Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Jim je ten typ chlapa, který chodí na večírky se svým nejlepším kamarádem, sbalí holku a dalšího rána ji posílá z bytu s vědomím, že už ji nikdy neuvidí. Jednou však potká slečnu, která ho vážně zaujme a něco z toho vznikne. I po pár letech mu ale jeho problémy se závazky brání říct, co k ní cítí. To samozřejmě způsobí rozchod, ale Jim je odhodlán získat ji zpět. (Agita)

(více)

Recenze (13)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nebýt Yvonne, asi by si to pustil málokdo. Problém je, že její partner je nesympatický ignorant, takže záchrana jejich vztahu je divácky nezajímavá. Zachraňuje to aspoň trochu zábava s Peterem Dinklagem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Perfektne zahraná vec na jedno použitie. Nie je to hviezdne, koniec je trocha účelový, ale veľmi pekne tu fungujú dejové línie. Tie sa vzájomne prepletajú, dopĺňajú a zároveň sú zábavné a hravé. Nie je tu vyslovene prázdna scéna. Všetko tu perfektne zapadá do vopred nastoleného konceptu. A je to radosť sledovať. Veľmi príjemné strávenie večera, kde hlavne línia s Petrom Dinklageom hraničila s dokonalosťou. Strahovski ako obvykle dychberúca. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení s kouzelnou Yvonne Strahovski a výborným Peterem Dinklagem. Vedlejší dějová linka týkající se postavy Petera Dinklage byla super a totálně zastínila poměrně nezajímavý příběh hlavní dvojice za což může hlavně debilní charakter Brendana Cowella (a pak že si hezké holky nevybírají blbce). I Love You Too je jednoduše natočená dramedy, ale přeci jen je poznat, že to není klasická US šablona - zejména v druhé polovině, která je mnohem lepší, jak ta první. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická komédia s typickou zápletkou, no našťastie bez zbytočných trápností ako bežne vidíme v americkej produkcii. Nebolo to nič čo by vzbudzovalo nejakú väčšiu pozornosť, no ani nie žiadny prepadák. Proste absolútny priemer, ktorý kolísal medzi lepšími časťami deju a tými menej zaujímavými. Klišé bolo citeľné už od začiatku, no nebolo to aspoň v takej príliš odpornej a násilnej forme, skôr to pôsobilo ako tak prirodzene. Takže OK, akurát na tie 3*. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Pan Brendan Cowell je představitel vymytého hovada s rudým alkáčským nosem a odulým ksichtem vylemtávače zteplalého piva v nádražní restauraci. Vypadá tak, tváří se tak, chová se tak, prostě zcela dokonale jím je. Ok. Jen nechápu, proč takového typa dali po bok Yvonne. Jaká asi lávstory z toho mohla vzniknout? I kdyby scénář nebyl idiotsky předvídatelný (podle mě ale publikum tohohle žánru by stejně jiný nepochopilo), tenhle hlavní hrdina prostě ubíjí jakoukoli sympatii v zárodku. Australani se asi posrali v kině. ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý akoby v polovici zmenil režiséra. - "You do know that saying "I love you" for the first time is supposed to be hard? If it's not, then you probably don't really mean it." ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Dlouze jsem přemýšlela, proč jsem se na tenhle film vlastně chtěla koukat... a nevzpomněla si, protože je na mém seznamu už pěknou řádku let. Je to docela nuda, příběh stokrát zrecyklovaný, postavy nijak zvlášť sympatické. Hvězda za Petera Dinklage a za to, že to nebyl nejhorší film, který jsem kdy viděla. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Dávam nakoniec tri *, ale dosť na hrane. Hlavný hrdina (a vlastne aj jeho kamoš Blake) bol bohužiaľ dosť nesympatický, čo ostro kontrastovalo s Yvonne Strahovski a jej pekným austrálskym prízvukom :) Páčil sa mi aj trochu smutnejší koniec. Celkovo taká obyčajná romantická "komédia"/"dráma", ktorej slúži ku cti najmä krajina pôvodu (dosť málo takzvaných f- výrazov), spomínaná Yvonka vďaka ktorej som si film pozrel a Peter Dinklage. ()

AppleManiac 

všechny recenze uživatele

Když spojíte klasické téma jako jsou vztahy a láska z působivými herci a herečkami vznikne tohle: silná romantická komedie. Yvonne Strahovski byla jako obvykle perfektní díky ní jsem se na to díval a díky ní je to taky něco jinýho než klasická slaďárna. ()

Eksi 

všechny recenze uživatele

Bez Yvonne by som sa k tomuto ani nedostal a tak to aj dopadlo. Nečakal som nič extra, pozeral som to prevažne z toho dvôvodu že tam Yvonne hrá hlavnejšiu rolu. Takýchto romantických komédií tu už bolo neuveriteľne vela, vo väčšine z nich bez originálneho nápadu, I love you too nieje výnimkou. 2* za Yvonne, 1* za par dobrých momentov. ()

ylaine 

všechny recenze uživatele

"I'm indestructible!" Nedokážu teď říct ani jednu komedii, která mě bavila víc. Je to jiné, milé, australské a ne tak sprosté jako některé jiné filmy podobného žánru. Navíc Yvonne a Peter v jednom filmu, to za to stojí :) ()

Reklama

Reklama