Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Ďalší príspevok k vianočným krátkometrážnym animovaným filmom, ktorý nesklamal, ale ani príliš neoslnil... 70% ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Krátké ale vtipné! Shrnutí vtípků a pěkné srandovní scénky opět nezklamaly! Madagaskar je můj oblíbený animovaný film, ať se jedná o jakýkoliv díl. Stejně jako např. Shrek. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Také malé "madagaskarské" vianočné memo, ktoré ma pobavilo. Nehovorím, že fandím týmto kraťasom, ale na tomto sa dalo celkom slušne pobaviť. Pár vtipných nápadov tam skutočne bolo. A pre deti je to na Vianoce krásna vec. Takže hodnotím neutrálne, ale trošku prihodím. 60 % ()

ČučoRiedka 

všechny recenze uživatele

Všetci, čo pod názvom Merry Madagascar čakali neskutočne sofistikovaný, brutálne zamotaný vianočný príbeh, aký ešte svet nevidel, budú evidentne sklamaní (vymenovať zoznam týchto užívateľov by trvalo až do Vianoc). Postavičky z Madagascaru som si obľúbila hneď na prvú šupu ( na rozdiel od niektorých, ktorým sa očividne nepáčili a aj napriek tomu si Merry Madagascar pozreli zjavne len pre hodnotenie a koment k plusu) a pobavili ma aj vo vianočnom prevedení. Aj keď musím uznať, že druhým dielom som bola dosť sklamaná, Santa's Hairy Helpers úprimne potešili :) ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Taková druhá shrekoleda jen další snaha o to získat peníze, proč ne když Madagaskar je tak výdělečný, ale ten vánoční scénář je takový nic moc. Opět se zasmějeme jenže mnohem méně, než by jsme měli. Asi nejhorší ze všech 7,8? Madaaskarů, co jsem viděl. 45% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Vynikající minifilm s vánoční tématikou. Film nabídne řadu srandovních situací a zajímavých hlášek v podání starých známých postav z předchozích celovečerních filmů. Na filmu zaujme hlavně výborný příběh. Některé postavičky, jako je třeba Santa nebo létající tučňáci jsou prostě skvělí. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Bývala doba, kdy všechny animáky měly svou vánoční verzi a já jako dítě vysedávala před televizí a čekala, kdy se objeví. Škoda, že teď už se to nedělá - každopádně jsem si letos pustila všechny ty, na nichž jsem vyrůstala, pro změnu z pohledu dospělého člověka. A vánoční Madagaskar splnil na výbornou všechno, co od takového kraťasu očekávám - bylo to vtipné, drželo se to i filmů, aniž by se to s hlavní trilogií kdovíjak rozcházelo, má to v sobě klasickou vánoční poučku, bylo to originální - a hlavně si s tím český dabing na výsost vyhrál. Studená válka, bipolarita, parodie na koledy... Ocenila jsem i to, co jsem jako malá nechápala. Za mě tedy jeden z těch nejlepších vánočních animovaných kraťasů. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Mám ráda animované vánoční pohádky/filmy. Ale Madagaskar mi nějak nepadl do noty. Přišlo mi to celé takové tlačené na sílu. Zvířátka doručují dárky místo Santy a ukáží se jako nesobecká stvoření, když si vyberou návrat na ostrov. Celé je to takové příběhově chudé. Ale nejsem cílovka, pro děti milující tuto sérii to bude zřejmě fajn. Já bych si speciál představovala víc propracovanější a klidně i s delší stopáží. ()

Reklama

Reklama