Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc to narušuje koncept jejich uvěznení na tropickém ostrově, a proto je závěrečné rozuzlení dost neuspokojivé. Ovšem nadšení holčičky ze setkání se Santovými pomocníky bylo bláznivě vtipné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celé univerzum Madagaskaru je kromě jedničky jeden velký omyl, který zachraňují leda tak tučňáci. Ani vánoční speciál není o nic lepší a svou "kvalitou" nedosahuje ani průměru, což u animáku považuji za velký průser. Jednoduše, kde není pořádný scénář a opravdový zájem o diváka, nemůže být ani relativně dobrý výsledek. 35% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Mnohem zajímavější animák než všechny 3 Madagaskary. :)) .. Pěkný příběh se Santou a rozdáváním dárků. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Toto krátké setkání s hrdiny animovaného Madagaskaru není nijak zlé, je určeno především malým dětem a těm se bude líbit. Dospěláka zaujme maximálně příjemné rypání sobů ze severu s tučňáky z jihu s tvrzením, že Santa pochází z jihu. V rámci madagaskarovské série zcela standartní kousek. Hudba: Heitor Pereira ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Málo vtipnosti, ani těm tučňákům to už nejde jak dřív, Santa a jeho sestřel je docela křečovitě vymyšlenej děj. Moc mě to nepobavilo, protože se to pohybuje dost pod úrovní celovečerních filmů Madagascar. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O něco slabší obdoba Shrekoledy, ale půlhodina u Madagaskarského animáku je opět fajn. Pomalu ale jistě se to stává mojí každoroční vánoční tradicí... A naštěstí nechybějí tučňáci, král Jelimán a tak dál a jeho poskok Mort, mé oblíbené postavy. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtipů (např. "severopolárníci x jihopolárníci"), ale jinak vcelku průměrný animovaný snímek, převážně pro děti. :) ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jednoznačne najlepší a najúsmevnejší diel zo série madagaskaru. Vianočná atmosféra pekne vykreslí našich priateľov Alexa, Melmana, Gloriu, Martyho a tentokrát i kráľa Juliena a Santu. Isto sa pobavíte na tom, ako zostrelia Santa Clausa z lietajúcich saní v domnení, že je to "zlý vianočný škriatok". Túto neplechu budú musieť napraviť a aj napravia svojim spôsobom. Určite si to nenechajte ujsť a pozrite si túto 20 minútkovku ! :-) ()

Reklama

Reklama