Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kultovní lechtivá komedie s lechtivým podtextem, se odehrává v jedné sněhem zapadlé bavorské obci. V této vesničce dochází k finanční krizi. Hotely jsou prázdné a slábne cestovní ruch. Avšak starosta se nevzdává a přichází s odvážným plánem, jak zlepšit finanční situaci obce. Jeho plám má však malý háček, aby si obec mohla zažádat o státní dotace, musí splnit určitý limit nárůstu obyvatelstva. Bohužel ke splnění požadovaného počtu lidí, chybí sedm obyvatel. Nezbývá tedy nic jiného, než vzít osud od vlastních rukou a chybějící občánky si vyrobit svépomocí... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (26)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vždyť si tady právě šukala z chlapem........ Německá lechtivě erotická komedie, která pobaví, uspokojí a nabídne krásné německé ženy. Jen počkej, hvízdnu a postaví se jako slon. Ale turisté jsou pryč a pěnez je málo. Málo je i obyvatel. Jak je získat ? No prostě se musej vyš.... A tak se němci se svou tvrdou a bojovnou podstatou pustěj do "výroby" dětí. DIALOG - VEDOUCÍ HOTELU : A proč jsme středisková obec ? STAROSTA : Protože máme málo obyvatel. ZAKLADATEL LÁZNÍ : A kolik nám jich chybí ? STAROSTA : No, já nevím. Možná sto. ZAKLADATEL LÁZNÍ : To není tak moc. VEDOUCÍ HOTELU : Jo a šoustá se tu ostošest. Komedie o lásce nelásce se spoustou retro chlupů. Film ve kterém holky určitě neusnou. Scénář - Florian Burg. Hrají - Elisabeth Volkmann, Rinaldo Talamonti, Roberto Ravioli, Catharina Conti nebo Jürgen Feindt. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Výkladní skříň všech klišé tyroláckých trtkaček - od útlocitného faráře a komické figurky gaye přes bujaré prostocviky i démonizaci manželského sexu až po otřesné humory, jejichž pointu divák vidí přicházet hodně dlouho. Tentokrát ale navíc s bonusem rázovité premisy, která tradiční nezávazné a následků prosté dovádění typické pro žánr obrací naruby. Kvůli státním dotacím se totiž zdejší vesnice Šoustajovice rozhodne překonat demografickou hranici k vyššímu územnímu celku, což znamená, že mají všichni začít plodit děcka. Zběsilost lidového humoru zde spíše než k výbuchům smíchu zavdává k nevěřícnému kroutění hlavou. Tím spíš si dovolím zcela zaujatě vyzdvihnout sociologický experiment, který jsme s filmem podnikli na Festivalu otrlého diváka, kde jsme "Žhavé Alpy" promítali s veskrze věrným překladem originálu a interakci diváků podnítili filmovým bingem. Vedle podnětných disputací nad tím, co z mnoha kreativních synonym typu "lásečka" či "homoklátění" lze či nelze na jednotlivé scény filmu aplikovat, tak projekce ukázala i sílu hromadného zážitku, kde se trapnost humorů stává jejich komickou podstatou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Připomínka pozdních večerů na RTL a také na naší OK3, kdy lechtivé a především bláznivé hudební komedie z bavorských a tyrolských Alp frčely. Samozřejmě na prvním místě je sex a pak hned řada ztřeštěných situací, kdy některé pobaví i dnes. Až teď jsem si uvědomil, že scéna ve stáji byla inspirací pro podobnou ve filmu Bažanti jdou do boje. A jistě, Slunce sena se v těchhle komediích rovněž našla, což vůbec nebylo na škodu. A mnohé z celé řady soft komedií měly i hardcore varianty, ty však v běžné TV nešly. Některé postavy se objeví ve vícero snímcích stejně jako herci. Taková Elizabeth Volkmannová by mohla (bývala) vyprávět! K pěkným třem hvězdám dávám jednu z nostalgie. Více budou asi spokojeni pamětníci. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkový bizar (nechybí německá dechovka coby soundtrack), u něhož jsem si vzpomněl na dokument Nesvatbov z r. 2010 a zprávu o jednom francouzském starostovi, který před pár lety nabízel Viagru kvůli zvýšení porodnosti (pokud se tomu dá věřit). Čili zas tak nereálný ten děj není a téma vylidňujícího se venkova je stále nadmíru aktuální, byť zde slouží jen jako výchozí bod pro absurdní sled více či méně komických situací. Ne že bych se u toho místy nezasmál, ale dějově je to fakt strašně debilní, a navíc jsem měl vždy alergii na předstíraný sex ve filmu, a zde je ho skutečně více než požehnaně. Holky zde jsou ale docela hezký (na to, že to jsou Němky) a závěrečné pohodové rozuzlení mě nakonec obměkčilo, že na tu kravinu člověk prostě nemůže být nějak přísný. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavnější, než Příběhy kožených kalhot, ale na dvojku se Žhavé Alpy nechytají. Veselý hudební doprovod zůstává, stejně tak jako Talošovo příjmení (tentokrát ne Parmesano, ale Raviolli). ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Přestože dávám jen 3 hvězdičky aneb pár bláznivých situací a vtipů na mě působí trochu laciným dojmem a snižují mi celkový dojem, musím říct, že jsem se většinou skvěle bavil a rozhodně mě tato lechtivá komedie na způsob lidového humoru mile překvapila. Novější, zápletkou trochu podobné Knězovy děti teď v mých očích ještě o fous více klesly vzhledem k tomu, jak se nedokázaly po celou dobu udržet na vlně počáteční nápadité komedie se zvoleným stylem a místo toho se už v polovině často měnily na rozpačitě fungující drama. Zlaté časy ryzí zábavné komedie tady! :) Přestože se Žhavé Alpy v mých očích zdaleka nepřibližují k tomu nejlepšímu z evropské komedie 70. let, na film s tak výraznou dávkou erotiky je to nebývale slušný standard, který vyniká po celou dobu hrstkou vtipných nápadů (počítám i soundtrack plný německý dechovky jako neotřelý podmaz k „akčním“ scénám všeho druhu :)). Velice mě bavily postavy pana starosty (s náhlou změnou postoje s ohledem na vyhlídku prosperity města) a zejména hospodského, pobavil i morální inspektor, na řádící hezké holky se šlo dívat s úsměvem a bez pohoršení, atmosféra vesničky poblíž Alp dodává osobité kouzlo... Na jedno zhlédnutí u mě dobrý. [70%] ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná předtroškovská bláznivá komedie, kterou sice trochu sráží dabing (2009, Terš a spol.), i tak ale jen těžko může někoho urazit. Dočkáte se mnoha "hlodů" i několika profláklých situací (předstírání busty, záměna milenců, zázračná vodička), ještě více nahých dívek (jen je zkuste spočítat!), nechybí ani pravý německý alpský hudební folklór (naštěstí písničky se nikdo předabovat nepokoušel). U mě dobrý, Roberto, mamma mia! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na obalu dvd stálo,kultovní německá komedie....o které jsem nikdy neslyšel:-)šílená ujetina,ve které jde vlastně jen o to,udělat 7 dětí,za co nejkratší dobu.klasický humor let sedmdesátých,okořeněný o spoustu sexu....bohužel s chlupatým osazenctvem:-)hezky sem se zasmál ale podruhé bych to vidět nemusel:-) ()

sta 

všechny recenze uživatele

byl jsem dost našrot, ale tohle mě spolehlivě probudilo... bavil jsem se asi tisíckrát víc než u expendables ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost a byl jsem mile překvapen. Ono to bylo i docela slušně vtipný. Prostě německý způsob, jak zřídit střediskovou obec. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úkol zněl jasně: Co nejrychleji zplodit sedm potomků, aby se z obce stala středisková, tak se rozjede akce západoněmeckého erotického filmu, který žánrem zasahuje do Nielsenovské komedie a to celkem úspěšně, takže ikdyby tam nebyli ty chlupaté nahotinky tak je to zábavnější než české komedie roku 2018 ( Špindl, Nevěrně tvá, Zoufalé ženy...) Nedá mi to zamyslet se nad tím, že zatímco u nás se točily hitovky jako Muž na radnici, tak na západě se bavili asi výživněji. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Německá Alpská taškařice. Ve vesnici, kde je pár zajímavých chlapů, za to plno mladých krásných povolných slečen by chtěl žít asi každý chlap. Nebo každý úplně ne, ale já určitě. Ty dvě sestry jsou navíc neskutečně rajcovní. Jedinou jejich chybou je to, že byly na sexuálním vrcholu v 70. letech a neznali ještě žiletky nebo brazilskou depilaci, Protože na ty bobry se fakt nedá dívat. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Na Grüss Gott! Takové "slunce, sníh a seno" v malebné vesničce v jižních Tyrolích, tedy pardon, Bavorech. Aneb jak zpívá mistr pornofolku Záviš: "Helga pálí fógla vlevo Fritzimu, pak někomu dalšímu". Tady sice není Helga ale Katy a Rosel a místo Fritziho zaskakují Toni a Robertek. Nichtsdestoweniger in eine Sodoma-Gruppengeschäft verwerft es sich auch =). Tento horalsko-sudeťácký vrchol nevkusu je tak příšerný, že to opravdu s tou kultovní záležitostí hraničí =)). Vorsicht: Biber! ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Musím uznat že přes všechny ty prasárničky a perverznosti, který sou prostě moje sem se skvěle po celou dobu bavil a to je přeci jen důvod k lepšímu hodnocení. - 5/10 - ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Komedie ve stylu Příběhy kožených kalhot, ale mnohem slabší. Za něco stáli jen prcek se čtyřprocentňákem a občas pan inspektor. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká, ale zábavná lechtivá veselohra s krásnými ňadry a bobříky. Stokrát lepší než blbosti typu "Prcičky" nebo "Holky to chtěj taky". ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Šmrncovní prostoduchá taškařice, kde si nemůžete být jisti, kdo bude v příští scéně oblečený a kdo ne.....vtipy sice nejsou moc vtipné, ale trapné většinou nejsou:) Kdyby však šlo o komedii bez přívlastků, dal bych jen jednu hvězdu....jenže je to tak pikantní, že to člověk prostě musí se zájmem sledovat - až do konce! ()

Reklama

Reklama