Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat na venkově

(série)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, (2009–2015), 1 h 47 min (Minutáž: 7–9 min)

Režie:

Marek Beneš

Scénář:

Marek Beneš

Kamera:

Jan Chvojka

Hudba:

Petr Skoumal
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pat a Mat nás zavedou do svého venkovského domku a ukážou nám, že si jako vždy umějí poradit s každým problémem. (SONY_)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu přiznávám, že je mi záhadou celý název seriálu a jeho koncepce. Pokud se pamatuji, Pat a Mat vždy bydleli v rodinném domě. A moc nechápu, co mají s venkovem společné epizody Podlaha, Vysavač nebo Rotoped. Rozhodně takových je víc než ty, které se na venkov vyloženě hodí, což byl ořez stromů či Bazén. Osobně byl ale čekal, když už venkov, že budou grilovat, zahradničit nebo stavět kůlnu, třeba. Nicméně většina epizod mi přišla už trochu jako vaření z vody, kdy doslova tvůrci už neví, co by vymysleli. A chyběla i ta slavná hudba. Na staré dobré díly to jednoznačně nemá. ()

Reklama

Galerie (83)

Zajímavosti (4)

  • Až na první epizodu Postele (2009), ve kterém se o animaci postaral Bedřich Glaser, animoval všechny epizody Jan Smrčka. (halkovka)
  • Prvních 8 dílů bylo vydáno v průběhu natáčení na DVD s názvem Pat a Mat 9 - na venkově jako součást edice s příběhy těchto dvou kutilů. V dalších letech se natočilo ještě dalších 5 dílů. Všech 13 dílů vyšlo na DVD Pat a Mat na venkově. (halkovka)

Reklama

Reklama