Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (8)

Jurys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje ve stejném stylu jako série první. Postupem času ale příběh "nový záporák, který zneužívá schopnosti" omrzí a vytrácí se originalita. Tvůrci se tentokrát věnovali ději více, než v sérii první, scénář je ale často nedotažený a nepůsobí lépe, než v sérii první. Stejně jako po první sérii, seriál si nechává otevřená vrátka pro sérii další. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada začala dobře, u třetího dílu jsem brečela smíchy (i když.. buráky?!) a říkala si, co to tady všichni na ČSFD mají, když píšou,že jde kvalita dolů. Já byla nadšená. A pak to přišlo. Ne nijak strašně, jen se ten svět pěti lidí více rozrůstá, začínají se měnit charaktery a mně to moc nevyhovuje. Ale vyrovnám se s tím! :D Jedeme dál! (27.2.2012) ()

Reklama

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je televizní gold z anglické produkce. Ano jsou tam pořád slabší díly a není to celkově na 5* hlavně díky dílů 7 fuj. Ale jinak to bylo opravdu epické a Robert se s námi loučí a nastává období rudyho který mu nesahá ani po kotníky a je dosti trapně a vynuceně narvaný do příběhu původních zmetku. Nejlepší díl 6* tvůrci to měli zapichnout smrtí všech. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria seriálu o mladých londýnskych delikventoch s nadprirodzenými schopnosťami sa od tej prvej na prvý pohľad takmer vôbec nelíši. Keď sa však zadívame na jednotlivé epizódy a priamo ich porovnáme s tými, ktoré má divák možnosť sledovať v úvodnej sérii, je badateľný mierny pozitívny kvalitatívny posun vpred. Hlavné obsadenie ostáva stále rovnaké, len v jednotlivých častiach sa objavujú nové epizódne postavy, ktoré zväčša už nevidno v ďalších častiach. Dej sa tak primárne točí už okolo divákovi známej pätice postáv. Zatiaľ, čo v predošlej sérii sa dej skôr uberal postupne smerom dopredu diel po dieli a bol zreteľný, v týchto siedmich dieloch tvorcovia presedlali na štýl, ktorý nazývam "storytelling americkej kriminálky". To je v skrate to, keď počas 45 minút stopáže dielu riešite stále niečo nové a rovnakom dieli sa to začína aj končí. V tomto prípade hlavné postavy takmer stále bojujú s niekým iným, kto získal počas búrky superschopnosti a snaží sa ich zneužívať v svoj prospech a škodiť iným. Nový diel, nový zloduch. A na pozadí každého dielu sa do toho pomaly rozvíja hlbší dej, na ktorom si vlastne celý seriál zakladá. Je to naozaj vec, ktorú si aspoň ja spájam skôr so zámorskou tvorbou, než s niečím európskym. Avšak, nesťažujem si, pretože kvalitu z toho je cítiť. Seriál sa pomaly usadil, vie akým smerom sa chce uberať (narozdiel od prvej série) a diváka si získava stále viac a viac. Svoje nedostatky sa snažia tvorcovia z Channel 4 maskovať za lacne vyobrazený sex mladistvých a drogy. Neviem, či to na britské publikum funguje, ale ja to považujem za jeden z nedostatkov nielen tohto seriálu. Misfits - Season Two by sa v kocke dalo zhodnotiť asi tak, že oproti prvej sérii je kvalitatívny rozdiel badateľný. V pozitívnom slova zmysle. Dokáže diváka baviť omnoho viac a to najmä vďaka napísanému príbehu a dejovej línii, ktorá si konečne našla svoj správny smer, vďaka hereckému obsadeniu, na ktoré si divák už zvykol a takisto aj vďaka vtipu, ktorý sa z času na čas naozaj zadarí. Avšak aj napriek tomu, že je rozdiel značný, takýto teen sci-fi žáner zrejme nikdy nebude mať takú kvalitu, aby mohol kvalitatívne celkovo pôsobiť ako dielo, ktoré sa vymyká priemeru. Aspoň nie v mojich očiach. ()

Mafy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší než 1. série, ale furt mě to nesmírně baví. Občas tam jsou tedy takový cringe a whatafak momenty viz. opice nebo burák, u kterých si říkáte co to sakra sledujete. Ale potom tohle všechno přebije Nathan a jeho vtípky, takže na tohle všechno zapomenete. Takže za mě fakt super a hodně povedená série. Celkové hodnocení 2. série: 92% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (3)

  • V tomto díle zazní skladba „Spanish Sahara“ od kapely Foals, která byla později použita v počítačové hře „Life is Strange“. (fabecc1222)

Reklama

Reklama