Reklama

Reklama

Kouzelné pírko

  • Japonsko Jona jona Penguin (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vejdi do světa fantazie. Trojice dětí prožije báječnou výpravu do světa fantazie, kde je všechno možné a sny se stávají realitou. Vydejte se s nimi na napínavý výlet za hranice všedních dnů! Kouzelné dobrodružství začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Potkáš-li ztraceného poutníka, ukaž mu cestu.." Otázka zní, zda se Rintaró opravdu jen ztratil, nebo naprosto zbláznil.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Fantazijný svet pre menšie detské publikum, v ktorom je dovolené všetko. Ľudia, anjely, diablíci, mačky, divné tvory, škriatkovia, lietanie a jedno tučné a otravné dievča, ktoré sa hrá na tučniaka. Bŕŕŕ, neprosím. Príbeh je úlet a pritom málo záživný. Škoda, lebo 3D animácia nie je zlá. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rintaró si uvědomil, že ve své dosavadní   tvorbě opomněl ty nejmenší diváky a tak pro   ně vytvořil velmi jednoduchý filmový příběh   za použití nenáročné 3D animace o třech   dětech prožívající báječnou výpravu do   světa fantazie a to až za hranice všedních   dnů. Kouzelné dobrodružství, kdy se sny   stávají realitou, a kdy je vlastně všechno   možné, trochu rozvíjí u dětí fantazii a   vytváří dojem o neobvyklém světě všeho   možného i nemožného. Ze svého pohledu nemohu   posoudit srozumitelnost právě pro tu nejmenší   diváckou skupinu, ale nutno podotknout, že je to   natočeno brilantně s typickou japonskou   kulturní osvětou. Pro evropany tedy krapet   rozvleklé, ale jinak skutečně fantazijně   plnohodnotné. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Metropolis jsem čekal úplně něco jiného, tohle je pohádka pro nejmenší, ale bavilo mě to, ani ta animace po chvíli nevadila...60% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

No to je bohužel příšerná pohádka. Ovšem, já to beru z pohledu evropského, respektive českého. Beru samozřejmě v potaz, že jde o japonskou kulturu. Jenže pro mě jsou v první řadě příšerné animace, za druhé je hrozná hudba a za třetí příběh. Ten je sám o sobě dost nezáživný na to, aby to vůbec nějaké evropské, potažmo české dítě zaujalo. Možná, kdyby to bylo kratší, děj by byl dramatičtější a kde by se postavám ubralo na barevnosti přidalo na zábavnosti, bavilo by to i více dětí. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro malé děti s povedeným dabingem, zajímavými charaktery a osobitým stylem. Ale vydržet se na to dívat hodinku a půl je těžké. ()

Reklama

Reklama