Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat nás baví

(série)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2018, 1 h 44 min (Minutáž: 8 min)

Režie:

Marek Beneš

Scénář:

Marek Beneš

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pat a Mat vám ve třinácti nových epizodách plných skvělých gagů opět dokáží, jací jsou to šikulové. (Magic Box)

Recenze (12)

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita úspěšné dvojky Pata a Mata naprosto upadá, nečekal jsem že tak moc. Určitě si každý pamatujeme 1. sérii která byla naprosto boží zde je to bohužel jinak. Nápady už moc nejsou ale zase musím říct že se to zase někdy povedlo, průměrné hodnocení bylo u mě 2 a 3 hvězdy. Jsem smutný že se seriál tak pohoršil, snad novější série bude lepší ! 5/10 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodem bych řekl, že Pat a Mat nás baví je vlastně uměle vytvořený seriál. Ve skutečnosti se seriál jmenuje Pat a Mat kutí a má mnohem více epizod. Dokazuje to i nesoulad zde, kdy v textu Magic Box se uvádí třináct epizod, nahoře v úvodu čtrnáct. Jenže doopravdy jich je přes třicet, alespoň podle stránek Čt a při poslední repríze jich Česká televize odvysílal třináct výběrových. Vcelku hned je poznat, že se jedná o nově vytvořený seriál. Pat a Mat si hrají s drony, připravují pizzu nebo pořádají barbecue. Dokonce pečou chleba a mají chuť na poprcorn. Tohle jsou sice na jedné straně vítané inovace, na druhé to dost nestačí na celou epizodu a je to poznat. Pořád tato dvojice zkazí na co sáhne, ale už to není tak zábavné. Ani zdaleka. Není nad staré díly, kdy opravdu kutili! ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1,5  Vraj nás bavia? Nie, nebavia! Kam sa podeli tie kultové postavičky? Scénky sú v podstate bez výnimky zúfalo nevtipné, často až trápne. Hudba je príšerne otravná (horšia ako v Baumaxe). Dopozerať všetkých 13 dielov chcelo istú dávkou sado-masochizmu. Jediné, čo sa dá pochváliť, je animácia, tá vyzerá na širokouhlej obrazovke naozaj dobre. Škoda, nedávne časti Pat a Mat na venkově neboli vôbec márne. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrím k neskoršej generácií fanúšikov Pata a Mata .Narodil som sa až po úmrtí Ľuboša Beneša v dobe keď jeho syn Marek prevzal remeslo a odjakživa som mal rád aj Marekove diely tak aj tvorbu jeho otca. Keby som sa narodil v roku 2013 a dostanem sa k tomuto vo svojich piatich rokoch tak by som asi vyskočil z kože. Prečo za posledných 15 rokov nevyšlo skoro nič? I tak som ale rád že sa návrat podaril a držím Marekovi palce do budúcna. Jedina vada na kráse je tak zničená znelka ,ktorá až tak zlá nieje pretože tento seriál už nejakú zmenu potreboval a keď sa niečo nezmení pomaly 50 rokov tak to zaváňa lenivosťou to meniť. Za skvelé chvílky strávené pri tomto seriály a za úspešný návrat do detstva dávam 90% a rozhodne sa to originálu vyrovná ,pretože kvalita nepadá len doba sa mení. Len tak ďaľej! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maximálně jedno pousmání, jinak zoufalá snaha navázat na něco, co mělo kdysi úspěch. Nešikovní kutilové vždy volili nejbezradnější řešení, které ovšem díky nezlomné vůli zabralo. Dnes si pohledem na nové díly (které mi už nejsou nijak sympatické) myslím, že jsou to pouze dva otravní idioti. Chybí humor. A nápad. Nebo nadšení. Prostě tihle dva sahají po ještě víc nesmyslnějších věcech než dřív. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama