Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Jak nepředvídatelný konec! No jo, co taky jiného by mohlo být ve filmu s Hilary, že? Musím uznat, že místy jsem se nudila, ale na druhou stranu jsem se občas usmála nad vtipy a situacemi, což se nestává vždy. Tuhle komedii jsem probděla a možná jsem víc unavená, než před tím, ale aspoň jsem ničím nezatěžovala mozek. Hilary to ve filmu slušelo a ona do těchto filmů prostě sedne. Do role Toma bych možná obsadila nějakého -pro mě- víc sexy herce, ale pointa asi byla, že milovat můžeme i někoho, kdo není ideál krásy. 4+ ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by měli povinně pouštět manažerům v korporátních firmách, aby si uvědomili, že zaměstnance je třeba příliš nepřeplácet, když jejich práci klidně zastane kdejaká blbka za pomoci barevných grafíků stažených někde na obrázky google. Z tohohle úhlu pohledu je pak řemeslně dobře zvládnutá filmová stránka, lehkost a občasný vtip jen mrháním peněz, protože příběh sám je blbost na entou. ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hilary to tady moc slušelo, a skončilo to tak hezky. Ale to je bohužel všechno pozitivní na tomto filmu. Nic víc. Lhát do životopisu, pracovat a nic neumět a ještě zkoušet každýho chlapa v baráku... Sebevědomí má ale stále dost a dost. Ta byla tak trapná, že to snad ani neni možný. Ach jo, to byl zase zážitek... nikdy víc. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladá novinářka Lane Danielsová (Hilary Duff) ze všeho nejvíc touží psát pro oblíbený Cosmpolitan. Hned na prvním pohovoru v Cosmu dostane zadání nového článku - nechat se zaměstnat ve světě tvrdého byznysu, a napsat článek o randění "s kravaťáky". Jak ale skloubit randění s kolegy když mezitím Lane narazí na toho pravého? Nebo ten opravdu pravý stále někde čeká?... Měl jsem horečku a nemohl spát, tak jsem si říkal, že nějaký správně odlehčený film bude to pravé. Ale tento byl odlehčený možná až moc. Od prvního okamžiku bylo naprosto jasné "vo co gou", a jiskření mezi Lane a jejím šéfem by si nevšiml snad jen slepec. Film nicméně docela dobře odsejpá, na Hilary se hezky dívá (od Lizzie McGuire už vyrostla, holka jedna) a její vnitřní poznámky mne semtam docela pobavily. To ale nic nemění, že nejsem tou pravou cílovou skupinou pro tento film - tou jsou romanticky založené, nezadané ženy a dívky jakéhokoliv věku... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bylo horší. Jestli ten naprosto neoriginální příběh, absence humoru a vlastně i romantiky, předvídatelnosti nebo hloupá a nesympatická hlavní hrdinka. Určitě by se našlo i víc, ale já toho moc nesledovala, od půlky jsem tak trochu přeskakovala. A ta hvězdička? Za přehlídku úúúúžasných chlapů. Seth byl miloučkej, mňam:)) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a Louisiana. (maluti)
  • Ve scéně, kdy Lane (Hilary Duff) ukazuje Joanne (Amanda Walsh) v pokoji plakáty Cosmopolitanu, můžeme si všimnout, že na jednom je i titulní stránka s Ashley Tisdale. (maluti)
  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)

Reklama

Reklama