Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marrssa (Jacinda Barrett) je žena ve středních letech. Potýká se s vážnou nemocí svého syna a je nucena navíc čelit nevěře svého manžela. Všechno se jednoho dne změní, když potká příslušníka irského námořnictva. Celý její chaotický život se tak obrátí naruby, ale neobvyklá love story jí pomůže překonat těžkosti, třebaže tak poruší všechna pravidla. (alpeew)

(více)

Recenze (11)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Téma, ktorá ma vždy zaujme, ale tentokrát bolo spracovanie veľmi slabé ... všetko sa tam dialo prirýchlo ... ale ten chlapec (myslím Kodiho) hral naozaj výborne. 2,5* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se mě někdo snaží silou mocí dojmout, tak se najust nedojmu, protože s citovými vyděrači ze zásady nevyjednávám. Takže o čem jiném, kromě promyšleného dojímání, film je? Především při něm divačky zjistí, že i když si vezmou největšího ku...níka z celé Austrálie, může se naskytnout situace, kdy se to velice hodí. Zlášť když má manžel výborný vkus a coby architekt (asi) renovuje domy zásadně jen hezkým ženským. Ostatně, dobrý vkus měl i na manželku, protože která jiná než absolutně svatě důvěřivá (a taky blbá) by mu uvěřila, že musí s klientkami konzultovat přestavbu domu celé noci? Do toho všeho se přinatrefí jeden mořem a životem ošlehaný irský námořník, takže hrdinčina postel po rozchodu s manželem - který patrně opravoval barák každé pohledné ženě v Sydney - nevychladne na dlouho. Poté, co námořník přivesluje z Irska. ____ Jo, když Červená knihovna šáhne po takové zápletce jako je těžké onemocnění dítětě, neznamená to , že by přestala být kýčovitou. Jen se to snaží zastřít závažným tématem. /8. 4. 14./ ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Emocionálně "přešponované", nekonečně (stopáž 110 min) ukňučené a až kýčovitě natočené drama, které se zaobírá tolikrát již omílaným tématem jako je leukemie. Z pohledu diváka mužského pohlaví nenacházím nic (kromě věrohodných hereckých výkonů dětských aktérů), co bych ocenil více, než jednou hvězdou! ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Už mnohokrát spracovaná téma, ale tentoraz sa jedná o pomerne vierohodne spracovanom filme s hodnoverným detským obsadením, ALE ono by to úplne postačilo, keby film a dráma ostala a končila pri PS3 a ďalej by to nerozpitvávali, lebo spojenie choroba + deti je najlepšia možnosť ako zbabelo z diváka dostať čo najviac emócií. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Ještě před pár měsíci bych řekl OK, to docela šlo...teď jako docela čerstvý rodič musím říct, že mi chvilkama nebylo dobře...a asi sem to ´prožíval´ víc než bych si ještě před časem dokázal představit....výkon Kodiho Smit-Pheea vezme za srdce. Jinak ta angličtina J. Nesbitta je teda bomba! :-) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Další příběh na podobné téma jako byl film My sister Keeper, až na to, že zde je chlapec, který bojuje s leukemií, opravdu silný příběh, emoce které na nás dopadají v druhé půlce filmu, a člověk drží palce, aby vše dobře dopadlo, velmi doporučuji se na tento film podívat, je ze života a realistický. ()

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu příliš rozpitvávat a řeknu to stručně. Najdou se lidé, kteří na tomto filmu kritizují levné tahání emocí z diváka, až to vadí atp. Mám takový drobný pocit, že tito lidé to nemají v hlavě asi úplně v pořádku. Nic ve zlém, ale když nechci večerní nášup levných a našponovaných emocí, tak si prostě a jednoduše nebudu pouštět film o dětech, umírajících na leukémii, navíc se (aspoň teda Kodi) známým dětským obsazením, u něhož je veřejně známo, že jakékoliv emoce zahrají tak uvěřitelně, že ještě znásobí divákův zážitek. Na plný počet to není, řekl bych tak 75% za splněný účel - řádnou dávku mnou zcela očekávaných emocí a příjemně strávený večer se slečnou v náručí :-) ()

newSami 

všechny recenze uživatele

Klasická leukemická téma s klasickým scenárom, klasickými dojákovými scénami... Film pre ženy, ktoré si chcú trochu poplakať, inak nič zaujímavé (okrem Jamesa Nesbitta, to je zaujímavý týpek) neponúkol. ()

Reklama

Reklama