Reklama

Reklama

Tokkei Winspector

(seriál)
  • Japonsko 特警ウインスペクター

Obsahy(1)

"Milují mír, věří v přátelství a čelí zločinu, aby chránili lidské životy." 
Tokkei Winspector
je japonský seriál o zvláštní policejní jednotce. Členové speciálního policejního týmu nastupují k řešení problémů v momentě, kdy na to obyčejná policie nestačí. Tým se skládá z policisty v červené robotické zbroji (komisař Ryoma) a jeho dvou robotických pomocníků/robotích dvojčat (Walter - modrý robot a Bikel - žlutý robot). Tým používá rozličné technické "high-tech" vybavení. Ryoma má k dispozici speciální vůz Winsquad a primární zbraň meč. Robot Walter je schopný létat a jeho "bratr" Bikel používá motocykl nebo v případě, že motocykl není k dispozici, má v prsou zabudované kolo a může tak jezdit přímo, jeho speciální zbraně jsou dvě kopí.
Seriál patří do tzv. série "Metal Hero Series". (Kirman)

(více)

Recenze (1)

Kirman 

všechny recenze uživatele

Za nostalgii ***. Seriál jsem sledoval snad v roce1993/94 na jednom z německých kanálů a neváhal jsem kvůli tomu vstávat v 6 ráno. Vybavuji si pár scén, ale asi ze všeho nejvíc ty pěkně barevné robo obleky a jejich různé funkce. Dneska bych se asi zasmál a řekl si..."to byla ale krásná blbost". ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Komisař Ryoma používá speciální upravenou verzi Chevroletu Camaro RS Winsquad. Při aktivaci tlačítka "fire on" se Ryoma transformuje do červeného "Fire" obleku a při vložení speciální karty do palubní desky vozidla se vůz změní na "Firesquad" verzi - z bílé na červenou. (Kirman)

Reklama

Reklama