Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Madagaskarský vánoční speciál nabízí poněkud divočejší pojetí než Shrekoleda, ale ve výsledku jde o srovnatelné příběhy k původním celovečerákům. Stará známá parta se snaží společnými silami doručit všechny dárky po tom, co Santa přišel k úrazu, což se neobejde bez nějakých těch potíží ("Každé přistání, které přežiješ, je dobré."). Dokonce dojde i na podivnou milostnou linii mezi sobicí a Vojínem ("My chceme být bipolární."), ale což - mezi Glorií a Melmanem to taky fungovalo. No a samozřejmě je zde patrné pošťuchování k uvědomění si podstaty Vánoc. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Příjemná vtipná blbina :-)....určitě nelze srovnávat s celovečerním filmem. Na půl hodiny jsem se ale nasmál víc než dost, což nemůžu říct o některých celovečerních komediích. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že ten kluk má s kokosem v kokosu. Jelimánoce začínají. Santa Klaus byl původně na Jižním pólu, ale uplatili ho cukrovým a levnou pracovní silou. I tady fungují saně na bázi kouzelného prachu (možná na této legendě něco bude) a stejně jako v příběhu Velká vánoční jízda se zde létá přes Kanadu. Navštívíme New York a ten bude stále krásný ikdyž poletíme zpět. Dokonce i láska mezi tučňákem a sobicí je tu pojmenovaná - CITÁT - My chceme bipolární tučňáky. Tučňák - Jižní pól. Sob - Severní pól. Zdá se vám komentář zmatený - no, to už tak někdy bývá. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někteří by mohli být zmatení, protože se vánoční Madagaskar odehrává mezi prvním a druhým dílem. Tento vánoční bonus je lepší než vánoční Shrek, ale stále funguje na stejných vtípcích. Opět to nejlepší předvádí tučnáci a jejich "studená válka" mezi jihopolníky a severopolníky. Zbytek ansámblu je opět tradičně nudný a Julián otravný. Ušlo to, ale podruhé bych si to nepustil. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Veselé Jelimánoce, bando! ___ Dění na ostrově, totiž Jelimánova linka (+ hašteření mezi soby a tučňáky) zábavnější (protože původnější) než roznos dárků a touha zvířátek dostat se zpět do newyorské zoo. V celku pak k tomuto vánočnímu speciálu zaujímám totožný postoj jako k Shrekoledě. Jednou stačilo - ale pokud na vás dýchne i duch Vánoc (tj. pokud to sledujete o Vánocích), tak se i rozněžníte, ne že ne. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo lepšie ako celý Madagaskar 2...ale ten koniec si fakt museli odpustiť..s tým Slovenskom a Slovinskom... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tyto vánoční "dodělávky" jsou nic moc. Člověk se pobaví, zabije chvíli nudy, ale za 30 minut je rád, že je konec. Neříkám Madagaskar byl skvělý, ale tohle je slabý odvar. Stejně jako Shrekoleda. I když musím uznat že létající tučnáci a válka mezi jihopoláky a severopoláky mě pobavila. "my chceme být bipolární" :D Původně jsem chtěla dát dvě, ale jak píšu ten komentář, tak si uvědomuju, že tak strašné to nebylo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase klasický "Madagaskar". Místy je to docela otravné, ale sem tam se najde dobrý vtip, který vás nadchne. Mám tyhle postavy rád, ale delší filmy jim slučí asi trochu víc, hlavně proto, že tohle šroubování na svátky je takové příliš umělé. Santa v "Madagaskaru" mi prostě nesedí. Hodně osobní pocit, ale myslím, že nebudu jediný. Rozehrávají se zde zajímavé vztahy, ale vlastně zbytečně, protože na hlavní film nemají vliv. Jako televizní chuťovka? Proč ne, nakonec. Na Vánoce člověk skousne hodně. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

S Madagaskarem to jde od desíti k pěti a ani těch dvacet minut (deset minut trvají závěrečné titulky) něčeho to nezachraňuje. Takže pokud tvůrci už nedokážou zvládnout ani těch 20 minut, tak ať tu trojku radši nekutí a nebo se nechají někde inspirovat, a to pořádně. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Prístupné len pre diváka, ktorému je menej ako 9 rokov. Divákovi staršiemu ako 9 rokov je vstup povolený len v sprievode osoby do veku 9 rokov. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Mám rád Madagaskar. Pro Alexe, Martyho, Melmana i Glorii jsem měl vždycky slabost a proto nemůžu tomuto Vánočnímu speciálu dát jinak než pět hvězdiček. ()

Reklama

Reklama