Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Veselé Jelimánoce!" Začínám mít pocit, že každej výraznější animák musí mít z povinnosti kraťas s Vánoční tématikou. Nebýt krále Jelimana, tak u toho asi usnu. Českej dabing nebyl navíc uplně povedenej. Dětem se to ale asi bude líbit, tři slabší hvězdy. ()

krizi 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč ty dobré animáky musejí mít ještě svou vánoční obdobu. Jen to těm originálům kazí. Na Shrekoledu se taky moc koukat nedalo, i když tohle je o kousek lepší, tak bych se bez toho klidně obešel... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Povedený, bláznivý, barevný, ironický a veselý vánoční kraťas. Madagaskar opravdu můžu, a můžu ho v různých podobách. Vánoční bláznivý příběh proto nebyl výjimkou. Je to prošpikované vtipy, a ironickými hlášky od všech zvířat, a určitě se zasmějete alespoň u pár scén. Podle mě dost slušná práce. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

No ja som sa bavil uplne skvele. Julianove hlasky nemali chybu ako vzdy, tucniaci boli takisto super. Kebyze to malo aj polhodku viac, verim, ze by som sa vobec nezacal nudit . A ze to bolo prvaplanovo spravene kvoli Vianociam? No a co, ked je to naozaj zabavne. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddechová záležitost, která nemá podle mě nic společného s filmovými verzemi, spíš se jedná o minifilmík zasažen do Vánoc. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ráda koukám na tu čtveřici plus kámoše tučňáky a spol. Zdálo se mi to trochu slabší než filmy. Na to připomenutí Vánoc to stačí, ale ten Santa si nemusel vzpomenout, kdo je. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nechtěl hodnotit, jako jsem nehodnotil Shrekoledu nebo vánoční vydání Doby ledové, avšak chtěl jsem to mít jaksi kompletní a tak sem házím hodnocení i s komentářem. Je to prosté. Opět naši čtyři známí hrdinové a jejich přátelé. tentokrát mají za úkol rozvést dárky místo Santy, kterého omylem sestřelili místní. Santa však není při smyslech a tak naši čtyři přátelé musí zachránit Vánoce a rozvézt dárky. Není to však snadné. Rozvoz dárků doprovázejí otřepaná klišé, na 30 minut je jich dost, ale vše dobře dopadne a všichni se sejdou a popřejí si veselé Vánoce. ()

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Santu - Klause:) Ale chápu, že na děti tenhle roztomilý strejda, teda americký děda Mráz zabírá. Sorry Ježíšku.. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Pár hodně dobrejch fórů jako studená válka mezi soby a tučňáky, nebo chlór jako "dobrej matroš" ale jinak obyčejnej vánoční mini animák. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že všechny slavné animáky musí mít svou Vánoční verzi. Častou dějovou linkou v obdobných případech je to, že Santa má nějaký problém a hlavní hrdina/hrdinové musí rozvoz dárků obstarat sám/sami. Zde to není jinak. Hlavní postavičky, i díky vynikajícímu dabingu, jsou vtipné samy o sobě. Hlavně třeba zebra nebo král Jelimán a jeho pomocník. Pár fórů je tu skvělých. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Snaha vyžmýkať z populárneho detského filmu Madagaskar, čo sa dá. Dej celkom ujde, akurát v niektorých momentoch to je slabé a aj trápne. Občas fórik (juliánar), občas moralizovanie pre detičky o Vianociach o tom, ako je lepšie dávať ako brať, ale inak milý krátky film ()

Reklama

Reklama