Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 1

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (1 690)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nechtě děti DOMA! Tahle klasická pohádka je zábavná směs Hororu a Humoru a je to krvavé až je to vulgární! Obsahovalo to více gore, než by Mel Gibson stihl praštit pěstí! Tohle není intelektuální,stimulující film, takže není potřeba se zabývat zbytečnými Detaily a příběhem, tohle je Legračně zábavný Pop-Corn flick s Over Topovou Akcí,nereálnými zbraňěmi, zábavnými Hláškami a Úžasným Make Upem čarodějnic! Všichni co očekávají skvěle napsaný scénář, kompletní příběh a nadprůměrné herecké výkony Ruce Pryč!! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsme ti loupali perníček, teď ti rozstřílíme držku! Krvežíznivý norský režisér se rozhodl provětrat faldy pohádkovým čarodějnicím a vyslal na ně po zuby ozbrojené... Jeníčka a Mařenku. Ne, že by se jednalo o marný nápad, nicméně ve Wirkolově podání je to nápad sotva na dvacetiminutový kraťas. Na ploše celovečeráku nevyhnutelně nudí i přesto, že skončí po necelé hodině a půl - jedna dobrá hláška nebo závan povedené choreografie jednou za pět minut nestačí, pokud jsou v boji samy. Pachatelem je především scénář, protože je ve všech ohledech předvídatelný, nudný, tupý, nelogický (v kontextu sebe sama - ne že bych chtěl hledat racionalitu někde, kde je Jeníček s kulometem) a nedodává moc pevné základy nadhledu a humoru, na nichž by zápletka chtěla stavět. Tvůrci patrně svištěli jak na tobogánu, takže si nelámali hlavu ani s detaily a dočkáme se mimojiné scény, kde Jeníček střílí ze svého děla na čarodějnici, přestože metr za ní stojí houf dětí, jež se snaží zachránit. Dementní příběh je jinak přehlídkou výplachových trademarků, kdy všechno a všichni stojí přesně tam, kde se to dá čekat/kde to choreograf vyžaduje a kdy se vám chce brečet pokaždé, když kdokoliv dělá cokoliv neakčního. Triky průměrné, hudba nijaká, herci adekvátní. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když necháte mou sestru a děti odejít ... ještě si rozmyslím, zda vás opravdu všechny zabiju." Dosud jsem při každým setkání s čarodějnicí pouze cudně klopil oči a nasucho polykal, ale s tím je nyní konec. Když jim může Jeníček s Mařenkou ustřelovat koště zpod zadnice, tak já můžu taky. Jen zatím nemám ten správnej arzenál a taky mi trochu chybí Mařenka, která by mne spolehlivě vytáhla z průšvihu. A určitě bych se do něj dostal, protože i Jan s Marií prochrápali začátek každýho souboje s čarodějnicí a nechali s sebou pěkně poházet, než přelstili její čárymáryfuk. Nicméně na nedostatek krvavý zábavy si rozhodně nehodlám stěžovat u Evropský komise a ani americkou vojenskou misi za záchranu klasickejch pohádek nepovažuju v tuto chvíli za adekvátní řešení. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Alergici a diabetici pozor, komentář může obsahovat stopové množství spoilerů! Mám jeden velký problém ... vstřebat brutalitu páchanou na dětech a brutalitu páchanou dětmi. Zastávám radikální názor, že v takových rolích děti nemají co dělat a tím u mě film okamžitě padá dolů. Mimo to Jeníček na inzulínu? Když jsem viděla, jakou koňskou dávku si intramuskulárně do sebe vždycky vrazil, tak jsem si mohla hlavu ukroutit se slovy "no to si dělají prdel"?! Záchvat smíchu mě rozkuckal pokaždé, když mu zapípaly hodinky a on okamžitě zvadnul, ale sotva si šlehnul, tak byl hned jako rybička ... oh dios! Příběh jsem vnímala jako slabý, i když honitba za čarodějnicemi byla pokaždé působivá. Jako další pozitivum jsem brala jistou nadsázku, s jakou se s nimi vrhali do boje a jaký arzenál zbraní přitom použili. Dokonce mně asi dvakrát i hororově secvakly půlky a nepublikovatelně jsem zaklela, jenomže těch pár světlých okamžiků nedokázalo zachránit celkový dojem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nafuckované R-ko podle pohádky bratří Grimmů. Wirkola, který naposledy režíroval oživlou armádu wermachtu v MRTVÉM SNĚHU je ve svém živlu. Krev čarodějnic cáká po litrech, umírají děti (hodně) a "hodný" trol tu rozmačkává hlavy jako pukavce. Jeníček Renner je jako vždycky sympaťák, jen chudák vyfasoval cukrovku a Mařenka Artertonová vypadá k světu. Taky mlátí lidi s vyslovenou chutí, to prosím za notného povzbuzování diváků v kině. Vrchní čarodějce Famke Janssen to taky sluší. A ty zbraně mmm... dětský sen. Svěcení rotačního kulometu? Hell yeah! Hlavně nelezte do baráku z perníku. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (34)

  • Hlavní hrdinovia absolvovali kvôli filmu mesačný výcvik s cieľom pripraviť ich na zbrane a boj. (Greenpeacak)
  • Když je Mařenka (Gemma Arterton) ošetřována trolem, je dobře vidět její šrám na čele. V dalších záběrech si lze povšimnout, že jeho tvar se změnil. (Geriel)

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama