Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Až na tučňáky to je mdlé. Ti se aspoň trochu starají o zábavu, jinak klasický vánoční speciálek animovaných filmů. Moc se od toho čekat nedá... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Po Shrekovi sa dočkal vianočného bonusu aj Madagaskar a dopadlo to presne ako u Shreka. Keď sú Vianoce a natrafíte na to v telke, tak to prežijete, ale v porovnaní s prvým celovečerným filmom je to len slabý odvar. 55% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Madagaskar byla vtipná animováná groteska s přihloupým dějem, zaměřená na menší publikum, co dákáže pobavit i dospělého. Ale tento vánoční kraťas rozhodně ne. Milionkrát viděné schéma o nevšedních nástupcích tlusté červené kundy je upoceně vytvořené. Humor zde skoro chybí a i takový vikuk jako král Jelimán se zde mění na vánocemi poblázněného dobráka. A ani tučňáci to zde nezachránili. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako zásadový odpůrce Madagaskaru musím potupně oznámit, že jsem se několikrát zasmál. 30 minut bohatě stačilo. Nebylo to pitomé, nebylo to tolik trapné, ideálně dlouhé.... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Mě prostě Madagaskar nebaví. A nebavil mě ani šťastný a veselý. Vadí mi rádoby vtipné dialogy, které mi příliš vtipné nepřipadají. Ňuhňající dabing, kterému nelze rozumět. Ještě, že to bylo tak krátký. Slabší průměr. ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Madagaskar je super a tohle, alespoň u mě, úroveň jinak perfektní minisérie nepokazilo. Naopak. Šťastný a veselý Madagaskar pobavil :) ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Dostal som toľko darčekov a stále nie som šťastný :( Mysli pozitivne! Povedal malý sob s ruským prízvukom a všetko dobre dopadlo. Milé, krátke, poteší, pobaví. Veď veselý Džulianár! :) ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Madagaskar je můj nejoblíbenější animák a tato vánoční půlhodinka je skvělou podívanou do vánoční pohody. Ať žijou Jelivánoce! ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přihlouplé, ale nápadité vtipy ve spojení s mým oblíbeným svátkem mi k úsměvu stačí. Záskok za Santu tu byl už tisíckrát, ale Jelimánoce prostě žeru. Mezi animovanými vánočními speciály se jedná o lepší průměr. "Říkals přece, že máme dost prášku na cestu sem." "Říkal." "Tak co se stalo?" "Spletl jsem se." ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Shrekoleda mi přišla sice o chlup lepší, ale i tak se stále jedná o docela zábavnou jednohubku po americku. Tučnáci bohužel těžce nevýrazní, za to král Jelimán rulezzz.... "No, she´s not my girlfriend, I don´t want to... Okay, fine, I´ll do it, just keep your chubby hands off!"... 60% ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Kdyby se všeci zamysleli a stačil by jim k Vánocům kokosový ořech..no nebylo by to fajn?:) Myslím, že jedno shlednutí bohatě stačilo...i když sobi vs. tučnáci :-D ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Rozhodne podarené. Navzdory tomu, čo niektorý píšu, tučniaci sú stále vtipný a zbytok osadenstva nezaostáva. 4,5* Nenechajte sa odradiť nízkym hodnotením miestnych znalcov. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

"My chceme být... bipolární!" :-) žádný převeliký zával smíchu se nekonal ale i tak sem se velice slušně bavil. ()

Reklama

Reklama