Reklama

Reklama

Recenze (17)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pozrel som len preto, že tam hrá Zendaya. A jej scéna so zaklincovaním plyšového macka nožom do hlavy patrí v klipe k najlepším (trvá cca 3 sekundy). Najlepším, ale zároveň podobne prázdnym a umelohmnotne (či latexovo) ničotným, akým je zvyšok klipu. Začiatok naznačoval čosi o boji s manažérskymi zmrdmi v oblekoch z open spaceových priestorov. Bola to však len bublina. Spľasla skôr, ako sa stihla nafúknuť. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

O krok před konkurencí. Taylor Swift stihne v mladém věku posbírat prestižní hudební ocenění, natočit fetiš klip s latex oblečky a ovládnout hitparády, rádia i hudební stanice. Do klipu si natáhla pěknou řádku atraktivních kočiček, a to nejen z hudební branže. Věkové rozpětí hostujících krasavic je poměrně široké. Od mladičké konkurentky Seleny Gomez a provokativní Ellie Goulding přes Jessicu Alba až po veteránku přehlídkových mol Cindy Crawford. A to jsou ty (nej)známější jména z bohaté přehlídky sexy ženských osobností. Všechny jsou nasoukané v těsných latexových outfitech, až soustředění na písničku bere za své. I ta má však své kvality. Taylor neponechala nic náhodě a ke spolupráci si přizvala u nás téměř neznámého hopera Kendricka Lamara. Ten dává svým rapováním písni hardcore výraz, který ještě podnítil futuristický vzhled klipu z dílny specialisty na klipy a vše kolem nich Josepha Khana. U tohoto chlapíka jsem v jeho režii neobjevil žádnou slabinu. Jeho obrazové provedení je dokonalá jízda, která si nezadá s malým filmovým dílem. Je s podivem, že se takto technicky dokonalý režisér nedočkal žádného uznání, pokud jde o jeho filmové celovečerní počiny. Není mu přáno. Joseph si však filmové neúspěchy vynahrazuje pestrou paletou skvělých, nápaditých a technicky vypiplaných klipů. Tenhle je jedním z nich a je to jeden z jeho (dalších) vrcholů v oblasti tvorby klipů. To samé platí i u Taylor. Osvědčila se u něj i coby zajímavá scenáristka. Takhle komplexní, a pro ni určitě netypický klip, zatím v její klipografii chyběl. Jedná se už o druhý společný akt těchto dvou umělců. Písnička určitě nepřekonává předchozí ironickou hitovku "Space Blank", ale klip má natolik mohutné sexy proporce, že je obtížné mu vzdorovat. I hudební klip může mít sexappeal. Taylor se povedlo zase v tomto videu zabodovat. Nápad pozvat si do něj vybranou dámskou společnost zafungoval. Zbývá jen zodpovědět otázku, zda je video více orientováno na mužskou část publika či nikoliv. Jestli tím postojem Taylor a spol. zase jednou nevyhlásila boj mužskému pokolení. V tom bude zakopaná fena. 100% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Klip naprosto o ničem, Taylor tam nacpala, co nejvíc lidí, jen aby si zajistila zhlédnutí a propagaci od jejich fanoušků a upřímně tam naprostá většina z nich byla zbytečně, sotva se tam mihly a nic nedělali. Jaký je sakra důvod mít Lenu Dunham jak kouří a lip-syncuje ve vašem videoklipu? Jasně, pro Lenu je to propagace skrze někoho s obrovskou fanbase a peníze, ale videoklipu to nijak neprospěje. Písnička z nejnovějších od Taylor 100% nejhorší. Kam se od toho country dostala? Blank Space je sice spíš vtipnej a Style se mi vážně líbil, ale z tohohle jí čeká jen další parodie od Barta Bakera. :D ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Meh. Pesnička je hrozne slabá, nezaujímavá, ani Kendrick to nedokáže okoreniť, narozdiel od Radioactive či Let Us Move On. A klip? Swift sa až veľmi snaží pritiahnuť ľudí, aby jej dali miliardu zhliadnutí. Osobne, veľkou produkciou ma neohúri. Môže tam natrieskať sci-fi prvky, známych ľudí koľko len chce, aj tak je to v dôsledku o ničom, keďže k tomu všetkému to má 10 smiešnych mini-zápasikov, namiesto jedného dobrého zápasu. Takto sa robí pesnička o bad blood. A dosť vyniká zrelosť interpretov, keďže Bastille chce ukončiť bad blood, zatiaľ čo Swift sa v nej chce kúpať. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Co se týče hudby, u Taylor Swift jsem byl přece jenom zvyklý na něco jiného, ale špatné to není. Co se týče videa, tak tady hodnotím velmi kladně, zajímavý nápad, dobré provedení a ten konec mě rozsekal. :D 70 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámske celebritné zoskupenie, pripomínajúce Avengers, vo videoklipe, ktorý uznávam za svoj komerčný presah, vizuálne pozlátko, ale rozhodne nie za pózerstvo. Každá z dám ( slečien ) si zaslúžila lepšie podanie sebe sama. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Sakra, já nejdřív myslela, že je to trailer na film. Pak jsem byla zklamaná, že je to "jen" videoklip. Hmm, ale hodně dost moc sexy. ()

Jungolink 

všechny recenze uživatele

Edgy Bitch Anthem? Definitely! V hodnocení se celkem shodnu s parodií od Key of Awesome, viz: www.youtube.com/watch?v=NEkJOb3V5U8 ()

Hezonja7 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka, Taylor Swift něco takového potřebovala a je to tu, hudba v klipu se prakticky nedá oposlouchat, už po vydání trhá na síti Youtube rekordy, máme tu hit měsíce Květen! ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Taylor znovu nesklamala a v tomto klipe prišla s niečím novým a netypickým pre ňu. To, že do videa obsadila svojich nemenej slávnych kamarátov bol úžasný ťah, ktorý sa jej určite vyplatí. Tiež výber singlu bol zásahom do čierneho, jediné, čo však nechápem je mix skladby. Originál pesničky je úplne úžasný a nejde mi do hlavy, prečo to museli zmixovať a doplniť o rap - za toto by som strhla jednu hviezdičku. Ale keďže tu hodnotím len vizuálnu stránku, dávam s čistým svedomím plných 5* ()

DragonSwan 

všechny recenze uživatele

Ehm...asi je to spôsobené mojou antipatiou k trapke Taylor (áno má miloin ocenení a ja som nič nedosiahla :P ale stále ju nemám rada), ale ja som sa akurát smiala na primitívnosti tohto klipu (o pesničke ani nehovorím). Ak sa chce Taylor hrať na drsniačku nech to spraví poriadne, táto hra na spy kids je od toho viac ako ďaleko. (Tá hviezdička je za to, že som sa neskutočne smiala nad tou úbohosťou). ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Song je super a když vyšel tak byl zkrátka C()()L. Na hudební videoklip je to skvělé. Působí to jak trailer na novej akční film se samýma kráskama. Je to sexy a celkově ta hudba... melodie... ten příběh, co sledujeme během písně, tvoří zajímavý celek. - 90%. ()

Reklama

Reklama