Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Válka s Albionem skončila a naši hrdinové se vracejí do Tristainu, jen aby zjistili, že zmizely runy, které je svazovaly dohromady. Vztah Saitoa a Louisy se prohlubuje a jasně definované hranice jejich vzájemného postavení, které je doposud rozdělovaly, pozvolna matní. Přestávají si nalhávat, že jsou jen paní a její služebník a nechávají se pohltit svými city. Souhrou okolností se pak vydávají najít zvláštní magií obdařenou elfku, která má moc navrátit život mrtvým, a snad by u ní mohli nalézt i vodítko k tomu, proč Saito ztratil síly Grandalfra. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U mňa lepšie ako dvojka. Luise je menej hysterická a dokonca sa vzťah so Saitom začína podobať normálu. Síce len vzdialene, ale aj to je pokrok ;-). Plusové body za princeznú (teraz už kráľovnú), slečnu poloelfku, očarujúceho draka (vlastne dračicu), viac Tabithy a vydarený romantický záver. Škoda že sa nedá pridať pol hviezdičky. Vlastne, hmm... veď môžem pridať celú :-). ()

daGGos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové členky harému, u kterých byla veškerá tvůrčí invence vyplýtvána do oblasti hrudníku, záporák oplývající charismatem použité záchodové štětky, naprosto směšné a ubohé dějové zvraty a stále stejné retardované chování hlavních hrdinů. Předchozím řadám se sice ještě povedlo překročit hranici průměru, ale svět Zero no tsukaima je už dávno vytěžený a Princess no rondo se potácí hluboko mezi marastem současné anime produkce. ** ()

Reklama

Darik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice není tahle seriu už tolik povedená jako ty předchozí dvě, ale i tak si stále zachovává své kouzlo + je tady pár pekvapení. Dal bych 3* ale za poslední tři díly jednu přidávám - jsou fakt super. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama