Reklama

Reklama

Strávit prázdniny pod stanem v marockém pohoří Atlas, to je pro skupinku sedmi amerických studentů výzva. Celý výlet si dokumentují na fotoaparát, o který jsou ale okradeni. Na bleším trhu si zakoupí starý polaroid. S ním si ale zakoupili i prastarou kletbu. Začínají přicházet na to, že kdo se s ním nechá vyfotit, záhy zemře. Bohužel, to už je příliš pozdě... (Rodriguez)

(více)

Recenze (4)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Zprostředkuji vám krátký rozhovor z nočního obýváku. "Horor z Maroka, to tu ještě nebylo." - "Ono bude spíš horor to dokoukat..." Ba že. Naštěstí film nedbaje svého žánrového zařazení servíruje jeden fór za druhým, takže se dokoukání skutečně povedlo, ale povím vám upřímně, že to byla fuška. Italové by se pro příště měli držet pizzy a zmrzliny, horor očividně není jejich hobby. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Názov je určite lákavý, ale smile sa rozhodne nekoná, v mojom prípade teda určite nie. Už som unavený z tých napodobenín slávnych hororov, dokedy ešte? Režiséra by som najradšej strčil za mreže. Lebo mali sme tu desivé telefóny a zmeškané hovory, boli tu už aj prekliate videokazety, a on sa nezmohol na nič iné, len natočiť hovadinu o prekliatom fotoaparáte. Každý, koho odfotia, zomrie, a tak treba odhaliť minulosť, to je mi len inovácia. Neexistuje, že toto by ešte mohlo niekoho zaujať. Ďalšia vec: Hlavné postavy hľadali na fotografiách znamenia svojej smrti. Pripomína vám to niečo? Lebo mne áno. Ináč gore nulové, takmer všetky vraždy mimo záber a ešte aj debilný koniec. Čo mám vlastne pochváliť? Aha, asi trikrát ukázali mŕtvolu, dnes určite od strachu nezaspím. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Kdyby se film držel dějové linie o soudním fotografovi, který po nálezu své mrtvé dcery a následné sebevraždě manželky zešílí, a začne vraždit a pak fotografovat lidi, mohl by to být dobrý horor. Ale že je tam právě tenhle příběh jenom taková postranní linie, a soustředíme se víc na příběh prokletého fotoaparátu, a partu mladých idiotů, kteří postupně umírají právě na následky prokletí? Je to neoriginální, nudný, není tam nic strašidelného, a je to plný všech klasických klišé, jako "není tu žádný signál", "říká se že tu straší", a podobně. Jednu hvězdičku ale musím dát, protože se při nejmenším obtěžovali nám aspoň trochu vysvětlit původ onoho "zla", a ne jako v tolika hororech, že nikoho nezajímá kde se to vzalo, hlavně že to zabíjí. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama