Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Dost už bylo superhrdinů zachraňujících svět. Ty už každý zná a nikdo už o nich nechce ani slyšet. Tak si řeklo pár rozumných lidí. Dát superschopnosti skupině mládežnických delikventů, žijících na okraji společnosti, neschopných se do ní začlenit, je mnohem zajímavější varianta. Dostáváme tím seriál, který je přesně v hledáčku mladé generace, která se vždy staví společnosti do opozice, snaží se vybojovat si své místo na slunci a být respektována. Vidět partu sprostých mladých chlapců a děvčat na nucených pracích, kteří mají možnost si užívat absolutní svobody a nezávislosti prostřednictvím mimoděk nabytých superschopností, je skvělé lákadlo. Že to není zrovna dobrý vzor? No a co má být? Je to přeci originální, je to trendy, cool vtipný. Hlavně ten nesmrtelnej Nathan. Toho bych chtěl potkat na ulici. Určitě by mě oblažil nějakým životním moudrem. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

První série vynikající, druhá rozpačitá, u třetí jsem to raději utnul hned zkraje, abych nemusel jít s hodnocením dolů. PS: Musím pochválit Radka99 za vcelku výstižný komentář. Chlapec ušatá učitelská, jak často bývá vedle jak ta jedle, tady se téměř pochlapil. Možná bych mu výjimečně dal i za jedna. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Did you say you want to piss on her tits?Probably best to keep that kind of thing between you and your internet service provider.. Misfits nejsou Heroes (naštěstí!!), jsou to vulgární a sprostí teenageři, kteří se nebojí souložit, nadávat, myslet jen na sebe anebo..no, vraždit. Celé se to tedy nebere tak vážně, což je obrovská úleva, na Heroes jsem nedokázala koukat právě proto, že z toho dělali tak směšně vážné drama. Nadpřirozené schopnosti mnohdy působí ve filmech a seriálech kýčovitě, ale tohle u Misfits neplatí. Sice jsou to na první pohled nesympatičtí až téměř odpudiví idioti, kteří by do amerických teen seriálů rozhodně nezapadli, ale když jim dáte šanci, určitě se vám tyhle nevídané postavy dostanou pod kůži, dřív nebo později. Kromě výborného humoru je tu navíc velice povedeně zvolená hudba, hnusné, ale zajímavé prostředí a perfektní znělka a zvraty. Tedy jen do druhé série. Odchodem Nathana odešel i nenucený humor a veškerá logika. Takže bohužel snižuji z 5 na 4. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Další vělmi problematicky hodnotitelný seriál - jak oznámkovat dílo, které se skláda z tak drasticky rozdílně kvalitních částí? První řada Mysfits přišla s parádně zvrhlým nápadem udělat superhrdiny z největších loserů a trotlů ve městě nad Temží a dokázala ho vytěžit na maximum. S civilním, při zemi se držícím přístupem předvedla skvělé postavy v bizarních situacích, ze kterých se dostaly většinou velmi švihlým a nádherně nekorektně vtipným způsobem. A to jen proto, aby se z nich v sérii druhé postupně staly zoufale obyčejní a nezajímaví paňácové bojující už ne se svým (a za svůj) asociálním způsobem života, ale tak jako všichni superhrdinové proti všem ostatním, zlým ošklivákům kteří svých schopností zneužívají. Misfits zoufale zhloupli a přestali plavat proti proudu ideového mainstreamu - spíš se jím jako leklá ryba nechají unášet. (první sezona - 8/10, druhá sezona - 5/10 ) ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Londýnskou čtvrť Thamesmead, kde se seriál odehrává, využil rovněž Stanley Kubrick pro slavné scény ve snímku Mechanický pomeranč (1971). Mnoho interiérů se pak natáčelo v kampusu Brunel University nebo v blízkosti jezera Southmere. (ČSFD)
  • V rámci 3. série byla kromě nulté epizody s názvem Vegas, baby (2011) odvysílána také webizoda Erazer, která se dočkala uvedení pouze na stránkách televizní stanice E4. (gogos)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama