Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Společensky prospěšná práce je konečně hotová. Je týden před Vánocemi a skupina je opět na trhui. Alisha se setkává se Sethem, který jí nabídne, že za určitou cenu koupí její schopnosti, a brzy ji následují i ostatní. Později Setha navštíví zklamaný kněz a koupí si jeho schopnost vydávat se za Ježíše. Může to znamenat druhý příchod proroka? (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Chování postav mi v tomto dílu přišlo takové zvláštní například Curtis byl po celou dobu seriálu chytrý, rozvážný, a tady na začátku epizody v klídku prodá svou schopnost za pár šupů. Celkově mi přišlo, že se muselo všechno hrozně rychle naházet do 45 minut. Název dílu klame, nejedná se o žádnou Vánoční šolíchačku, nýbrž o plnohodnotný závěrečný díl 2. série. Jinak jsem se bavil celou stopáž. ()

Jurys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za celou epizodu se toho stalo skoro víc než za celou druhou sérii. "Vánoční speciál" není vůbec žádným speciálem, je to regulérní epizoda, která mění hodně věcí ve světě Misfits. Postava novodobého Ježíše skrývá v sobě sociální kritiku, po dějové stránce je to však spíše prázdné. ()

Reklama

Reklama