Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

klerik 

všechny recenze uživatele

Opäť raz zopakujem, ze romantické filmy s debilnou zápletkou fungujú len občas. Mám na mysli AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ (poprípade NÁVRH). Príbeh o hľadaní lásky (skvelý názov) je plný klišé a i keď ide o nekonfliktný "nedeľný" film a Hilary to fakt sekne, je tento filmík prázdny a pramálo niečim výnimočný... ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co jsem od toho čekal. Díval jsem se na to kvůli Hillary, ta mě nijak extra nepotěšila ani nenaštvala. Prakticky po celou dobu sledování jsem měl na tváři takový přitroublý úšklebek, který naznačoval můj aktuální dojem. To, že tam nebylo pranic originálního nebo speciálního, co by aspoň nad rámec průměru pobavilo, je víceméně všeobecný fakt. Ale tak nějak i přes všechny ty vady a nezajímavosti musím přiznat, že mi to sledování nijak nevadilo. Občas se mi to u filmu stane - někdy je to prostě tam divně pitomé až se mi to "líbí". Pro mě osobně to byl takový "mladší" Sex ve městě a popravdě asi i snesitelnější. Netuším jak na to reaguje opačné pohlaví (resp. dokážu si představit, že je to pro "holky" lepší pokoukání), ale z mého pohledu mohla být Lane aspoň trošku reálnější. Pro mě někde mezi 2 a 3*. Ale že je to Hilary... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +pro Hilary Duff budu mít vždycky slabost, prostředí finanční společnosti a módy, pěkný příběh -jestli je některý film pro holky, jen pro holky, tak je to právě tento, taky mi nejde do hlavy jak mohla každý večer s někým z práce randit a přitom se o ní nezačalo šířit, že je.../// Musím se usmívat. Jinak to po dokoukání tohoto filmu ani nejde. Tak krásně romanticko naivní komedii jsem ještě neviděl. Ale je to kupodivu zábava a to velice nenáročná, ale o to příjemnější. Už se těším až Hilary dostane vyloženě dospělou roli, tady k tomu má už trošku nakročeno./// Celkem 66%/// ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hilary to tady moc slušelo, a skončilo to tak hezky. Ale to je bohužel všechno pozitivní na tomto filmu. Nic víc. Lhát do životopisu, pracovat a nic neumět a ještě zkoušet každýho chlapa v baráku... Sebevědomí má ale stále dost a dost. Ta byla tak trapná, že to snad ani neni možný. Ach jo, to byl zase zážitek... nikdy víc. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ha, opravdu mě na chvíli zmátli a nevěděla jsem se kterým ze tří fešáků skončí... Tajně jsem fandila Sethovi, protože je to velkej vešák... A doufám, že ho brzy uvidím v nějakém pěkném filmu... No pak se vše vyvíjelo tak jak jsem čekala na začátku, dobře to dopadlo a já se u toho pobavila i si užila trochu romantiky... Celkově tedy spokojenost... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Původně producenti pojmenovali film The Bussines of Falling in Love. (maluti)
  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)
  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a Louisiana. (maluti)

Reklama

Reklama