Reklama

Reklama

Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen

  • Japonsko のだめカンタービレ 最終楽章 後編 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nodame a Čiaki se rozhodnou, že bude lepší, když se na chvíli přestanou vídat. Zatímco Nodame usilovněji než kdy dříve cvičí na piáno, Rui Son se stává Čiakiho pianistkou a bude s ním hrát "Koncert G moll“, který si Nodame vysnila, že si zahraje s Čiakim. Nodame je opravdu zklamaná a tak se rozhodne k odvážnému kroku, který může změnit úplně vše. (Zíza)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nám ta cesta s Nodame a Čiakim skončila. Trvalo jí to dvě hodiny, nekončila sice tak pěkně jako anime, přesto je to konec hodný hrané Nodame Cantabile. Všechno je při starém - vážná hudba, postavy, bordel, gagy. Jen je to rychlé a zároveň pomalé. Někdy by to chtělo ubrzdit a více se určitou situací pokochat, někde naopak by ji to chtělo rychle utnout. Povinnost pro všechny, kteří s Nodame dojeli do Paříže. Slabší 4* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Krásné zakončení. Bohužel tomu však chvílemi chyběla „šťáva“, takže ani toto finále mě nepřesvědčilo na pět hvězd. Když se však ohlížím zpětně na celé Nodame Cantabile, jako celku bych tomu možná byla schopná dát tu hvězdičku navíc, jelikož v průběhu jsem si oblíbila celou tu atmosféru, postavy i hudbu. Nodame Cantabile se určitě zařadilo mezi mé oblíbené japonské počiny, na které nedám dopustit. ~(4,3)~ ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení celé ságy. Nic víc, nic míň. Lepší než předchozí film, ale na seriál to nemá. To se ostatně ani nedalo čekat, jelikož místo osudu celé party studentů už jde v Evropě pouze o Chiakiho a Nodame. A nějaké výrazné dějové zvraty se prostě čekat nedaly. Takže za 4 a sbohem Nodame chan. A díky za krásné zážitky s tvou muzikou... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Po prvním filmu rozhodně zlepšení. Konečně se to vrátilo na úroveň seriálu, i když ten dabing byl iritující pořád. Za sebe ale musím přiznat, že jestli mě něco táhlo Nodame dokoukat, tak to byla ta hudba. ()

Reklama

Reklama