Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla docela příjemná záležitost. Madagaskar se dočkal svého vánočního speciálu a já musím říci, že ze všech vánočních speciálů slavných animáků tohle dopadlo asi nejlépe. Navíc se musím přiznat, že na tohle jsem kouknul hlavně proto, že se mi docela stýskalo po seriálu "Tučňáci z Madagaskaru", ze kterého už jsem viděl všech 52 dílů, které Nova odvysílala, a tenhle vánoční speciál jsem tak bral především jako další díl výše zmíněného seriálu, a jako takový mě vůbec nezklamal, ale naopak potěšil. Tučňácké komando zde exceluje, jejich válka severopolních proti jihopolním , neboli válka tučňáků proti sobí letce Santa Clause byla okouzlující, stejně jako Vojínova láska ke člence létajícího sobího stáda, a létající tučňáci táhnoucí Santovy saně, to už byl jen příjemný bonus. Nesmím zapomenout taky na Jelimánoce, které neměly chybu, to byl přesně ten král Jelimán, jak ho znám a jak ho mám rád. A samozřejmě ústřední čtveřice zvířecích hrdinů ze seriálu Madagaskar, která roznášela dárky místo Santy a evidentně si to užívala byla taky úžasná. Celkově jsem velice spokojený, a proto uděluji lepší tři hvězdičky. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Toto krátké setkání s hrdiny animovaného Madagaskaru není nijak zlé, je určeno především malým dětem a těm se bude líbit. Dospěláka zaujme maximálně příjemné rypání sobů ze severu s tučňáky z jihu s tvrzením, že Santa pochází z jihu. V rámci madagaskarovské série zcela standartní kousek. Hudba: Heitor Pereira ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celé univerzum Madagaskaru je kromě jedničky jeden velký omyl, který zachraňují leda tak tučňáci. Ani vánoční speciál není o nic lepší a svou "kvalitou" nedosahuje ani průměru, což u animáku považuji za velký průser. Jednoduše, kde není pořádný scénář a opravdový zájem o diváka, nemůže být ani relativně dobrý výsledek. 35% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někteří by mohli být zmatení, protože se vánoční Madagaskar odehrává mezi prvním a druhým dílem. Tento vánoční bonus je lepší než vánoční Shrek, ale stále funguje na stejných vtípcích. Opět to nejlepší předvádí tučnáci a jejich "studená válka" mezi jihopolníky a severopolníky. Zbytek ansámblu je opět tradičně nudný a Julián otravný. Ušlo to, ale podruhé bych si to nepustil. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nechtěl hodnotit, jako jsem nehodnotil Shrekoledu nebo vánoční vydání Doby ledové, avšak chtěl jsem to mít jaksi kompletní a tak sem házím hodnocení i s komentářem. Je to prosté. Opět naši čtyři známí hrdinové a jejich přátelé. tentokrát mají za úkol rozvést dárky místo Santy, kterého omylem sestřelili místní. Santa však není při smyslech a tak naši čtyři přátelé musí zachránit Vánoce a rozvézt dárky. Není to však snadné. Rozvoz dárků doprovázejí otřepaná klišé, na 30 minut je jich dost, ale vše dobře dopadne a všichni se sejdou a popřejí si veselé Vánoce. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama