Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Při sledování s celou rodinou stoupá hodnocení podle toho, s kolika lidmi se na podobné ztřeštěniny člověk dívá :-). Tenhle krátký příběh ze známého animovaného universa je o dost lepší než podobně tématicky zaměřený krátký film se Shrekem. Hvězdičku k dobru přidávají opět výborní tučnáci, teď navíc ve spolupráci s kolegy sobíky, kterým ruský dialekt sluší snad ještě více. Je to vtipné, několik hlášek (santaklaustrofobie, "jééé, kokosový ořech!") bombastických a celkově se to ke 24.12. velice hodí... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celé univerzum Madagaskaru je kromě jedničky jeden velký omyl, který zachraňují leda tak tučňáci. Ani vánoční speciál není o nic lepší a svou "kvalitou" nedosahuje ani průměru, což u animáku považuji za velký průser. Jednoduše, kde není pořádný scénář a opravdový zájem o diváka, nemůže být ani relativně dobrý výsledek. 35% ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Sobíci jsou roztomilí, ale nelíbili se mi tak, jako jiní sobi v jiných filmech, navíc nevěřím na Santu Clause. O ostatních postavách vcelku zbytečné mluvit. Nemám zvláštní vztah k tučňákům, natož ke škaredým lvům, žirafám a hrochům. Moralizování o tom, jak je lepší dávat než dostávat mi potom vyloženě vadí. Nejlepší mi na tom přišla ta sněžící koule. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Madagaskarský vánoční speciál nabízí poněkud divočejší pojetí než Shrekoleda, ale ve výsledku jde o srovnatelné příběhy k původním celovečerákům. Stará známá parta se snaží společnými silami doručit všechny dárky po tom, co Santa přišel k úrazu, což se neobejde bez nějakých těch potíží ("Každé přistání, které přežiješ, je dobré."). Dokonce dojde i na podivnou milostnou linii mezi sobicí a Vojínem ("My chceme být bipolární."), ale což - mezi Glorií a Melmanem to taky fungovalo. No a samozřejmě je zde patrné pošťuchování k uvědomění si podstaty Vánoc. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama