Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdesi na samotě, schované v hornatém slovenském venkově, pravidelně usedají k večeři dva zemití manželé (Marián Labuda a Viera Topinková). Společnost jim dělá jen zestárlá babička, jeden nepolapitelný potkan... a prase, které ve chlívku čeká na brzkou smrt, neboť se blíží Vánoce a to je čas zabíjaček. Z rozhovorů a manželských hádek vyplyne, že do rodiny patří ještě nevyvedený syn (Lukáš Latinák), který žije v daleké Bratislavě. Ovšem když se toto kvítko objeví u rodičů, je už zřejmé, že všechno je poněkud jinak, než by si obyvatelé malebné chaloupky představovali. Se synem, s celou rodinou, a konec konců i s tím prasetem... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Film pro tři herce v jednom interiéru. Některé scény jsou výborné, herci také, a ostatně obraz filmové rodiny je ke konci také nad očekávání plastický, ale nijak zvlášť mě to sledovat nebavilo. Nadprůměrné hodnocení tedy spíš za až absurdní závěr včetně pár náboženských vtipů. :-/ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zabijacka od Sulika isla vzdy mimo mna a tento film je pre mna dokazom toho, ze aj ked sa obsadi do filmu talentovany herec /Labuda st./, neznamena to automaticky kvalitny film. Len preto, ze Labudu ako herca uznavam 30 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Konverzačka, odehrávající se v jednom interiéru se třemi, vlastně čtyřmi herci (i když ten čtvrtý nemluví, jenom jí a sedí), která mě kupodivu místy i dost bavila. Sice ano, nudné části to má, ale víc mě to bavilo než nudilo.Herci taky dobří, akorát mě mrzí, že Vronská nedostala nějakou větší roli, jelikož je to poslední film, ve kterém hrála. Ale jinak je to celkem zajímavé, ten Šulík je v tom znát, sem tam to něčím pobaví, akorát je to asi fakt jen pro velké fanoušky Šulíka. 4* ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Filmové ponorenie do myslenia a problémov jednej rodiny., najskôr iba starších manželov a neskôr aj ich syna. Herci sa snažili, aj miniatúry domčeka a krajiny boli pekné, ale nebolo to ničím zaujímavé. Pri tej absurdite na záver som mal chuť dať odpad, ale.ovládol som sa. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Poměrně dost značná otrava. Pro skalní příznivce Mariána Labudy možná koukatelné, pro mne jen důkaz, že ani sebelepším herectvím z hovna bič neupleteš. ()

Reklama

Reklama