Reklama

Reklama

Recenze (4)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Sest korejskych zenskcy hereckych hviezd v generacnom rozmedzi 20 - 70 rokov sa stretava na Stedry vecer roku 2008 nafotit prvykrat v historii korejskeho priemyslu fotky = titulnu stranu casopisu Vogue. Kazda so silnym egom, prinasa do jednej miestnosti tenziu, ktora hrozi v cochvila vypuknut stabom nezvladnutelnu "zensku vojnu". Dokumentarnym stylom zachytany pohlad na zivot hereckej zenskej hviezdy v korejskej poslocnosti postupne prechadza od stylizovaneho k realnemu a hrdinky postupne demaskuju sami seba a odhaluju svoje vnutorne pochody. Nie su vobec dokonale, ale na druhej strane, dokonale oni same ani nechu byt. Bonusom su potom pre divaka znaleho tvorby jedntlivych hereciek ich vzajomne pokecy o svojich filmoch. V samotnom zavere filmu boli podla slov samotneho rezisera vsetky herecky uz naozaj opite, a preto mozno ta autenticita je taka silna :) [EFM 2010] ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Film narvaný kráskami, které podávají opravdu dobré herecké výkony, bohužel tam hraje roli i jistá nezáživnost. Viděl jsem největší naději na změnu filmu v nejmladší herečce z Bakjwi, ale nakonec se nese po celou stopáž v představení života, jeho kladů ale hlavně záporů, šesti známých hereček. Autentičnost, kterou zmiňuje Adrian, je rozhodně na místě a i nenápadná kamera ji trochu přidává. Neurazí, nenadchne... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bál, co z tohoto babince vyleze, ale byl to neskutečně pohodový snímek, ve kterém jsem hltal každou scénu. 윤여정 měla absolutně nejlepší hlášky, a i když byla nejstarší, tak také nejlepší. Tenhle film bych mohl dopouručit všem ženám a dívkam všemi pěti, ale koneckonců i za sebe:-) nevidím jinou možnost, protože takhle jsem si už dlouho neužil takové překvapení, kterým tento film je pro mě. ()

Reklama

Reklama