Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Veselé Jelimánoce, bando! ___ Dění na ostrově, totiž Jelimánova linka (+ hašteření mezi soby a tučňáky) zábavnější (protože původnější) než roznos dárků a touha zvířátek dostat se zpět do newyorské zoo. V celku pak k tomuto vánočnímu speciálu zaujímám totožný postoj jako k Shrekoledě. Jednou stačilo - ale pokud na vás dýchne i duch Vánoc (tj. pokud to sledujete o Vánocích), tak se i rozněžníte, ne že ne. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že všechny slavné animáky musí mít svou Vánoční verzi. Častou dějovou linkou v obdobných případech je to, že Santa má nějaký problém a hlavní hrdina/hrdinové musí rozvoz dárků obstarat sám/sami. Zde to není jinak. Hlavní postavičky, i díky vynikajícímu dabingu, jsou vtipné samy o sobě. Hlavně třeba zebra nebo král Jelimán a jeho pomocník. Pár fórů je tu skvělých. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přihlouplé, ale nápadité vtipy ve spojení s mým oblíbeným svátkem mi k úsměvu stačí. Záskok za Santu tu byl už tisíckrát, ale Jelimánoce prostě žeru. Mezi animovanými vánočními speciály se jedná o lepší průměr. "Říkals přece, že máme dost prášku na cestu sem." "Říkal." "Tak co se stalo?" "Spletl jsem se." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vianočné tučniaky (Madagascar Penguins in a Christmas Caper) sa mi páčili viac. Je však chválihodné, že vznikajú takéto bonusy - deti budú nadšené. Nám ostatným by sa nič nestalo, keby tento film nevznikol... Je tu však pár prijateľných fórikov, aj základná zápletka je fajn, len je to vážne trochu zbytočné... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama