Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Recenze (50)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Queer záležitost natočená v době, kdy se o tom pojmu ještě tak nemluvilo, jako dnes. Neurážlivé, hodně o sexu, o tom, že mladí neví, co chtějí. Nicméně natočeno tak ulítle a béčkově, že to pozornost ve mně docela udrželo. To a Juno Temple, která se filmem doslova pro....la :-) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Divím se, že mě to trklo až teď - Araki by byl ideální režisér pro adaptaci komiksu Černá díra od Charlese Burnse. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TY JSI TEN VYVOLENÝ SYN..... /// O sexu (máte rádi sex?), živých halucinacích (máte rádi drogy?) a snech (těch v noci), který neznamenaj nic. Píchání (a kozy) jako vedlejší efekt pro (kurevsky děsivou a divnou) zápletku. Nečekejte romantický sračky, ale TVRDOU práci. KONEC JE BLÍZKO! Podivné věci se stávají normálními a mě tenhle film, kterej nebude jen a jen pro puberťáky baví, i díky obsazení, jasnejm dialogům, zajímavý muzice (Placebo The Bitter End) a atmosféře, která na mě řve: ŽIVOT SI NEZASLUHUJE KOMPLIKACE, POTŘEBUJE SEX! ,,Přístupnější“ než D.Darko, není tu žádnej králík (aspoň myslím), jen kretén s červeným tlačítkem. A třeba dostanu k narozeninám píchání ve třech. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět film plnej teplejch. 2.) Nevím, proč se stát gayem. 3.) Mám kolekci žabek a do huby ho dám, jen když hraje Lady Gaga. 4.) Už dlouho hledám cvik, kterej mi umožní ,,si ho kouřit“ do 3 týdnů. 5.) Chci lehce svému chlapci naznačit, jak správně provádět orál. 5.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Gregg Araki | Hudba: Robin Guthrie, Vivek Maddala | Produkcia: Gregg Araki, Sebastien Lemercier, Andrea Sperling | Distribúcia: Crispy Films | Rozpočet: 5000 $ | Tržby: 47555 $ | ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, zábavná, barevná, ujetá hříčka. Thomas Dekker je pro mě zajímavý týpek a tato role mu fakt sedla. Kaboom balancuje na hraně mezi jakousi artovou podivností a snímkem, který zavání amatérismem. Záleží na každém, do jaké míry mu bude tato roztodivná hračka pasovat a jak moc bude ochoten se na ni "naladit." Rozhodně se jedná o netradiční námět i zpracování. V tomto směru tak Kaboom vlastně přináší svěží závan do žánru. Komentář uživatele M1k9 to vystihuje velmi přesně. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tady to dělá každý s každým...trochu mi to připomnělo Shortbuss (2006) v soft balení. Výborná kamera, dobrá hudba, na závěr Placebo! První půlku máte pocit, že jedete spolu s hlavními postavami na obvzláště silném tripu. Skutečnost-sen-skutečnost-sen...tak budou tam emzáci, nebo nebudou? Sex, sex, sex, sen, halucinace, skutečnost a červený knoflík. Ze všeho nejlepší je úplný konec! Na Francii poněkud krotké, ale to v době internetu až tak nevadí... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu mě nadchla, jako bych sledovala mix Cashbacku s Pravidly vášně a k tomu špetkou z Donnieho Darka, viděla jsem to tak na 80%, druhá půlka ale celou tuhle atmosféru zabila a já se nemohla dočkat konce. Ty fantasy nápady s čarodějkou, rozvojem telepatických schopností apod. mě vyloženě prudily. Finále vyznělo vniveč. Plusové body za sympatickou hereckou sestavu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Southland Tales meets You're Next. Tak trochu :-) Multisexuálne, erotické.. Nie je to samozrejme horor, skôr apokalyptická dekadentná sci-fi paródia, mixovaná so soft pornom. Pred pozretím si hlavne treba zistiť kto je to Gregg Araki, aké točí filmy, čo predstavuje. Nech vás neodradia všetky tie homo pohľady a bisexualita mužov (a tentokrát) aj žien. A juno opäť naháá .. PS: Nečítajte si obsah, popisuje posledných zhruba 15 minút filmu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sympatický bezprostřední herci, dobrý hlášky, dialogy, konverzace bez servítek, Placebo na závěr, to jsou věci, které mě u filmu udržely a bavily mě. Oproti tomu stojí moc sexu, moc buzíků, moc mysteriózna, provedení a fakt, že to je dějově naprostá fantasmagorie (něco, co na filmu opravdu nemám rád). # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 3 ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny (kteří film vůbec nepřijali kladně), se mi film líbí. Juno Temple je zkrátka jednou z mých oblíbených emanací. Závěrečné titulky s nádechem NWO, jsou vynikající. Film si vlastně pohrává s myšlenkou, jak se líbíte osobě opačného pohlaví, jestliže plníte její požadavky. Juno Temple je zkrátka velmi pěkná slečna. A doufám, že v TDKR získá hodně prostoru. (: ✔ ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

S Kaboom je to jako s filmy Wese Andersona - bud vam jeho humor sedne nebo se budete zatracene nudit. No a ja se nudila. Ano, byli tu magori, sexujici pary a tak, ale to jeste film nedela. Fajn byla Juno Temple - podle me nejvyraznejsi postava. Jenze vedlejsi postava film neudela (ackoli June se filmove udelala nekolikrat), takze Kaboom to u me prohral. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Trošku mě vyděsila ta spousta sexu, ale dalo se na to zvyknout. Kupodivu se to ale postupem filmu zvrtlo někam úplně jinam, což je fajn. Sice to nebyla žádná pecka, ale stejně mě to dost bavilo a chtěla jsem se dozvědět víc a víc. Sice jsem původně chtěla být střídmá a udělit Kaboom jen 3*, ale jelikož konec byl skutečná bomba, musím hodnocení zvednout. Při kouzelnických eskapádách šílené lesby jsem se sice docela nasmála, ale konec to napravil. A vlastně i ten mě pobavil, hezky celou atmosféru odlehčil... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako když ke kachně se zelím popíjíte kakao. 1) 51letý gay režisér Greg Araki (zde i scénář, podíl na produkci, střih) zůstává věrný svému směru točit filmy převážně o homosexuálech. Tentokrát se však rozhodl své dílo čímsi zpestřit._____ 2) Dokud se film držel vztahových záležitostí, působil se svým hbitým střihem, vtipnými dialogy a celkovou svěžestí neobyčejně příjemně. Uvažoval jsem o čtyřech hvězdičkách. Posléze však se začaly objevovat zcela neústrojné fantaskní motivy (muži v maskách, zamilovaná lesbická čarodějnice, sekta), které svou laciností a nepatřičností dojem silně pokazily. A k tomu ten konec..._____ 3) 23letý Thomas Dekker (hlavní postava Smith) také zpívá, komponuje, hraje na kytaru i dělá vlastní filmy. V době natáčení svou homosexualitu skrýval, vyoutoval se až o sedm let později._____Další sexy kluci: 25letý Chris Zylka (blonďatý spolubydlící Thor), 23letý Andy Fischer-Price (Rex, který se pral s Thorem na zemi v pokoji), 20letý Brennan Mejia (známost přes internet Oliver)._____ 4) S ohledem na spoustu pěkných klukovských těl a příjemný přístup k homosexualitě přidávám hvězdičku. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorie, kde byl vzorem či nedostižným ideálem Donnie Darko a kde místo velkého králíka běhají chlápci ve zvířecích maskaách, je přesto zábavnou podívanou o kterou se velkou měrou zasloužili přirozeně hrající mladí herci. Jenže oproti kultovnímu Donniemu Darkovi to celé působí jaksi prvoplánově... ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Jak napovídá plakát, film je o skupině dobře vypadajících (i bez oblečení, což je důležité) začínajících vysokoškoláků s více či méně nevyhraněnou sexuální orientací. Ale nebojte, řeší se tu i daleko závažnější věci, než podle všeho neuvěřitelně kvalitní osmnáctiletý sex - jako třeba zvláštní prorocké sny, podivná náboženská sekta se zvířecími maskami, nymfomaniakální čarodějnice (bez které by se Kaboom určitě obešel) a pár záhadných zmizení. Moje poměrně vysoké hodnocení vychází zejména z toho, že... no, prostě polonahá vypracovaná mladá těla. Ale figurovaly tu samozřejmě i vtipné dialogy, extrémně (až parodicky) zjednodušený pohled na americkou "college experience" , docela originální, i když náhlý konec a atmosféra připomínající odlehčeného Donnieho Darka. A je to tak krátké, že se zaručeně nestačíte nudit. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě nic víc, než napsat, že naprosto souhlasím s komentářem uživatele: Fr. Dávám tři silnější hvězdičky. ()

Reklama

Reklama