový zhovadilý scénář mohl Billy Bob Thornton, Kathy Bates, nebo Christina Hendricks kývnout. Všechny "fóry" se točí kolem prasáren, tak nevtipně podaných, až mě na chvíli napadlo, že člověk, který tohle napíše musí být jedno velké perverzní a frustrované hovado. Omlouvám se svůj slovník, ale stále jsem se udržel dobrých pět úrovní pod laťkou nevkusnosti a trapnosti Bad Santy 2.10% ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi málo patetický konec a pár vtipů, ale zbytek je naprosto zbytečné pokračování. Děje se prakticky to samé, co v prvním díle, jen přibyla santova máma (dobrá, ale nevyužitá postava) a kluk je o něco starší (od něj jdou prakticky všechny dobré vtipy). Obojí je nevyužité a návrat trpaslíka se dal podat o mnoho líp. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ako som ocakaval,tak to aj bolo,slabsie ako jednotka,ziadna slava a Kathy Bates vyzera hrozne,strasne nesympaticka zenska,este dobre,ze tam hrala Christina Hendricks,aspon zavan nejakych sympatii...:-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli je Bad Santa pro jistý okruh diváků docela zavedenou značkou, tak jeho nové dobrodružství se už jenom řítí po sračkách do žumpy. Věčně připitý a ztopořený Thorton se okoukal a tak už mu zbyly pouze laciné výkřiky do tmy. Tady vlastně není co hrát ani se nehraje……tohle už prostě není cesta. Možná to ještě fungovalo před třinácti roky, ale teď už jde jenom o lacinou snahu zachytit se stébla. Další svátky v této společnosti už asi NE!!!!!! ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

První Santa byl ujetý a hodně zábavný se spoustou výborných gagů a hlášek, tohle je "jen" o třídu horší pokračování, kde se vaří z vody. Úplná zbytečnost. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Dal jsem oba díly naráz, takže mám přímý, nezaujatý srovnání. 'Dvojka' po letech pěkně navazuje (a kopíruje) 'jedničku', ale má k dobru Kathy Bates a ta to posouvá na vyšší level... poctivý 4*. ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

2 je slabší, ale to už tak většinou bývá. Ubylo těch dobrých vtípků, zato bych řekl, že jsou vulgárnější. Není to ten klasický fekalní americký humor, ale u 3 se ho asi dočkáme. Bavil mě hlavně malý buclatý andílek, který je snad blbější, než když byl kluk. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Santa je stále úchyl a tento nekorektný humor ma stále baví. Ale nie je to až také dobré ako prvý film, niečo tomu už chýbalo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokračování se snaží v oblasti humoru oproti předchůdci nasadit laťku ještě o něco výš, ale jen za cenu ještě většího počtu samoúčelnejch scén a tentokrát i postav. Zatimco malej Thurman v jedničce působil vcelku uvěřitelně, jeho dospělá postava v pokračování se zachovanou dětskou úrovní inteligence měla do uvěřitelnosti hodně daleko a nadržená Willieho matka zlodějka byla napsaná jenom proto, aby trumfla Willieho nahláškovanou postavu. Mám za to, že Willie s Markusem byly dost výstřední dvojice a vystačili by si jako ujetý postavy bohatě sami. Nepopírám, že jsem se opět slušně zasmál hláškám a gagům, ale příběh jako celek se v podstatě vytratil a dvojka je v podstatě jenom slepenec různejch scének. Když se na dvojku podivám jako na kompletní biják, dal bych dvě hvězdy, ale když se na ní podivám jako na přehlídku víc či míň vtipnejch scének, jsem někde na trojce. Takže nakonec třetí slabší hvězda za vtípky a hlášky. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Zbytočné naťahované pokračovanie, ktoré robí hanbu kultovej jedničke doslova a do písmena. Billy B. Thornton, ktorý sype jednu suchú hlášku za druhou má už svoje roky, aby prijal ponuku do niečoho takéhoto a Christina Hendricks slabo zastúpila Lauren Graham. Réžia sa úplne vymyká kontrole nad dejovou líniou. Až prílišná snaha o zachovanie rodinných hodnôt a neustále filozofovanie o čom v skutočnosti Vianoce sú. Tony Cox a Brett Kelly to ako tak držia. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Konvenční komedie plná onanie, souloží (ačkoliv kdyby u vás Christina Hendricks, takhle párkrát zastavila... mnoo nevim) a fucků, se zápletkou, která byla natočena milionkrát. Některé vtipy byly dobré, především jeden dialog. Jenže ten uvidíte v traileru. Celkově bych řekl, že i téměř podobní Šéfové na zabití 2 byly fajnovější. Na druhou stranu není to tak nechutné jako Grimsby, ale pořád je to podobný model sprostých komedií bez špetky originality, za to s pořádně širokým slovníkem vulgarit. Dost podobné věci čekám od Pařby o Vánocích. 35% ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se zatraceně povedlo! Pokračování excelentní jedničky je ještě sprostější, údernější a odvázanější (což nutně nemusí neznamenat lepší) než první díl. Kanonáda vulgárních vtípků a sexistických narážek je doslova k nezastavení a ústřední duo společně se skvělou Kathy Bates hlásí jako o život. Brett Kelly se do své role naivního joudy dokázal i po těch letech vžít naprosto skvěle. Potěšilo i zachování původního dabingového obsazení. Zatraceně, chci vidět trojku! 85% ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Co tak čumís ty dementní oplzlej kreténe?! Čumím na ten tvůj zkurvenej ksicht, kterej vypadá hůř než rozšlapaný hovno. Nech si ty debilní kecy, táhne ti z huby jako z prdele ! Vyliž mi !!!! Vykuř mi !!!! Smějete se ? Tak to budete z tohodle filmu nadšený. První díl měl přece jen něco do sebe a bylato správná černočerná sprostá sranda. Tohle pokračování se jen snaží samoúčelně převýšit předchůdce co největším počtem sprostých slov, ale skoro úplně bez vtipů. Pár scén se povedlo, sem tam jsem se zasmál, ale jinak strašná nuda, kterou nezachránila ani přítomnost Kathy Bates. Nejzajímavější na celým filmu je nádherná Christina Hendricks, kterou jsem Thorntonovi sakra záviděl. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

55% - komentář 20ti slovy: Kdo má rád zvratky, chcaní, chlast bude nadšen, pro ty ostatní jsou tady kozy, zadky, sex. Mě zaujalo z každého něco :D ()

Reklama

Reklama